Sayfa 354 / 439 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404 ... SonSon
10,591 ile 10,620 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Eğer Appiah'da giderse tam Brezilya takımı oluruz.KOşmayan,azimsiz,teknik bir ekip
    merak etme appiah gitmez burada mutlu

Avusturya kampındaki maçı izledim biraz, pembe ve mavi takım, iki takım da Fenerbahçeli futbolculardan oluşuyor, aldığım notlar şu şekilde:

Mehmet Aurelio: Yine en takımın en iyi savunmacısı, Colin Kazım ve Ali Bilgin Aurelio'yu çalımlayamadı, geçemedi, Aurelio fizik gücü ve tekniğiyle topları hep kazandı. Bu sene de dinamomuz olacak orta sahada.
    Colin Kazım-Richards: Fiziği çok güçlü, ayağında çok iyi top tutabiliyor ve topu ondan söküp almak çok zor gibi görünüyor. Tek kötü yanı bencil oynaması, topu aldığında çalıma gidiyor veya çok fazla ayağında tutuyor. Antrenman maçında golünü de attı, beğendim performansını, iyi işler yapacaktır.
    Gürhan Gürsoy: Süper bir sol ayağı var, harika paslar atıyor, gerçekten çok beğendim. Frikikten Volkan'a şık bir gol attı, Alex'i aratmayacak bir izlenim verdi.
    Ali Bilgin: Fena değildi, göze çarpan bir şey yapamadı.
    Serdar Kulbilge: Birçok top çıkardı, çok iyiydi.
    Volkan Demirel: Gürhan'dan frikik golü yedi ama onun dışında çok iyi toplar çıkardı.
    Mateja Kezman: Boş kaleye bir gol attı, göze çarpan bir şey yapmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Appiah gitmesi fenerbahçeyi çok etkilemez bonservis bedelinin en az 10 milyon euro olduğunu düşünürsek giderse üzülmem

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Baki yapılmaması gerekeni göstermek için yapmıştır yahu.

Quote Originally Posted by welet View Post
    Aydın Karabulut'u cok begendim ben..
    Can Erdem,Serdar Özkan bunlarda iyi oynadılar.Batuhan,İbrahim Kaş da boş olmadıklarını gösterdiler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Avusturya kampındaki maçı izledim biraz, pembe ve mavi takım, iki takım da Fenerbahçeli futbolculardan oluşuyor, aldığım notlar şu şekilde:

Mehmet Aurelio: Yine en takımın en iyi savunmacısı, Colin Kazım ve Ali Bilgin Aurelio'yu çalımlayamadı, geçemedi, Aurelio fizik gücü ve tekniğiyle topları hep kazandı. Bu sene de dinamomuz olacak orta sahada.
    Colin Kazım-Richards: Fiziği çok güçlü, ayağında çok iyi top tutabiliyor ve topu ondan söküp almak çok zor gibi görünüyor. Tek kötü yanı bencil oynaması, topu aldığında çalıma gidiyor veya çok fazla ayağında tutuyor. Antrenman maçında golünü de attı, beğendim performansını, iyi işler yapacaktır.
    Gürhan Gürsoy: Süper bir sol ayağı var, harika paslar atıyor, gerçekten çok beğendim. Frikikten Volkan'a şık bir gol attı, Alex'i aratmayacak bir izlenim verdi.
    Ali Bilgin: Fena değildi, göze çarpan bir şey yapamadı.
    Serdar Kulbilge: Birçok top çıkardı, çok iyiydi.
    Volkan Demirel: Gürhan'dan frikik golü yedi ama onun dışında çok iyi toplar çıkardı.
    Mateja Kezman: Boş kaleye bir gol attı, göze çarpan bir şey yapmadı.

Egemen güzel yorumlar yapmışsın, ben de izledim maçı, katıldığım noktalar da var ama konu Fenerbahçe Transfer Haberleri. Fenerbahçe'nin Avusturya Kampı ile ilgili bir konumuz var, düşüncelerini orada belirtirsen sevinirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Appiah gitmesi fenerbahçeyi çok etkilemez bonservis bedelinin en az 10 milyon euro olduğunu düşünürsek giderse üzülmem
    onun yerine fernando gagoyu alırız ne dersin

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Birde Capello gelse demeyin keyfinize.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Birde Capello gelse demeyin keyfinize.
    onlar rüyada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok iyi olurda o tren kaçtı real bile 40 milyon euro aldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    çok iyi olurda o tren kaçtı real bile 40 milyon euro aldı
    neler kaçmadı ki

