Semih 11 adamı değil sürekli sonradan girip etkili olabiliyo...
Colin Kazım v İlhan Parlak da hiç izlemedim o yüzden net bişey diyemicem... Ama bence FB de 11de etkili olabilicek oyuncular değil...Bakalım ama bu sene nsl olur hep birlikte görüceZ...
Nasıl oynadılar?
ORKUN
Çok önemli kurtarışı vardı, ama heyecanını kontrol etmeli. Yan toplardaki hatalarından biri kritikti.
BOUZİD
Merakla beklenen isimlerden biriydi. Zaman zaman etkili kesişleri gözlendi, müdahaleleri iyiydi.
BARIŞ
Sağ kanatta çalışkan bir görüntü çizdi. Sağlam alt yapısını takımının ilk golüne imza
atarak gösterdi.
LİNDEROTH
Maça üç dakikada iki faulle başladı. Uyum sürecinde olmasına rağmen ilk golü hazırladı.
VOLKAN
Takımın en iyilerindendi. Sol kanatta sergilediği futbolla Arda'ya "Forma aslanın ağzında" mesajı verdi.
SERKAN
Çalışkanlığı ve sağlam futbol alt yapısıyla "Forma yarışında ben de varım" dedi. İkinci golü hazırladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Al İttihad'dan teklif
F.BAHÇE'nin nisanda maç yaptığı Suriye'nin El İttihad takımı G.Saray'a da teklif yaptı. Sarı-kırmızılılar maç karşılığında 1 milyon dolar istedi ve İttihad bunu kabul etti. Maç tarihi daha sonra belirlenecek.
Colin Kazım Premiership'te oynamış, Avrupa'da niye oynayamasın?
başarılı olmuş mu
19 yaşında başarılı olması beklenemez, hele ki Sheff Utd gibi düşen bir takımın oyuncusuysa...
ayman'a 4 milyon euro asla verilmez
Böyle genç isimleri şans verirsek kazandırabiliriz takımımıza.İlhan Parlak,Colin-Kazım gibi isimlere Avrupa maçlarında şans verilmeli bence..
ya forvet alimiycaksak bile su deivid gitsin adam hem kotu hemde yuzsuz
Esasında bunların tartışılması gereken konu bu değil..bu anlalmda konu ile ilgili son kez yazıyorum..
yorumlarımı polemik yaratma kaygısıyla yapmadım...yalnızca Galatasaray'ın değerlerini küçük düşürücü ve sağlıklı analiz yapmadan yönetimin körü körüne karşısında yer alan bazı çevrelerin dümen suyuna girerek saygı sınırlarını zorlayan yorumlar yapılması canımı sıkıyor.yoksa başkanın geçmiş dönem icraatlarının elle tutulur,savunulur tarafı yok..zaten tüm kongre ve divan toplantılarında yeteri kadar eleştiriliyor...o onların işi..forumlarda yorum yapan arkadaşların çoğu belki de kulübün yerini bilmezken şöyle göndereceğiz,böyle yapacağız v.s. diyerek komik duruma düşüyorlar..itirazım bu duruma...taraftar asli görevini yapsın takıma destek olsun...tabi ki haksız durumları,yanlışları eleştirelim ama saygı sınırlarını aşmadan ve haddimizi bilerek..bu arada liseli-alaylı ayrımının da kulübe ve camiaya büyük zaralar vermesinden korkarım..bu ayrımcılığı körükleyen başkan,yönetim,muhalefet her kim olursa bedelini ağır biçimde öder..
