Anket Sonuçlarını Görüntüle: Şampiyonluğa Kim Ulaşır?

Voters
149. You may not vote on this poll
  • MehmeTopcu07 ( Manu )

30 20.13%
  • Tr.Captain ( Liverpool )

21 14.09%
  • Sekocan (Arsenal)

14 9.40%
  • Murat Özdemir ( Chelsea )

84 56.38%
Sayfa 20 / 35 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 1033 sonuç

Konu: Ada'da Büyük Kapışma

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Umarim bu yorumu sadece maç için yapmışsındır
    Arsenal başkanına laf atar gibi bi durum mu gözüküyor uzaktan bakınca Tabi ki maç için söyledim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Umarim bu yorumu sadece maç için yapmışsındır
    Oyun icin soyledi Genel olarak degil yanlis anlasilmasin...

Manu düşüşte...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bakıyorumda bazılar yenilgiyi sindiremiyor. Doğanın kuralı bu birini yiyip hayatta kalman lazım. Bende bunu yaptım. O zaman kaleye Henry i alıyım buyur geç gol at deyim. Diğer arkadaşlarımda bana katılıyorlardır.

Demin reset atmaya gittim devam etmeyin bekleyin dedim. Anladım ki beni takan yok 2-0 da yenilmişim. O zaman bende lig den çekilirim.Bu kadar kolaysa ligden çekilmek bende çekilirim.

Sayın Kaptan bey Moskova'da olanları anlatırsam o koltukta oturamassın Dua et Moskova'da olanları anlatmayım.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Manu düşüşte...
    Toparlaniyoruz Firatcan abi Aslinda Buyuk Dusus Chelsea'da Daha uzun maraton var 10 hafta kadar yetisecegiz..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Bakıyorumda bazılar yenilgiyi sindiremiyor. Doğanın kuralı bu birini yiyip hayatta kalman lazım. Bende bunu yaptım. O zaman kaleye Henry i alıyım buyur geç gol at deyim. Diğer arkadaşlarımda bana katılıyorlardır.

Demin reset atmaya gittim devam etmeyin bekleyin dedim. Anladım ki beni takan yok 2-0 da yenilmişim. O zaman bende lig den çekilirim.Bu kadar kolaysa ligden çekilmek bende çekilirim.

Sayın Kaptan bey Moskova'da olanları anlatırsam o koltukta oturamassın Dua et Moskova'da olanları anlatmayım.
    Sekocugum bu yaptigin cok yanlis Bu takimi sen mi getirdin buraya kadar biz alin teri dokerek geldik sen ise yardimci antranor'un sayesinde geldin yenerken iyidi 1 mac yenildin bunlari diyorsun ayip yaptigin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Toparlaniyoruz Firatcan abi Aslinda Buyuk Dusus Chelsea'da Daha uzun maraton var 10 hafta kadar yetisecegiz..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Sekocugum bu yaptigin cok yanlis Bu takimi sen mi getirdin buraya kadar biz alin teri dokerek geldik sen ise yardimci antranor'un sayesinde geldin yenerken iyidi 1 mac yenildin bunlari diyorsun ayip yaptigin..
    Ama sonuçta beni takmadınız ben neyim burda sadece '' devam et seko'' '' maçı full le seko'' bunları yaptırtmak için mi varım. O galibiyetlerde sinirlendim. Ama yeilmenin verdiği sinirlede bu maçta patladım size. Beni takmıcaksanız ben niye varım o zaman

İnş... Mehmet güveniyorum sana...

Serkan sakin kardeşim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ama sonuçta beni takmadınız ben neyim burda sadece '' devam et seko'' '' maçı full le seko'' bunları yaptırtmak için mi varım. O galibiyetlerde sinirlendim. Ama yeilmenin verdiği sinirlede bu maçta patladım size. Beni takmıcaksanız ben niye varım o zaman
    Seko simdi sinirli olabilirsin daha sonra gel senle konusuruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serkan BYG. görevinden ayrılmıştır.

Tartışma kapanmıştır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımdan istifa ettiğimi duyurmak istiyorum.

Fark 1 puana gelmiş. Reset atıcam devam etmeyin diyorum. Ama kim diyo.
    Neyse buraya kadarmış. Beni destekleyen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.Diğer arkadaşlara kariyerde başarılar diliyorum.

Beni çokta üzmedi zaten ÇİRKEFTİM , OYNAMAYI BİLMİYODUM , TRANSFER YAPMAYI BİLMİYODUM. Sizler çok iyi biliyosunuz buyrun siz oynayın artık. Ben de niye Fm oynuyosam.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Takımdan istifa ettiğimi duyurmak istiyorum.

