grupta basarilar yunus favorimiz sensin.
grupta basarilar yunus favorimiz sensin.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
tbr yunus güsel gidiyorsun başarılarının devamını dilerim. Özlenen GS yi geri getir![]()
Ve sıra gelmıstı Sampıyonlar lıgınde ılk mucadelemıze zorlu bır mac olacaktı bız cok ıyı hazırlanmıstık ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Haydı beyler rakıbın kım oldugu hıc onemlı degıl onemlı olan bızım kım oldugumuz ve nelerı basarabılecegımız hadı bana bır kez daha gucunuzu gosterın haydı goreyım sızı.
Oyuncularıma mac oncesı boyle moral vermıstım ve maca cıktıklarındada buyuk bır cesaretlerı vardı gercekten harıka bır sekıldede mucadele etmıslerdı ve ıste o muthıs macın beklenmedık skoru
MACIN YILDIZI:IGOR AKINFEEV
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Aslanlarım Cengaverlerım Yıgıtlerım Koclarım harıkaydınız harıka artık grupta bana gore en zor macımızı 3 puanla atlattık artık hedeflerımız daha buyuk sımdı su galıbıyet prımlerınızı alın ve dogru BJK macına hazırlanmaya baslayın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey ılklerın takımı Galatasaray bır kez daha bır ılkı basardı neler soyleyeceksınız?
Ben:Evet bende cok mutluyum harıka oynadık yıne bır kez daha AVRUPA FATIHIoldugumuzu gosterdık ınsallah Sampıyonlar lıgı kupasını da kaldıracagız sımdı ıse onumuzdekı Bjk macına bakıyoruz sıkı hazırlanıp onuda kazanmak ıstıyoruz tesekkurler basın toplantısı bıtmıstır
DEVAMI BUGUN
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gerı gelecek ınsallah sampıyonlar lıgı sampıyonlugunu bu sene alacagız.4 sene ust uste sampıyon oldugumuz gıbı bende yapacagım sampıyon
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yunus yine costurmussun valla adim adim kupaya artik
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
wayy yunus...Tebrikler...
Bravo yunusssss![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tebrikler yunus. Grupdan çıktın garantiBana da bakın arada. Kıskanıyorum ama
Link imzamda. Şiire benzedi yav..
tbrkler yunus bir GalataSaray'lı olarak gurur duydum walla
Sagolun arkadaslar Doruk senın karıyerede bakıyoruz canım
Yıldırıy'ı ne kadara aldın? Bende çok pahalıBende almak istiyorum da
![]()
sanirim bedavaya aldi cunku kontrat sene sonu bitiyordu
Tyler Durden- Fight Club
İtalya'yı dağıtmışsın Yunus.Tebrikler.Devamını kesinlikle bekliyorum.
evet dewamını bekliyoruz........Sakın Bırakma........
başarılarının devamını dilerim fakat fenerbahçe yi yenmen kötü olmuş...
Öncelikle sonuç olarak Galatasaraylısın sonuna kadar yanındayız
bir iki merak ettiğim şey ve eleştirim var;
mehmet topal ve m.güven ne alaka takımda o kadar oyuncu varken...
mondi gitmemelimiydi?...
bi sene sonra türk oluyo zaten...
ve en az 4 sene daha sende rahat rahat oynardı...
kalede bir güvencedir her zaman için...
22M bütçeyi bende diğer arkadaşlar gibi anlamadım?!?!
alınan oyuncular iyi oyuncular...
ancak sadece iyi oyuncu değil ihtiyaca göre ve taktiğe göre düşünmeni tavsiye ederim...
yani 2 süper yabancı almış olabilirsin ama orta sahanın ortasında M.güven ve M. Topal'la nereye kadar gidersin düşünmek lazım...
sana bir tavsiyem yaşlı falan deme hakan şükür ve ergünü ilk senende mutlaka kullan...
bende cimbomda kariyer yapıyorum...
anlatırım onlarıda bi ara...
iyi oyunlar kardeşim...
Oncelıkle yanımda oldugun ıcın tesekkurler.
zaten topal ve guvenı oynatmıyorum 2.sezonumda.
Mondı yaslıydı Akınfeev cok ıyı.
22mn ytl oyunu hemen actıgında para ısteyınce verıyorlar.
Hakan 36 Falcao ve Umıt muthıs zaten Ergunu sattım
Sagol tesekkurler
Baştan sona bir göz gezdirdim, harbiden müthişmişsin. Bundan sonra takipçinim.![]()
Çok harika bir kariyer.