Adnan Sezgin dün bir kez daha üstüne basa basa transferlerin bitmediğini vurguladı..Bu anlamda
alınması planlanan forvet oyuncusunun yanında sürpriz bir transfer daha beklenebilir...dün yönetime yakın bir arkadaşımdan Owen ile kesin olarak anlaşıldığı yönünde bir duyum almıştım..bugün ise Owen Newcastle'dan ayrılmayı düşünmedeğini açıklamış...tabi bu gibi dedikodular heyecan verici oluyor ama 'doğmamış çocuğa don biçmeye' benziyor..sabırla gelecek resmi açıklamaları bekliyoruz...ı
Forvet alınmayacak alınırsa sanırım bir tek stopere Ali Çamdalı alınacak
Transferde yeni isimler
Eskişehirspor transferde yeni isimler ile temasta. Erciyes’den ayrılan Kürşat ve Altay’lı Yasin ile ilk görüşme yapıldı. Kadrosuna 2 oyuncu ile daha güçlendirmek isteyen Eskişehirspor Erciyes ile yollarını ayıran tecrübeli stoper Kürşat ile temasa geçti. Edinilen bilgilere göre Kürşat’ı süper lig takımlarından Bursaspor ve Rizespor’un da istediği ve bu oyuncunun maliyetinin yüksek olması nedeniyle Eskişehirspor’un beklemeye geçtiği öğrenildi. Öte yandan Ege basınında da çıkan habere göre Eskişehirspor Altay’ın sağ kanat oyuncusu Yasin’i Altay başkanı Nafiz Zorlu’dan istediği öğrenildi.
Bu arada Sergen'in gelmesine Metin Diyadin çok kızmış galiba bu transfer hiç iyi olmadı![]()
I'm back...
Sadece Zico muhabirlere uçakta verdiği demeçte stoper ve sağ bek'e oyuncu aradıklarını söyledi.Ben yönetimden forvet alınmayacağına dair bi açıklama duymadım.Belki de ben kaçırmışımdır
bu adam cok yetenekli ama kendini kanitlayamamisti o kadar kotu bi forvet deil 2 3 sene once en gelecek vadeden oyuncular arasinda gosteriliyordu... ama dedigin gibi dunya stari da sayilmaz...
Eğer bu senede tek forvetli sistem oynanacaksa Kezman yeterli,forvete gerek yok ama çift forvetle oynanacaksa -ki doğrusu bu- mutlaka bir pivot santrafor transfer edilmeli...
Bu sezon Avrupaya odaklanmış bir takım olarak ona göre düşünüp transfer yapmalıyız...
Yıldız getirmemiz gerek,böyle bilinmedik adamlarla bu iş olmaz.
Carlton Cole yetenekli bir oyuncu ama daha tanınmış bir forveti tercih ederdim...
Morientes'i Valencia bırakmaz bence Bir Villa var birde morientes
Deivid üç yıldızı yedi
F.Bahçe'de geçtiğimiz sezonun en çok tartışılan ve topun ağzına kadar gelen Brezilyalı forveti Deivid de Souza sürpriz bir şekilde takımda kalırken, yerine alınması düşünülen yıldız isimleri de devre dışı bıraktı. Geçen yıl Brezilyalı çalıştırıcı Zico'nun, ünlü Çek yıldız Milan Baros'un yerine tercih ettiği Deivid'i, bu sezon öncesi de yine Zigiç ve Cassano gibi yıldız futbolculara değişmediği bildirildi.
KALSIN RAPORU VERDİ
Geçtiğimiz sezon başı yönetimin büyük ölçüde anlaşma sağladığı Baros transferine onay vermeyip Deivid'i isteyen Zico'nun, bu sezon da futbolcusuna sahip çıkarak, İspanyol Racing Santander takımında oynayan Zigiç ile Real Madrid'in satmak istediği Cassano'nun alınmasına gerek olmadığı ve Deivid'in kalması yönünde rapor verdiği öğrenildi.
YÖNETİMDEN SON ŞANS
Yabancı sınırlamasında çıkan +1 kuralını gözönünde bulunduran sarılacivertli yönetimin de kulübede oturmayı sorun etmeyecek bir isim olan Deivid'in kalmasına onay verdiği gelen haberler arasında. Uyarı yapmayı da ihmal etmeyen yöneticilerin Deivid'e, "Takımda kalmana izin verdik. Ama devre arasına kadar senden beklenenleri vermelisin. Yoksa herşey değişir" dedikleri öğrenildi. Bu arada geçen sezon F.Bahçe, Deivid'in ilk onbirde başladığı 13 maçın 8'in de puan kaybetti.
