Sayfa 32 / 91 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 2721 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Geçmiş olsun.Çok da iyi oynamıştı.Nazar değdi.Umarım kısa zamanda iyileşir.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Şampiyonada üst düzey bir perfoamns sergilemişti.Kariyerinin en önemli noktalarından birinde yaşadığı bu sakatlığa üzüldüm.Geçmiş olsun Ümit..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Selçuk Yula'nın nazarı değmiştir

Geçmiş Olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok üzüldüm.çok başarılı bir oyuncuydu.ben anlamıyorum bu oyuncuları neden bırakıyoruz. mesela hakan yakın, gökhan inler, eren derdiyok,barış özbek gibi oyuncuları bırakıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu sene tanınmış amma oyuncuların ayağı kırıldı.

roy makaay ve santa cruz gidici

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    roy makaay ve santa cruz gidici
    Roy Makaay gideli aylar oldu... Santa Cruz'un gitmesi yakindir.

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    1.si Barcelona mı?
    bence barcelona değil de chelsea'yi düşünebiliriz 1.olarak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu oyuncu Avrupa'ya damgasını vuracak. Beyler süper bu oyuncu.Flamengo'da izlemiştim ben. Büyük iş yapmış Leverkusen..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Süper geliyoruz bu sene

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kaka'yı geçebilir Augusto..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

bir zamanlar bizde ilgilenmiştik ama alamamıştık. adamlar gerçekten atılım yapıyorlar, Fırat abiye katılıyorum..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    bir zamanlar bizde ilgilenmiştik ama alamamıştık. adamlar gerçekten atılım yapıyorlar, Fırat abiye katılıyorum..
    Gs'ın ilgilendiğini duymadım, Gs ilgilenmemiştir, Fenerbahçe bilgi aldı ama fiyatı yüksek buldu.
    İndire indire 10a inmiş zaten, 25M€'du..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gs'ın ilgilendiğini duymadım, Gs ilgilenmemiştir, Fenerbahçe bilgi aldı ama fiyatı yüksek buldu.
    İndire indire 10a inmiş zaten, 25M€'du..
    evet 2 yıl önce Galatasaray ilgilendi, Fb'nin ilgilendiğini de biliyorum..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sakatlıgını cabuk atlatır inş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

bayern in bütün transferleri müthiş bu sene kesin şampiyonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen Flamengo'nun 20 yaşındaki yıldızı Renato Augusto'nun işini bitirdi. Yapılan resmi açıklamada Renato'nun 5 milyon avro bonservis bedeliyle kadroya dahil edildiği açıklanırken, Brezilyalı oyuncunun 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Son üç sezondur Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo'nun formasını giyen 88 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu gerek kanatlarda, gerek forvet bölgesinde görev yapabiliyor. Renato Flamengo forması altında çıktığı 78 maçta ise 6 gol kaydedebilmişti. Genç isim Brezilya U-20 takımında da görev yaparken, uzaktan attığı etkili şutlar ile tanınıyor.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

sonunda adı çok duyulan bu futbolcuyu avrupa liglerinde canlı görücem çok merak ediyorum cidden güzel transfer diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dikkat ediyorsanız bayern münchen her sene birkaç yıldız kadrosuna dahil ediyor.Bence geleceğin e büyük takımı olacak.Şimdinin Barçası gibi....
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Ailton Tekrar Almanya'ya DÖndÜ

Bir dönem Beşiktaş formasını giyen Brezilya'lı golcü futbolcu Ailton'un, Bundesliga'nın yeni ekibi Duisburg ile 1 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.
    Yapılan açıklamada, 33 yaşındaki futbolcunun Cumartesi günü basına tanıtılacağı ve Pazartesi gününden itibaren yeni takım arkadaşlarıyla antrenmanlara başlayacağı bildirildi.
    Bundesliga'nın bir diğer yeni ekibi Hansa Rostock'un da transfer listesinde olan tecrübeli golcü, Bundesliga'da Werder Bremen ile Schalke 04 formaları altında 211 maçta 105 gol atmış ve 2004 yılında da hem Bundesliga'da gol kralı olmuş hem de yılın futbolcusu seçilmişti.
    Beşiktaş'tan Hamburg'a transfer olan Ailton daha sonra Kızılyıldız'a geçmiş ve Sırp kulübü tarafından da Şubat ayında İsviçre ekibi Grasshoppers'a kiralanmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

bu adam çıkış yapcak
    son altın yılını yaşıyacak
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Başarılı olucanı sanmıyom...

omer-faruk-14 Misafir

Default Kahn futbolu bırakıyor!

Alman Birinci Ligi takımlarından Bayern Münih'in ve Alman Milli Takımı kalecilerinden Oliver Kahn (38), kariyerini gelecek sezondan sonra sona erdireceğini açıkladı.
    Kahn, kendisinin sadece, halefi Michael Rensing'in sakatlanması durumunda 2009 yılında da takımda kalacağını belirterek, ''Ancak kişisel olarak bu sezon benim için kesinlikle son sezon olacak. Düşünce ve tutum olarak Bayern Münih'de son sezonum olacak'' dedi.
    Tecrübeli kaleci, gelecek sezondan sonra Asya'ya gideceğini ifade ederek, ''Gelecek yıl 39 yaşında olacağım. Asya'da bir kaç şey planlıyorum. Orada çok zaman geçireceğim'' diye konuştu.
    Kahn, kariyerini başka bir takımda bitirmesinin söz konusu olamadığını, bunun, kendi kişiliğine de uymayacağını kaydetti.

13.07.2007
    Kaynak : AA

omer-faruk-14 Misafir

Default Alberto Bremen'de

Werder Bremen; cuma günü, Brezilyalı ortasaha oyuncusu Carlos Alberto'yu transfer edildiğini açıkladı.

Brezilya takımlarından Corinthians'tan transfer edilen Alberto'nun 4 senelik sözleşme maliyeti, 8.5 Milyon Avro. Brezilyalı oyuncu, Porto'nun 2004'te Şampiyonlar Ligi Kupası'nı müzesine götürürken, Jose Mourinho'nun öğrencisiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Aslında iyi adam ama Diego gibi Almanya'da en iyi ortsaha seçilen bir oyuncu varken niçin alındı?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

EEE bıraksın artık..

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    EEE bıraksın artık..
    oğuz naaptın bea hakan şükür konusu gibi

çok karakterli bi adam gerçekten full bayern yaptı ve sonunda bırakıo helal olsun diorum bu sene zaten oynamayacak .. rensing sakatlandığında oynarım diyo ..

Keşke kariyerinin zirvesindeyken bıraksaydı, o zaman herkeste harika bir iz bırakmış olurdu. Şu an Kahn bıraksa futbolu -ki bırakıyormuş- önemseyen kişi olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

son 3 senedir birakiyorum diyor... oynamaya devam ediyor... umarim seneye birakir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

son 3 senedir birakiyorum diyor... oynamaya devam ediyor... umarim seneye birakir.

Keşke kariyerinin zirvesindeyken bıraksaydı, o zaman herkeste harika bir iz bırakmış olurdu. Şu an Kahn bıraksa futbolu -ki bırakıyormuş- önemseyen kişi olmaz.
    Almanların huyu. Michael Schumacher de böyle yaptı...

Sayfa 32 / 91 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon

Mesaj Yetkileri