ForestTV studyolari...
FTV: Evet sevgili kariyerseverler su anda ozgur ozdemir studyolarimizda kendisiyle 2008 yilini degerlendirecegiz. Lig baslarken tahminlerde championship e cikmaya en yakin 4 . takim olarak gosteriliyordunuz ligin yarisi gecti ve puan tablosunda sekizinci siradasiniz. O zaman yukselmeyi degil sampiyonlugu kazanacaginizi soylediniz hedeften uzaklastiniz mi.
Ozgur: Kardes bu adamlar ilk sezon bize sampiyon olur dedi nerdeyse ligden dusuyoduk. Bu sene de huddersfield icin cikarlar dedi onlar da gidici. Bunlarin hepsi FA nin oyunlari gelmeyin bana boyle seylerle. Ama hedeften uzaklastik mi.. Elbette ki hayir yanlis stratejilerde bir takim degisiklikler oldu onun surecinde bazi kotu sonuclar oldu. Sene sonunda bu studyoda sampiyonluk kutlicaz.
FTV: Bu stratejik degisklikler nelerdi.
Ozgur: Oncelikle bu sezonun sloganini degistirdim. Isyankar agaclar gitti yerine cefakar agaclar geldi. Ben yola cikarken ingiltere de devrim yapacam dedim. Ama siz de gordunuz turlu ayak oyunlarina maruz kaldik. Bu sene isyan ediyoz dedik. Arkadas 10 mac ardarda kirmizi kartlar ofsayttan goller elektrik kesintileri takimi bozdu. Ben de 150 yillik camiamiza zarar gelmemesi icin kara aldim. Artik 3-1-3-3 falan yok adam gibi 4-4-2 oynucam.
FTV: Eee devrim ne olacak.
Ozgur: Onu premier lige sakliyom zamana ihtiyac var. Ingiltere bazi seylere hazir deil. Ben de fedakarlik gosterdim. Bu gune kadar CM FM de hic 4-4-2 oynamamistim artik oynucaz. 4-4-2 ye dondum kirmizi kart yok ofsayt yok elektrik kesintisi yok takim rahatladi.
FTV: Bu seneki transferleri degerlendirelim.
Ozgur: Hay hay yigidim. Donem basi olaylarini zaten anlattim. Arada isyankar Nathan Tyson i kakaladim Gremio dan Andre Duarte diye bi cocuk getirdim cok faydali oldu Ahanda iste bak..
Tyson gibi gol atcam diye naz yapmiyo. Hem de daha 18 yasinda cok daha iyi olacak. Bi de siliden bi topcu getirttim corvetto diye cocuk deli top oynuyo simdi inter istiyo.Tutmaya calisacam ama bilemiyom artik bizim baskan parayi verene satar hemen biliyon.
Isteyen olursa sonra profil ss ini de koyarim simdi goruntu kirliligi olmasin. dicegim o ki bir championship te orta siralarda oynayabilecek bi kadroya sahibiz ve kadro yas ortalamam sadece 24. Oynadikca daha iyi olacaz.
FTV: Bi de Van Basten olayi var onu da anlatirmisiniz.
Ozgur: Haaa bizim Marco. Marco dunyanin tanidigi bir futbol adami kendisiyle gorusuruz ailecek zaten de. Annesi annem gibidir Helga teyzeyi kiramam kendi on ayak oldu cocuk issiz gezmesin serseri olmasin dedi. Bizim de kaliteli koclara ihtiyacimiz vardi getirdik simdilik iyi gidiyoz. Artik kadro yaninda idmanlari da gelistirmemiz lazim malum bizim kadro gelisme caginda. simdilik bu kadar yetsin mi canim zaten uzun oldu okumucak millet. Sene sonunda gorusuruz..