Fark 1 puana gelmiş. Reset atıcam devam etmeyin diyorum. Ama kim diyo.
    Neyse buraya kadarmış. Beni destekleyen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.Diğer arkadaşlara kariyerde başarılar diliyorum.

Beni çokta üzmedi zaten ÇİRKEFTİM , OYNAMAYI BİLMİYODUM , TRANSFER YAPMAYI BİLMİYODUM. Sizler çok iyi biliyosunuz buyrun siz oynayın artık. Ben de niye Fm oynuyosam.
    Çocuk gibisin Serkan çocuk. Yapılan şakaları 10 yaşındaki çocuğa yapsak kaldırırdı sen kaldıramadın. Daha sen şaka olduğunu bile anlayamamışsın ki.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

12. Default

yaaa abiler bu oynadıgınız fm nin hangi wersionu böle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam Mami işte şaka yaptınız anlamadım. Bende istifa ettim. Bazen yaptığınız şakalar size şaka gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by zokora007 View Post
    yaaa abiler bu oynadıgınız fm nin hangi wersionu böle.
    7.0.2
    ElHadji Update

Tamam Mami işte şaka yaptınız anlamadım. Bende istifa ettim. Bazen yaptığınız şakalar size şaka gelir
    Tamam Serkan haklısın
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serkan artık konunun kapandığını söylemiştim ama bakıyorum hala devam ediyorsun...

Çok bişeymi yani bu ?

Ayrıca bunu bana söylemen de çok yanlış benim neler yaptığımı biliyorsun...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post

bu ne bahtsizlik be kaptan. Her mac guzel futbol ; hep cirkeflik kazaniyor iki golu de duran toptan yedin belli ki ama inaniyorum ki guzel gunler bizi bekliyor..gunesli gunler..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Olayların tam iç yüzünü bilmiyorum ama sanki Serkan'a haksızlık yapılmış gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yenilince bari kabullenin yaw

Serkan konusu kapandı diyorum arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Artik 3 kisi kaldik 3 kiside devam edecegiz Cok super geciyor diye dusunuyorum bilmem siz ne dusuncedesiniz Uzun soluklu bir kariyer oldugu kesin..

Sampiyonluk yarisi iyice kizisti Artik Puan Durumu Eklemeyecegiz Supriz olacak Sampiyon birazcikda meraklanin degilmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teşekkür ederim ama Murat abi kapandı diyo kapatıcaz mecbur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Olayların tam iç yüzünü bilmiyorum ama sanki Serkan'a haksızlık yapılmış gibi.
    Teşekkür ederim ama Murat abi kapandı diyo kapatıcaz mecbur Gerçi takmıolar beni ama neyse

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serkan diyorum ama konuşmak istiyor gibi bir halin var sorulanlara Özelden mesaj yazarsan seviniriz.

Bu konunun yeri burası değil ABİCİM

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

sekocan'a üzüldüm valla şampiyonluğuda göğüslüycek gibi görünüyordu ama neyse :S

Diğer 3 oynayana başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Neyse tekrar oyuna dönelim...

Chelsea'nin mutlaka Essien'in yerini doldurması lazım. Bu da ancak Gattuso ile mümkün olacaktır. Ama Chelsea Riquelme'yi alınca bu transfer yattı gibi.

Bence Liverpool, Torres'i alarak hata yaptı. Hala Gerrard'ın yerini doldurabilmiş değiller. Yani Torres'e o kadar çok para verileceğine, Hızlı davranılıp bedavaya Sheva alınabilirdi.

Tekrar ManU'ya gelirsek;
    Richardson dışında hiçbir eksik yok gibi. Essien gibi bir dinamosu olan takımın pek bir ortasaha sorunu olamaz zaten. Defans desen süper, Forvet ortalamanın üzerinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gulerba bir tane sag taraftan korner,bir tane de sol taraftan korner ikisine de yukselen Carvalho
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mami inanırmısın beni de çok şaşırttı Carvalho ama maç zaten ortadaydı..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Riquelme Torres ve Shevchenko hayırlı olsun sheva en iyi transfer olmuş ama chelse'ya yapılmamalıydı bu

Chelsea derbiyi kazanmış Tebrikler...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Riquelme Torres ve Shevchenko hayırlı olsun sheva en iyi transfer olmuş ama chelse'ya yapılmamalıydı bu

Gereksiz bir polemiği uzatmanın anlamı yok.Shevchenko Chelsea kulübüne yakışır davranamadı ve yolumuzu ayırdık.Bu oyuncu kim olursa olsun kapının önüne konur !!!

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Evet Murat abi cok hakli bunu goren rakipleri o oyunculari Kapar

Bkz : Sheva..

Sayfa 20 / 35 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Mesaj Yetkileri