Ne rezilliği var kardeş fenerin transfer bütçesi 25 milyon dolar mı o zaman nasıl şaçtı 4 salağa dünyanın parasını ben oyunu daha gerçekçi yaptım ödüller ekledim elimden geldiğince transferleri yaptım ister yüklersin ister yüklemezsin
Ne rezilliği var kardeş fenerin transfer bütçesi 25 milyon dolar mı o zaman nasıl şaçtı 4 salağa dünyanın parasını ben oyunu daha gerçekçi yaptım ödüller ekledim elimden geldiğince transferleri yaptım ister yüklersin ister yüklemezsin
http://www.sortitoutsi.net/index.php...le&fileid=4472 arkadaşlar siz burda tartışa durun patchmızdünyaca ünlü sitede rekor kırıyor yarım günce 900 geçti indirme sayısı
onu ındırenler ne olduunu bılmeyıp bırazdan sılıcekler zaten...way yama die atlamışlar bizim gibi hataları görünce silicekler önemli olan indirilme adede diilki al bende indirdim ama memnun kalmadım onemlı olan kaç kişinin güzel diiceii..he zaten buda bi kriter diil hileli oynamak isteyen 13 14 yaşındaki insanlara güzzel gelir tabi 70 trilyon bütceyi kim istemez..ben istemem mesela gerçekçiliği kaçıo çünkü ama editore girip oyuncuları yükselten 200 trilyon bütçeyi takımına yapan insanlar oynar hayırlı olsun
malesef yukleme hatasini yaptim zaten ben elestirimi yaparim sseni hic alakadar etmez yorumumu yapiorum ben muhattabim diilsin cvp veremezsin bana ben sana ne bicim sey bu nie yaptinmi dedim kotali insanlara indirmeyin diorum sadece cunku degmez..hadi o ok istanbul buyuksehir belediyenin parasi nasi 68 trilyon acikla bakalim??????????? profesyonel yapmıcaksan yapma otur evınde oyna kardesım her onune cıkan ıstedıı takıma ıstedıını koyup parasını arttırıp yama cıkartırsa ıcınden cıkılmaz bu ısın
yarim saat kendi ugrasan bi insan bundan daha bi update yapabilir..bence zaman kaybina degmez.indirmeyin
tounela kardeşim çok güzel olmuş ellerine sağlık hayır güzel olmasa bile senin uğaşman çabalaman yeter değil mi
bu arada ribery21 adam ol len madeem o kadar bilion kendin yap bi tane de görem it
bu arada arkadaşlar sırf ribery21 e inat 3 kere indirdim aynı dosyayı farklı kullanıcı adıyla
ya ribery21 herşey senin dediğm gibi olmuyomuş değil mi
İT![]()
NE DİON SEN SALAK FELAN İLLA GSLİSİNİZ YA CARLOSA LAF ATIN SİZ FORMASINI ALIN İLK EWWEL 90 YTLSİ VARSA KLÜBÜNÜNÜZÜN:dddddd OLMADI SİZE KREDİ AÇAK
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
az ewwel carlos sakaydı kardeş te ya bişi dikkatimi çekti aslında baya iyi ama neden beğenmediyse millet ama o onların görüşüdür saygı duymak lazım