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar bgnkü maçta Gs de çk iyi oynyan isimler vardı özellikle serkan çalık bu yıl adndan skça söz ettirecek ardayı bile geride bırakabilr belki smdi bana güleceksnz ama bu yıla damgasnı vuracak idda ediyorm

orkunda iyi kurtarşlar yaptı

bu arad 3-1 kazandk goller barış özbek , ü.karan , özgürcan özcan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ernani ve cem demirin imza töreni videosu izleyin

http://uk.youtube.com/watch?v=WgvZ4YpyUzw
    herkes izlesn hayırlı ugurlu olsn Orduspor a ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    ERNANİ VE CEM DEMİR İMZAYI ATTI

Reklam olmasın

Gokhan kolomacda bu gece geliyor sözlesme yenilemek icin

orduda defans iyi oldu gençlerin kayanşamsyla da iyce oturacak takım hele ki ergün gelirse bu sene süper lig çk yakn bu arada fatih şen hala ordudamı ?

Sheriff Misafir

transfer umutlarım giderek azalmaya başladı santrfor almayacağız galiba
    Santrafor almayacağımız açıklandı zaten..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Eminmisn yaw__???almayacakmıyız?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ali,colin,ilhan,deivid,kezman,semih. Daha niye forvet alasınızki?

Sheriff Misafir

Böyle bir açıklama yapıldığından eminim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar haklısınız ama kezman hariç yukarıda adı geçen forvetler avrupa maçları için yeterli değil ama artık yönetim açıklamış etmiyeceğiz diye izleyip göreceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar trbazon yedek cıkacakmıs rövans macına neden anlamıyorum her mac önemli puan lazım bize sunu hala ögrenemediler her macı kazanmamız lazım böyle yaparsak seneye falan takım gitmez avrupaya

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İyi de son maçta şans dahi olsa mental olarak bitmiş bir Bjk kadrosu vardı, skorun lehine biteceğini düşünmüyorsun herhalde?

fark olmayabilirdi, o ayrı..
    Abi o da aynı şeyi söylüyor hedefsiz kalmış bir Beşikta 16 yaşındaki kaleci ile 3 gol yedi.Yani bu formailte maçını saymazsak en az gol yiyen takım Beşiktaş olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Serkan tıpkı saviola gibi sadece bitiriciligi cok az inanılmaz oynadı gercekten anıl da sahane idi yeni sol bek daha geldi

2.Gol

Özgürcan
    http://www.youtube.com/watch?v=3wO69y5NSdk&NR=1

3.Gol

Ümit karan

http://www.youtube.com/watch?v=oxAmRZ7PjVs&NR=1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman hariç diger forvetlerle avrupada işiniz biraz zor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

BOMBA PATLIYOR!!!!!!!

Eveeeet beyler, bombamız kısmetse cuma veya cumartesi patlıyor, İspanyadan bir oyuncu gelecek, geçenlerde Başkanında havaalanında yaptığı açıklamaya göre bu adam hücum adamı(bu da ne demekse, heralde santrafor demek istedi). Benim bu minvaldeki tahminim Morientes. Ama sahiden adamın ismini söylemediler bana. bugün konuyu öğrendiğim bir iş yemeğinde bizzat şahit oldum

Dahası haftaya bir yabancıdan daha bahsedildi ama o konuda hiçbir malumatım yok. Umarım "vaybe herif doğru söylüyormuş" demenizi sağlayacak bişeyler olur şu önümüzdeki iki günde.

kaynak:Bir gs forumu gördüm dikkatimi cekti koydum ne kadar dogru bilemem????

Quote Originally Posted by uykum_ fiRaRi View Post
    ali,colin,ilhan,deivid,kezman,semih. Daha niye forvet alasınızki?
    İlhan v Ali genç oyuncular takıma yeni geldiler yeterli olamıyabilirler özellikle büyük maçlarda...

Colin Kazım Kesinlikle FB nin uzun periyotta forveti olamaz...

Deivid ztn performansının yetersiz olduğu belli geçen seneki gibi olursa yedek klübesinde devam...

Kezman Yine forvette en etkili isim...

