Yok haber doğru teklif Zigic e...
Kuranyi de 27m€ serbest kalma maddesi varmış... Bence çok yüksek rakamlar bu oyunculara...
Yok haber doğru teklif Zigic e...
Kuranyi de 27m€ serbest kalma maddesi varmış... Bence çok yüksek rakamlar bu oyunculara...
baptista forvete yakın oynar lincoln morientesle baptsitann arkasnda hücum hattına bak bee pehh pehh
O kadar para veremeyiz zaten Ortegaya 22 milyon euro vermiştik zamanında bundan ders çıkarmıştır bizim yönetim
LİG TV DE morientesle ilgili hiç bişi söylenmedi baptista için realle pazarlık yapıormuşuz real kiralık vermekten vazgeçmiş ve 9 milyon euro ya satarız demiş ülkerde 6 milyon u karşılamayı kabul etmiş ve adnan polatta adnan sevgin ve haluk üstünelin yanına ispanyaya gitmiş bugun
kaynak : ligtv haber
yani bir henry,torres,villa olur verirsin bunlar öyle değil ki... fazla uçmuşlar![]()
FOX TV DE suan tuncayın takımının macı var saat 19:00 da basladı
Henry 24m€... Kuranyi 27m€... olacak iş değil...
Kroldrup gelebilirde gelmeyebilirde belirsiz.Cole transferide bu aksam netlik kazanır bence...
yaf harbi heycanlanmaya başladım,inamotolara,carruscalara alışık olan bizler şimdi baptistalardan,morienteslerden bahsediyoruz,bence seneye a. polat orta saha için messi-fabregas ikilisini alacak![]()
beyler Allah içn kafam allak bullak oldu smdi öncelk hanginde baptistadamı moridemi herkes mori btt diyo lig tv baptsta dio lig tv ye pek güven olmaz
beyler ümit karan la serkan ne olacak
Tuncay'ın maçını seyrediyorum şu anSchalke 1-0 önde.
Arkadaslar buyrun burak kardesin dedigi saglam kaynak arkadas aynen bunları yazdı!!!!!!!!!Ayrıca bu arkadas bu transferler olmassa bir cok kişiye forma alacak scout ekibinden kendisi
Morientes ile kesin olarak anlaşma sağlandı.Valenciaya 4.8 milyon euro veriliyor.İspanyol golcüye ne kadar verileceği şu anda açıklanmadığı için bilinmiyor.Önümüzdeki günlerde Türkiyede olacaktır.Salı yada Çarşamba günü imza atmasını bekliyorum.(Takıma geciktirmemek için )
Eğer Carruscanın durumu bu hafta netlik kazanırsa Baptistada bu hafta gelebilir.Ama onun durumu şu anda nedir nasıldır bilmiyorum.Baptista geçen haberler arasında vede her geçen dakika olumlu haberler geliyor.Fakat Baptistanın gelmesi için Carrusca yada başka bir yabancının gönderilmesi / kiralanması gerekiyor.Bu yüzden Baptista olayı biraz riskli..Gelmeyebilir.
Fakat Morientes şu dakikada artık ASLANdır.
Burda herseyi özetliyor
allahım insallah bu dediklerininz doğrudur kalpten gidecem...
yalnız dedikleri gibi tek oynarsak 1 formaya 6 kişi düşer takım da hasan kabzeyle necati ayaklanır
Beyler biraz uctnz gibime geldi.Baptista 15 milyon € dan asagı bir fiyata satılmaz heleki sizi önerdiğiniz 6 milyon € ya hiç satılmaz.
sağol kanka
kalbm duracak galiba
tuncay atar 2 tane şimdi![]()
karan nasıl banko oynayacak son macını izledinmi serkanın???????*Bence serkan türkiyede rakip defansı cok allak bullak eder saviola gibi adam sadece bitiricilik yok ayrıca forvetteki partnerine cok bos alanlar yaratılmasına yardımcı oluyor defansı üstüne cekiyor bunuda macta gördük!!!!!
Hayırlı olsun,İyi bir transfer oldu GS için.Süper Ligde her hafta Morientes'i seyretmek çok keyifli olcak
serkan çalık oy-na-ya-cak son maçta oynda olan bütn oyncular içnde en iyi oydu deplsmanda çk işe yarar çk büyük oyncu olacak getirenden Allah razı olsn (kalli paşa )![]()
Morientes transferi çok gzl oldu oldukça iyi golcü... Hayırlı olsuN...