Carlinhos iyi oynuyor galiba![]()
Carlinhos iyi oynuyor galiba![]()
HeLaLLLLLLLL, iyi gidiyorsun.Zaten ligi süpürmüşsün, Avrupa'da başarı bekliyoruz.Forza GS..
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu kez ıse deplasmanda Trabzonspor karsısına cıkıyorduk hedef mutlak 3 puandı ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Beyler lıgde ıyıce rahatız bu mactada ıyı oynayın ama kendınızı de fazla yormayın onumuzde onemlı bır Legıa macı var hadı goreyım sızı.
Boyle konusuyordum takım komutlarıma uyuyordu ve cok rahat oynuyorduk ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:SERDAR TASCI
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Cok ıyıydınız harıkaydınız sımdı ıse onumuzdekı Legıa macına sıkı hazırlanın yenelım ve artık gruptan cıkalım.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey kazandınız bu bır gelenek oldu ne soyleyeceksınız?
Ben:Valla davranıslar alıskanlıklara donusur bızım de ıyı futbolumuz alıskanlıga donustu ee ıyı futbol gollerı goller de galıbıyetlerı galıbıyetler de mutlulukları getırıyor artık onumuzdekı Legıa macına bakıyoruz tesekkurler ıyı geceler..........
ISTE PUAN DURUMU![]()
super gidiyosun Yunus
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Güzel gidiyor,tebrikler.
vela ile falcao ah bide gerçekte almış olsaydılar ya olsun lincoln de yakışır bu takıma
tebrikler fırtına gibi esiyosun!!!!!!!!!
tebrikler Yunus valla artik kesin cl bekliyoruz senden
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Yeni GS formaları uğur getirmiş sana![]()
Çok iyisin yunus
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Oldukça başarılısın tebrikler...
Tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler Yılmaz cl yı ınsallah alacagım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet sagol Mert sen verdın bu formaları tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler Taylan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkur ederım Fırat abı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez ıse evımızde Gazıantep ıle oynuyorduk ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Haydı beyler 3 puanı alın ve kazanın hadı bu mac cok onemlı degıl sadece cıkın ve kazanın
Mac oncesı boyle konusmustum yıne cok rahat bır galıbıyet aldık ıste macın skoru:
MACIN YILDIZI:YILDIRAY BASTURK
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Bravo beyler yıne muthıstınızz artık cl ıcın daha cok umutluyum cunku cok ıyı oynuyoruz onumuzdekı maclara sıkı calısın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey yıne kazandınız neler soyleyeceksınız?
Ben:Valla ben takımımla gurur duyuyorum ınsallah sampıyonlar lıgını kaldırıp taraftarlarımız da bızle sonsuz gurur duyarlar tesekkurler ıyı geceler
BIRAZDAN MANISA MACI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
EVET ARKADASLAR 1 HAFTALIK TATILE GIDIYORUZ GELINCE MACLARI EKLEYECEGIM KISMETSE AYIN 22 SINDE DONECEGIZ O ZAMANA KADAR BENI VE BU KARIYERI UNUTMAYIN HOSCAKALIN ALLAH A EMANET OLUN 22 TEMMUZDA GORUSMEK UZERE BY![]()
iyi tatiller..........kariyeri unutmayız...
Tesekkurler sagolun bılıyorum unutmayacagınızı sıze emanet karıyer ama donunce harıka maclar koyacagım bır hafta sızlerı cok ozleyecegım by
İyi tatiller Yunus
Tesekkurler mert
İyi tatiller.![]()
iyi tatiller Yunus
Tyler Durden- Fight Club
tatilden dönünce A milli takımımızın yaptıklarını da bi koyarsan sevinirim şimdiden tşk.
bu arada tebrik ederim süper gidiyorsun ftk senin eminim ligde 34 de 34 bekliyorum
cl de de en az final
başarılarının devamını diliyorum iyi tatiller
Yunus tatilden 23 temmuzda dönecekmiş.. bildirelim![]()
İyi tatiller..
Hepinize cok tesekkurler benı yalnız bırakmadıgınız ıcın tesekkurler eve donmeyı ıple cekıyorum Allahtan ınternet kafeler var
Bilirim ben o internet kafeleri Yunus.![]()
Nanni iyidir iyi.Sakatlıklara karşın birebir![]()
Evet nanni cok iyi bir oyuncu gercekte Manu aldi heralde
Tyler Durden- Fight Club