arkadaslar müjdeee sabah acıkladı haberlerde morientesle anlaşmışız hadi inşallah doğrudur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon sabah dedim atv yani)))
arkadaslar müjdeee sabah acıkladı haberlerde morientesle anlaşmışız hadi inşallah doğrudur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon sabah dedim atv yani)))
Hadi hayırlı olsun... Süper bir transfer...
vatan gazetesi yorumcusu konuşuyordu aynen böyle dedi aynen ! " galatasaray öyle bir transfer yapmak üzere kii.... o kadar yakınki anlatamam... lincoln transferini bütün türkiye unutacak... çok yakın bu süper yıldıza galatasaray... merak edenler ise yarın vatan gazetesinde yazımı okusunlar " adam ismi yarın açıklıyacakmışş.... bakarız yarın Vatan gazetesine.... yorumcunun adı Gökmen Özdemir...
Her yerde Morientes ile anlaşıldı yazıyor birde Baptısta deniliyor. Baptısta gelmesinde Mori ilaç gibi olur. Baptısta gelebilir yani yinedeya da ikiside gelsin..
Tabi yine hayaller kurmayalım ama bellide olmaz.. Lincoln olayından sonra![]()
Kesinse iyi bir transfer, keske Ümit bize gelseydibu haberi duyunca keske gitseydim demistir kendi kendine
)
arkadaslar insallah doğrusur ya atv de neden bu kadar emin konusmaz heralde
umit hakan necati hasan serkan ozgurcan 6 forvetimiz var ama ihtiyac da var acaba bunlardan kim gidecek
Çok iyi transfer eğer kesin ise
Arkadaslar herkez Bu aksam saat 21:30 da özhan canaydınm transferi acıklayacak gibi yorumlar var merakla bekliyorum programı
H.Kabze - Özgürcan gönderilir veya kiralanır o zamaN...
Dipnot programı var ahmet cakır falan var izleyin
Bu arada Özgürcan satılmaz veya kiralanmaz cünkü takımda en diri forvet özgürcan ve serkan ikisi öyle iyi oynuyorki hele dün aksam özgürcan döktürdü bu takımdan necati ve kabze gidecek yoksa seneye forma bulamazlar
Arkadaslar ispanyaya gittiler diyor lig tv nin haberine göre ama bence morientes için gittiler
Bu arada dedigim gibi necati ve kabzeyi unutun onlar daha forma bulamaz hatta ümit karan bile bulamaaz serkan formayı kaptı benceKalli hayran kalmıs zaten
Bence şu anda konuşulacak bişey yok transfer hakkında.
Ne giden olacak. Ne gelen. Takım böyle gidecek sezon sonuna kadar
Ben hala şoktayım..![]()
İnanmıyorum. Yok artık.. Şaka dimi? Şaka diyin?
Ben bu haberi kaldıramam..
Hayırlı olsun Morientes Galatasarayda!!!!!!!!!!!
Ultraslanda büyüklerimiz konu bile actı çünkü onlar ögrenmiiş haberi.....aynen böyle haber...
Morientes Galatasaray,da 13 Temmuz 2007 Cuma 20:58:49
Galatasaray bonservisi Valenciada olan İspanyol golcü Morientes ile her konuda anlaştı.
saat 21.30 da başkan özhan canyadın gs tv de haberi doğrulayacak.
hayırlı olsun.
ÖZHAN CANAYDIN TVDE BU TRANSFERI ONAYLIYACAKMIŞŞŞ
allahhhhhh arkadaslar hadi hayırlı olsun amn allahım rüya mı bu emrah uyandır beni ................
Gs moriantesi aldı adamlar öle veya böle eksiklerini gideriyor biz hala deividi yollayamıyoz
Arkadaslar kesinlikle bakin bugun Programma insallah aciklarda ohhhh cekerim))
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Rüya degil arkadaslar kimisine göre hayaldi
Morientes gelse bile bir yabancı daha gelecek
Bu arada Morientes sag gösterip babtisda sol gösterebililer
öyle gözüküyor ama genede belli olmaz transferi çok derinden hallediyor yönetim.2 gün önce gökhan gönül transfer olduğunda hiç böyle bir söylenti yoktu bir arkadaş bir haber koydu fenerbahçe gökhan gönülü alıyor diye 1-2 saat sonra siteden açıklama 4 yıllığına anlaştık diyeaynışekilde ilhan parlak transferide öyle,medyaya malzeme olmasına fırsat tanımıyoruz
doğrusu da bu galiba ama bu sefer bize yazacak bişey kalmıyor
![]()
hem gs hem super lig acisindan hayirli olr
Deivid'i göndermesinler Türk vatandasi yapsinlar![]()