Ah Lugano vah Lugano
Bugun müthiş bir maç bizleri bekliyor.Bence de arjantin finale adını yazdırır zorda olsa.
Lugano tek şuçlu mu? O zaman urugay'ın kaleciside penaltı kurtarsaydı.
Brezilya hakederek gelmedi finale.Hep penaltılarla geldiler buraya kadar ama Arjantin çıkarsa ki çıkacak bence Brezilyayı duman eder.Meksika'da finale çıksa oda kafa kafaya oynar Brezilya ile..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Arjantin finale cikar Meksika Arjantine direnemez.
Dk.51..Meksika 0-1 Arjantin.Dk 61 Messi nefis bir aşırtmayla 2-0 yaptı..Dk 65 Riquelme penaltıdan attı.3-0...
Meksika'nın iki topu direkten dönmese Arjantin o kadar rahat oynayamazdı.Meksika çok şanssız.DK 69 Meksika:0-3:Arjantin.
beklenen final oldu.İnşallah diğer maçlara göre daha zevkli bir maç izleriz.
Ve işte dev final.Yine uykusuz kalacağız.Arjantin'in almasını istiyorum öylede olacak..
[SIGPIC][/SIGPIC]
FİNAL MAÇI 15 TEMMUZ PAZAR 00:05
erken başlıyor yaw.
Messi'ye laf atanlar şu maçları izleseler fena olmaz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
messi yi kim durdurabilir????helal olsun ona
Beklenen final geldi sonunda..
Kupa Arjantin'e yakın..
Oley be iyiki Arjantin çıktı şimdi Brezilya kesin şampiyon
Arjantin çok güzel oynuyor kupayı alıcaklardır... Meksika yıda elediler...
Arjantin süper bir oyun sergiledi yanlız 3-4 maçını seğrettim Defans çok hata yapıyor Brazilya maçında da böyle hatalar olur ise Robinho & Vagner Love gibi hızlı oyuncular bu hataları çok rahat değerlendirebilirler..
Arjantin kazanır diye düşünüyorum..
bencede arjantin kazanir brezilyanin basinda dunga oldugu surece bence dunga orta seviyede bir teknik adam
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Messi harikulade bir gol attı.Messi süper bir oyuncu.Arjantin süper starları ile brezilya karşısında galip gelecektir.
So what?
Saike
bir önceki finalde 4-1 ile darmadagın etmişti arjantini brezilya..arjantinin bunu unutacagını sanmam
Messi nin Dünya Kupasında oynatılmamasının ne kadar yanlış oldğunu görüyoruz... Pekerman ın kadro seçim yanlışları belkide Dünya Kupasında olası bi Final den etti Atjantin i... Copa America Arjantin in bu sene...
arkadaşlar bu arada messi nin attığı gole değinmeden geçemicem.hayatımda gördüğüm en güzel aşırtma gollerden biriydi.bu golde tam bir maradona golü.messi en iyisi olduğunu bir kez daha kanıtladı.bu arada heinze nin attığı golü hala çözebilmiş değilim.balık bir gol mü desem süperzeka bir asist mi(riquelme) desem karar veremedim
Hiç deme yav.Süper ötesi bir gol oldu.Pozisyonu seyrederken dedimki alanı daraltırlar bişi yapamaz.Ama topa öyle bir dokunduki sanki eliyle atmış gibi vurdu.Kalitesini gösterdi bu golle.Ben Maradona'yı pek seyretmedim ama bence Messi Maradona'danda daha iyi olacak.
Heinze'nin attığ goldede Riquelme'nin akıllıca hamlesi golü getirdi.Ben orada direk kaleye vuracak sandım ama o herkesi şaşırtarak arka direğe kaçan Heinze'ye attı topu.Kalecide hatalı çıkınca gol geldi.Çalışılmış bir pozisyon gibi geldi bana.
So what?
Saike
Arjantin - Breilzya süper final ... Arjantin kesin favori benim için
Riquelme - Robinho finali...
napoli tekrar serie b ye düşsün,messi de napoli ye transfer olsun.gittiği ilk sezon takımını serie b şampiyonu yapsın..serie a çıkarçıkmaz napoli yi ordada(juventus,milan,inter,fio,roma ve lazio ya rağmen)serie a şampiyonu yapsın..arkasından uefa yı alıp,başkana:''-başka hangi kupayı istiyosun başkanım''desin..ozaman messi maradonayı yakalar..geçer demiyorum,yakalar![]()