1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Arkadaslar Bir Takımı En Fazla Kaç Sene Çalıstırdınız

1. Arrow Arkadaslar Bir Takımı En Fazla Kaç Sene Çalıstırdınız

Bir Takımı En Fazla Kaç Yıl Çalıştırdınız Arkadaslar

ben 3 sene GSi çalışırdım. sonra yarım sezon liverpool'a gidip tekrar Gsye geldim.

23yil besiktas 2030 dayim hayla dewam ediyorum

helal olsun bee. kadron ne??? ben sıkılyrm bi takımda kalınca, deiştirtyrm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En fazla Fenerle 5 Yıl Dayandım . . .

Dünya Kupası,Fortis Türkiye,Süper Lig,Şampiyonlar Ligi,Süper Kupa,Dünya Kulüpler Şampiyonası,Avrupa Kupası,Konfederasyon Kupası almıştım . . .

Baktım yapacak birşey kalmamış . . .

Bende istifa edip emekli oldum sıkılınca

Ben de 4 sene boyunca Arsenal'i çalıştırdım . . .

Anadolu Üsküdar 1908 spor klübünü 25 yıl çalıştırdım Hiç Bıkmadım....!

fm05te lazio ile başladım 2021 yılına kadar onla devam etmiştim.bi şekilde kadroyu sen yapıyosun parayı sen yapıyosun takımı baştan alıp yapılandırıyosun sonra bırakıp gidemiyorsun
    yanlız şu şekilde bırakırım takımı: taraftar benim hakkımda kötü birşey düşünürse veya derse yönetim benim yaptıklarımı beyenmezse arkama bile bakmam
    ama cm03-04 te kocaeliyle başlamıştım iyi bir teknik kariyer yapıp seçtiğim her ülkede bir takımı yönetmeyi istiyordum.kocaelide 3 sene falan durdum sonra almanyada dortmund ertesi sene ispanyada sevilla ertesi sene ingilterede hangi takım hatırlamıyorum ertesi senede italyada bastia yı alıp onla bitirmiştim oyunu baya zevkliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben fm 5 te deportivo ile 2012 ye gelmştm ama riquelme yaşlanmştı hatta golcülerim cavenaghi ve fred 28 lerine gelmşlerdi..bende bıraktm artk oyunu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

cm 03-04'te arjantin milli takımını 2015'e kadar çalıştırdım.fm 2007'de ise real madrid ile 2013'e kadar gelebildimmm

FM06 Liverpool - 2013
    FM05 Real Madrid - 2012

fm5 te izlanda ligi fjölnir 2004 ten 2020 ye kadar can sıkıntısı nabarsın =)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

FM 2005'te Fenerbahçe ile 2020 yılına kadar geldim, almadığım kupa kalmadıCopa America bile aldım
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

arsenalle 2049a kadar geldim arkadaşa sordum bitmmicek mi die dedi 2067de bitio

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    arsenalle 2049a kadar geldim arkadaşa sordum bitmmicek mi die dedi 2067de bitio
    oyun hiçmi takılmadı yaw kilitlenmedi?çok uzun zaman.oyunu kaydetmekte baya zaman alıyodur ha 1gb olmuştur kayıtlı oyun.67 ye gelincemi bitiyomus yoksa sadece o arkadasınamı öyle olmus?

ben oyuna ÜNYESPOR da başladım takımı süper ligde 4. yaptım bu takımda 5 yıl çalıştım.... Daha sonra Fenerbahçeden teklif geldi ve 31 yıldır buradayım ister inanın ister inanmayın şuan FİNANS durumu olarak en zengin3 kulübüm...2053 yılındayım oyun çok harika İRFAN BASARAN VAR GALATASARAYDA 16 yaşında o şuan Baş Antrenörüm... düşünün artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

milanla 5 sezon...

Bende Manchester Unitedle 3 sezon gecirdim. O uc sezonda Premier League, Fa Cupasini ve Sampiyonlar Ligini yendim, Daha sonra Chelsea bana teklif verdi bende kabul edip Premier League, Fa Cupasi, Comminity Shield, Sampiyonlar Ligini yenip, Karierimi Galatasarayda Lig Sampiyonu olarak noktaladim. Iste kocaman 11 yil

2011 e kadar schalke

fm 2006 da roma ile 2048 e gelmiştim
    fm 2007 de de fortuna sittard ile 2033 e kadar geldim

Mesaj Yetkileri