Kaynak : Sabah
Suanki durum öyle ama perde arkasında neler var bilemeyiz
Bu arada forvet için 4 aday var
Moriantes
Crespo
Owen
Kuranyi
Crespo içinde cok ciddi duyum alan var gs muhabiri aramıs dün gs macında bir adamı oa herkez söylemiş yok crespo için forma basılmaya baslanmıs falan fılan artık beklıcez
Mustafa kardes metin hoca tabiki cok kızar maliyebakanı hocaya sormadan transfer yapıyor mesela o kimki klübün işlerine karısıyor yardım isterlerse para yardımı yapar mesela ordunun enerji bakanına bu soruyu sordular adam dediki ben klübün ve hocanın işlerine karısmam dedi onlar bende birsey isterse yaparım dedi...........
Kuranyi ye Schalke 24m€ istiyomuş... Owen zor gelmez bence... Crespo-Morientes olabilir...
Sen diyosun bizi madara ettiler işe gidemedık bende diyorumki utanıyosan tutma biz utanmıyoruz..Yanlıs kelimeler kullanmıssın yok madara ettiler falan takımının arkasındaysan bu lafları kullanman hos degil...Nerde yasıyoruz bi tutturmussunuz rakip takımın oyuncusu alınmaz allah allah !
Bence doğru bir tercih olur.Hem de genç.Daha tanınmış ve iyi forvet bulmak zor bu saatten sonra.Ayrıca daha iyisini alacak kadar paramız olduğunu düşünmüyorumBence Cole alınırsa iyi olur
Kroldrup Kartal mı oluyor?
Yabancı transferinde stoper arayışları sürdüren Beşiktaş'ta, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ile Dış İlişkilerden sorumlu yönetici Mario Berk dün sabah erken saatlerde İtalya'ya gitti. Siyah - beyazlı takımın listesinde yer alan Fiorentinalı Per Kroldrup'u renklerine katmak isteyen iki yöneticinin burada İtalyan kulübünün idarecileri ile temasa geçecekleri öğrenildi.
Kaynak: Milliyet
intihar etmek istiyorum![]()
Galatasaray'da Morientes sesleri
Takıma bir yıldız daha kazandırmak isteyen Başkan Canaydın ve ekibinin, İspanyanın Valencia kulübüyle ünlü golcü Morientes için pazarlık masasına oturduğu iddia edildi.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezginin Morientes ile prensip anlaşmasına vardığı, 5 milyon EURO bonservis bedeli talep eden Valencia kulübüyle ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi.
Valencia ile bonservis konusunda anlaşılırsa, sarı-kırmızılı kulübün Morientese imza attırarak dış transferi kapatması bekleniyor
.
Valencia ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Morientes, geçen sezon La Ligada 17 maçta 12 gole imza attı. Şampiyonlar Liginde 9 maçta görev yapan tecrübeli futbolcu 7 gol atma başarısını gösterirken, İspanya Milli Takımıyla Dünya Kupası elemelerinde de 3 maçta 1 gol kaydetti.
1997-2005 yılları arasında Real Madridde sergilediği futbol ve attığı gollerle Avrupada adından sıkça bahsettiren Morientes, 1 sezon Monacoda kiralık, ardından da 1 sezon Liverpoolda forma giymişti. Yıldız futbolcu geçen sezonun başında Liverpooldan Valencia takımına transfer olmuştu.
Ntv Spor
bu zicoyla deivid arasında kesin bir akrabalık var!çok mu aradılar bunu ya!dünyanın parasını saymışlar
3.ligden bi forvet bile bundan iyidir
![]()