appiah satışı iyi olmuş (para açısından) deivide de kızma maaş kesintisi yöntemi yine işe yaramış anlaşılanappiah yerine gelecek transferini bekliyoruz hangi mevkiye olacak ?
appiah satışı iyi olmuş (para açısından) deivide de kızma maaş kesintisi yöntemi yine işe yaramış anlaşılanappiah yerine gelecek transferini bekliyoruz hangi mevkiye olacak ?
Cok uzuldum ama neyapalim sakat oyuncularim fazlaydi..ve ofsaytan gol yedik artik ligi bekliyorum,
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
aaa cok sasırdım böyle bi maçın verildiğine şimdi, Beşiktası kontrol eden yok değil mi ?
Evet Besiktasi Yoneten yok
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
tamam teşekkürler, bugün başka transfer filan yazcak mısnız yada sezona ne zaman başlanıo bi öğrenebilir miyim takipçinizim bu arada
Ş.ligi 2 .tur 2.Maçı 7-0
Şampiyonlar Liginde 3.turdayız Rakip VALENCİA
Arkadaşlar Transferi kapattım. 21 m € param kaldı. Şöyle bişey yapıcam.
Bizi takip edenler buraya istedğiniz futbolvuyu yazın. En çok hangi futbolcu yazılırsa o futbolcuyu şov amaçlı transfer edicem. Untumayım 21 m € param var![]()
ne yazsam ki şimdi, bare katkı yapabilcek bi oyunccu yaziim :
Yabancı hakın warsa bnm kariyerimi costuran cesar delgado
yoksa mehmet topuz u öneririm
3.Turda zor rakip gelmş kolay gele...
Süper Kupayıda almışız...
aaa valencia yı görmemiştim, cidden zor rakip ama yenmek imkansız değil, olmassa da uefa da başarı bekliyoruz
Şov yap Seko.Her sene bir yıldız istiyoruz![]()
Hmm düşüneyim şöyle bir.Cesar Delgado,Eddie Johnson gibi isimleri İstanbul'a getir.![]()
Palacioyu getir Seko
Daniel Carvalho,Vagner Love ve Cesar Delgado da olabilir yok vazgeçtim Steffan İverseni getir![]()
Beyler Genç adam sülemeyin bana şov yapıcam diyorum21 m€ diyorum
![]()
hmm delgado 24 yaşında söyliyim ama ucuz, pahalı babbel de almışsın, ne diyelim ki şimdi sana,pazzini getir bare olmadı bojinov
iyi o zmaan kendi anlaştığını söyle bakalım camia olarak beğenirsek onay veririz![]()
Jo'yu getir....
Serkan küme düşer...
Diego gelirse Alex ne olacak?![]()
Serkan Diego yu al bence... Güzel transfer olur...
Bu baslı tanıdık geldi İmam'la bzm karieri anımsattı.
Basarılaar ikinizede
Başarılar.Güzel kariyer olacağına eminim.
Seko nickimi yanlış yazmışsın. Andiry değil , Andriy![]()
Aaaa Erdem senden beklemezdim büle şeyBiz sana kümeye mi dioduk
Alex'i forvet oynatıoyorum ceko
İnşş. Werder ile anlaşamadım daha. Werder bırakırsa gerisi kolay.
Bişi olmazSaol bu arada
bENde Hep seNinN NiCki Ynlış yazıom hee
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
o biraz fazla kaçarhatta gelmez gibi bişey
![]()