Manu düşüşte...
Bakıyorumda bazılar yenilgiyi sindiremiyor. Doğanın kuralı bu birini yiyip hayatta kalman lazım. Bende bunu yaptım. O zaman kaleye Henry i alıyım buyur geç gol at deyim. Diğer arkadaşlarımda bana katılıyorlardır.
Demin reset atmaya gittim devam etmeyin bekleyin dedim. Anladım ki beni takan yok 2-0 da yenilmişim. O zaman bende lig den çekilirim.Bu kadar kolaysa ligden çekilmek bende çekilirim.
Sayın Kaptan bey Moskova'da olanları anlatırsam o koltukta oturamassınDua et Moskova'da olanları anlatmayım.
Toparlaniyoruz Firatcan abi Aslinda Buyuk Dusus Chelsea'da Daha uzun maraton var 10 hafta kadar yetisecegiz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sekocugum bu yaptigin cok yanlis Bu takimi sen mi getirdin buraya kadar biz alin teri dokerek geldik sen ise yardimci antranor'un sayesinde geldin yenerken iyidi 1 mac yenildin bunlari diyorsun ayip yaptigin..
İnş... Mehmet güveniyorum sana...
Serkan sakin kardeşim...![]()
Serkan BYG. görevinden ayrılmıştır.
Tartışma kapanmıştır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Takımdan istifa ettiğimi duyurmak istiyorum.
Fark 1 puana gelmiş. Reset atıcam devam etmeyin diyorum. Ama kim diyo.
Neyse buraya kadarmış. Beni destekleyen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.Diğer arkadaşlara kariyerde başarılar diliyorum.
Beni çokta üzmedi zaten ÇİRKEFTİM , OYNAMAYI BİLMİYODUM , TRANSFER YAPMAYI BİLMİYODUM. Sizler çok iyi biliyosunuz buyrun siz oynayın artık. Ben de niye Fm oynuyosam.
yaaa abiler bu oynadıgınız fm nin hangi wersionu böle.
Tamam Mami işte şaka yaptınız anlamadım. Bende istifa ettim. Bazen yaptığınız şakalar size şaka gelir![]()
Serkan artık konunun kapandığını söylemiştim ama bakıyorum hala devam ediyorsun...
Çok bişeymi yani bu ?
Ayrıca bunu bana söylemen de çok yanlış benim neler yaptığımı biliyorsun...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Olayların tam iç yüzünü bilmiyorum ama sanki Serkan'a haksızlık yapılmış gibi.
Yenilince bari kabullenin yaw
Serkan konusu kapandı diyorum arkadaşlar...
Artik 3 kisi kaldik 3 kiside devam edecegiz Cok super geciyor diye dusunuyorum bilmem siz ne dusuncedesiniz Uzun soluklu bir kariyer oldugu kesin..
Sampiyonluk yarisi iyice kizisti Artik Puan Durumu Eklemeyecegiz Supriz olacak Sampiyon birazcikda meraklanin degilmi![]()
Serkan diyorum ama konuşmak istiyor gibi bir halin var sorulanlara Özelden mesaj yazarsan seviniriz.
Bu konunun yeri burası değil ABİCİM![]()
sekocan'a üzüldüm valla şampiyonluğuda göğüslüycek gibi görünüyordu ama neyse :S
Diğer 3 oynayana başarılar..
Neyse tekrar oyuna dönelim...
Chelsea'nin mutlaka Essien'in yerini doldurması lazım. Bu da ancak Gattuso ile mümkün olacaktır. Ama Chelsea Riquelme'yi alınca bu transfer yattı gibi.
Bence Liverpool, Torres'i alarak hata yaptı. Hala Gerrard'ın yerini doldurabilmiş değiller. Yani Torres'e o kadar çok para verileceğine, Hızlı davranılıp bedavaya Sheva alınabilirdi.
Tekrar ManU'ya gelirsek;
Richardson dışında hiçbir eksik yok gibi. Essien gibi bir dinamosu olan takımın pek bir ortasaha sorunu olamaz zaten. Defans desen süper, Forvet ortalamanın üzerinde.
Gulerba bir tane sag taraftan korner,bir tane de sol taraftan korner ikisine de yukselen Carvalho![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mami inanırmısın beni de çok şaşırttı Carvalho ama maç zaten ortadaydı..![]()
Riquelme Torres ve Shevchenko hayırlı olsun sheva en iyi transfer olmuş ama chelse'ya yapılmamalıydı bu![]()
Chelsea derbiyi kazanmış Tebrikler...
Evet Murat abi cok hakli bunu goren rakipleri o oyunculari Kapar
Bkz : Sheva..![]()