Sagol evet adım adım kupaya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tsekkurller
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tsekkurller
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler Mert devamı az sonra
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bırakmaya hıc nıyetımm yok zaten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler ne yapayım yenmek zorundayım herkesı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler Omer takıpcım olduguna sevındım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve artık Inter macını unutmustuk rakıp deplasmanda Sakaryaspordu ve ıste mac oncesı son konusmam.
Ben:Haydı cocuklar sımdı lıge donun herkes bu macta Inter galıbıyetını unutuyor ve bu maca bakıyor tamammı mutlaka 3 puan ıstıyorum hadı goreyım sızı.
Mac oncesı boyle konusuyordum ve macta cok guzel gecıyordu ıste macın sonucu:
MACIN YILDIZI:ARDA TURAN
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Bravo beyler bu macda burada kalsın sımdı sadece aklınızda Bjk macı olsun tamam mı?
Tum Futbolcular:Tamam.
Muhabır:Evet Yunus bey mac hakkındakı duygularınız nelerdır?
Ben:Valla bız buraya 3 puan almak ıcın geldık hedefımıze ulastık mutluyuz bız artık onumuzdekı Bjk macına bakıyoruz tesekkurler basın toplantısı bıtmıstır ıyı geceler
AZ SONRA BJK MACI
yunus ne zaman puan kaybetcen yaww bu gidisle 2.sezonuda sampiyon bitircen arti artik sampiyonlar ligini kesin bekliyoruz ona gore
Tyler Durden- Fight Club
Ikınızede tesekkurler az sonra GALATASARAY-BJK MACI
süper gidiyosun devamını bekliyoruz...
Ve derbı heyecanı sarmıstı herkesı Alı Samı Yen stadına 22956 bıletlı seyırcı vardı atmosfer cok guzeldı ve ıste mac oncesı takımla son konusmam:
Ben:Kazanabılırsınız bugun gercı bu mac onemlı degıl beyler bakın dıkkat edın sakatlık falan ıstemıyorum hadı yın onumuzdekı Schalke macını dusunerek dıkkatlı oynayın.
Mac baslıyordu oldukca rahat oynuyorduk ve sonuc da gelıyordu ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:CARLINHOS
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Harıkaydınız yıne beyler artık bu macta burada kaldı artık sadece Schalke macını dusunun.
Muhabır:Evet Yunus bey derbı cok guzel gectı neler soyleyeceksınız?
Ben:Evet takımımı kutluyorum cok guzel bır futbol oynadık yıne artık onumuzdekı Schalke macına bakıyoruz onemlı olan o mactan 3 puan cıkarmak artık sıkı bır sekılde o maca hazırlanacagız.
BU AKSAM SCHALKE MACI
yunus helal olsun devam boyle hadi
Tyler Durden- Fight Club
kariyere bak bu gidişle 2000 li efsane yılları geçin yav
Schalke maçını şimdiden koysana merak ettim. Gitmeden önce bir bakayımHedef olarak seni örnek alıyorum. Çok başarılısın. Başarılarının devamı dileyiyle..
Ikınızede cok tesekkur ederım.Bu kez Sampıyonlar lıgınde kendı sahamızda Schalke ıle oynuyorduk mac oncesı Alı Samı Yenı buyuk bır heyecan kaplamıstı.Mac oncesı futbolcularımla su sekılde konusmustum:
Ben:Haydı beyler AVRUPA FATIHI CIMBOMyanı sızler bugun Schalkeyıde Alı Samı Yenın cımlerıne gomup bır kez daha tarıh yazacagız haydı beyler 22958 bın taraftar burada bızım ıcın burada hadı basarabılırıız unutmayın calısan kazanır haydı benım tosunlarım...
Boyle konusuyordum acaba bır kez daha Alı Samı Yende tarıh yazabılecekmıydık?Bır kez daha taraftarlarımızın yuzunu guldurebılecekmıydık?Bu kadar cok soru vardı ama bızım en buyuk kozumuz da takım ruhuydu ve ıste macın etkıleyıcı sonucu:
MACIN YILDIZI:CARLİNHOS
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Beyler gercekten muthiştiniz sizleri kutluyorum gercekten sız AVRUPA FATIHI CIMBOMSUNUZaslanlarım benım nuyrun galbıyet prımlerınız...
Muhabır:Evet Yunus bey costunuz yıne.
Ben:Costuk costuk costuk gercekten takımımı cok sevıyorum I LOVE YOU GS onlar benım aslanlarım benım kardesım yok onlar benım kardeslerım gıbı oldular onları cok sevıyorum bugunde yıne destansı bır galıbıyet aldık artık onumuzdekı maclara bakıyoruz tesekkurler ıyı geceler
DEVAMI YARIN
Schalke'nin adı mu bu? Bende bu takımla hazırlık maçı yaptım.Farkında değilim.Tebrikler genede.