Msla 4-4-2 de Kezman ın yanın saydıklarınızdan hangisini koyabilirsiniz...Maçta atıyorum UEFA 4.Tur maçı... O yüzden Deivid gönderiliğp yerine Santrafor alınmalı... Pivot veya bitiriciliği yüksek olan bir forvet...

kanki doğruysa müthiş olur hangi forumdan

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Forumu Bosver Yanlız büyük bir forum degil

Tamam ben forumları gezip bakayım

28. Default

Quote Originally Posted by welet View Post
    Ne madarası Beşiktaş'lılıktan utanıyosan hiç tutma bu camianın sızın gibilere ihtiyacı yok.Sen Reha Muhtar'ın Mahmut Uslu'ya yazdıgı yazıyı bi oku ondan sonra gel yorumunu yap.Biz Beşiktaş'ı sampıyonluk için sevmedık biz takımımızın kotu gununde yanındayız.Yıldız için sampiyonluk için takımını destekliyceksen kombine alcaksan hiç destekleme.Onlar Tumer'i aldılar utandılarmı artık alısın.Profosyeneller olur böyle transferler.Rüştü'ye verilen parayıda cok goruyosan işte cevabı:Runje de Bjk'den 300 - 400 bin Euro zam istemişti. Çıkan toplam maliyete baktığımızda 3 yıl içinde Runje'ye 6 milyon Euro ödeyecektik. Rüştü'ye ise 4.5 Milyon Euro vereceğiz. Yabancı kontenjanımız da boş kalmış oldu.Ayrıca Rüştü Runje'den bin kat iyi bi kalecidir.Runje'ye kaleci bile demem ben öyle sacma sapan golleri amatörler bile yemez.1mn £ sattıgımıza dua edelim...
    Bnm beşiktaşı tutup tutmuyacağıma sen karar veremessin ayrıya runje getirende bu yönetimdir bende her zmn beşiktaşın arkasınyadım ve şampiyon olsakta olmasakta kombinemi alıyorum ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kara Kartal, West Ham'ın siyahi forveti Carlton Cole ile anlaştı. Nijerya asıllı futbolcu yarın siyah beyazlıların Avusturya kampına katılacak.

Cisse'yi alarak taraftarını ayağa kaldıran Beşiktaş'tan bir transfer bombası daha. West Ham United'ın forveti Carlton Cole, Beşiktaş'ta. Ertuğrul Sağlam'ın forvet istemesiyle harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, West Ham'lı oyuncunun işini bitirdi. Yarın Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılacak olan Cole, 24 yaşında. Oyuncuyla 3 yıllık sözleşme yapılacağı belirtildi. 1.91 boyundaki forvetin özellikle hava toplarında çok iyi olduğu dile getiriliyor. 2001 yılında Chelsea'ye 5 yıllık imza atan Cole, etkili fiziğiyle de dikkat çekiyor.
    Kaynak: Fotomaç

Buyur burdan yak bu yönetimin yıldız futbolcu anlaşı bumudur ??

İşte Carlton Cole un karnesi:
    2002'DE Wolverhampton Wanderers'a kiralanan siyahi yıldız, 7 maçta tek gol attı. 2003 sezonunda da Charlton Athletic'e ve-rilen Cole, 21 maçta 4 gol kaydetti. 2004'te bu kez Aston Villa'ya kiralık gitti ve 27 maçta 3 gol kaydetti. 2006 sezonunda transfer olduğu West Ham United formasıyla 17 maçta 2 gol atabildi. İngiltere U21 Takımı'nda 2003-05 yıllarında 15 maçta 4 gol kaydeden Cole'un kökeni Nijerya.

Bu adammı binlerce forma ve kombine sattırıcak ???

He ben Cole kötü bir adamdır demiyorum o sahada belli olur ama o bir yıldız değil !!! ve bu transferde 7 kıtayı sarsıcak bir transfer değil

İlhan Parlak veya Colin Kazım rahat oynar bence veya Semih.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ordu doymuyor

Trabzon'dan Cem ile Emre ve Kervan'dan Pereira'yı alan Ordu; Ergün Penbe ve Hanefi'nin de peşinde.

Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Orduspor, üç futbolcuyla anlaştı. Trabzonspor'dan Cem Demir ve Emre Aygün ile Azerbaycan'ın Kervan takımından Ernani Pereira'yı bir yıllığına renklerine bağlayan mor-beyazlı kulüpteki imza törenine Demir ve Pereira katıldı, Emre ise katılmadı.

İÇTE DE İMZALAR ATILDI
    Orduspor
    Başkanı Şükrü Bodur, Galarasaraylı Ergün Penbe ve Fenerbahçeli Mahmut Hanefi ile görüşmelerinin sürdüğünü belirtti. Bu arada Karadeniz ekibi iç transferde de Şenol Demirci, Aytaç Şahin, kaleciler Necati Demirbaş ve Orçun Aslan ile de anlaşma sağladı
    .
    Erhan ATASOY

Mesaj Yetkileri