Emrah harika ötesi bir adamsın. İdolsün ya idol![]()
Emrah harika ötesi bir adamsın. İdolsün ya idol![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bravo Bravo Bravosimmo sinyor Imparatore Emrah Gurbuz.
YILDIZLAR GEÇİDİ SÜRÜYOR!!!
Daha önceden Podolski ve Ochoa gibi iki dünyeeaa starını kadrosuna katan Sir Emrah Gürbüz, şimdi de Arturo Lupoli, Nicklas Bendtner ve Glen Johnson'ı "ücretsiz" kadroya kattı. Ancak, Podolski transferiyle sarsılan bütçe dengesini tekrar düzeltmek için Arturo Lupoli hemen Lyon'a 7 milyon TL'ye satıldı. Böylece bu oyuncudan daha oynatmadan kâr elde edildi. Zaten Sir Emrah Gürbüz'ün her transfer döneminde 20 oyuncu alıp 20 oyuncu sattığını ve bu transfer ağından yaklaşık 30 milyon dolar gelir elde ettiğini düşünürsek, Sir'ün bu transfer politikasının çok işe yaradığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Ancak Sir, ücretsiz alınıp hemen satılan oyuncuların bir daha Fiorentina'ya gelmek istemeyeceklerini de hesaba katıyordur umarız. Gelişmelerle yine karşınızda olacağız.
Arturo Lupoliyi alarak iyi iş gerçekleştirmişsin
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
Emrah oyle yapinca benim takimda moraller cok dusuyodu sende ne oldu..
Iyi para yapmisin..
Yok ya biraz abartmışım. 20 oyuncu8-9 desek daha doğru olur. Bir de 30 milyon TL kâr yok, sadece 15 milyon TL'cik.
Mesela bazı oyuncular, kendisiyle aynı mevkide oynayan bir oyuncuyu transfer ettiğinde "ben ne olacağım" diyor ama ben genelde genç oyuncular aldığım için sorun olmuyor. Yani genç oyuncu alınca kimse itiraz etmiyor. Onun için ne Lupoli'ye, ne Bendtner'a, ne de Johnson'a laf etmediler. Zaten sürekli oynayan adamları etkilemiyor. Etkilenenler, az şans bulan, deyim yerindeyse "kalas", başka bir ifadeyle satılmaya müsait oyuncular olduğu için sorun olmuyor. Tabi sen eğer gidip de ne bileyim bir sürü 25-26 yaşlarında adam alıyorsan o olmaz. İtiraz ederler. Sen gençleri al 1-2 milyon TL'ye hemen sat, bir sürü paran olur. Benim şu anda 15 milyon TL param var.
Vay be 3 kupaTebrikler
Emrah Abi Tebrikler Şampiyon olmuşsun...
Teşekkürler. Bi terbiyesizlik ettik işte.![]()
Emrah Abi bişey sorcam???
Senin daha önceki Kariyerin A.Madrid di dimi???
Evet. Kayıtlı oyunum bozulmasaydı ben Atletico Madrid'de yaşlanırdım.![]()
Abi o kariyerin sonlarını okumuştum ben çok güzeldi röportajlar felaN...
O zaman başlarını da oku. En güzelleri ilk 10 sayfadakiler.![]()
heLaL beaoKudukCa oYnaYaSım AyNı ZaMaNDa aGLaYaSıM GeLiYo
Bu YaZıYı OkUduKTaN sONra Gs. iLe Bi KarİYeR acTım
Tam 3 GünDür AraLıKSız oYNuYoRUm
KoLTuGa YaPıSTım DeSeM YeRiDiR 2011 YıLıNDaYIm Abi Bu KAdaR AcIKLı Ve HeYeCaNLı KaRiYeR yazMayın BiZeDe YaZıK Bi YaNDaN BasaRILaRınıN deVaMıNı DiLiYoRUM
guzel kariyer basariliar diliyorum
Süpersin emrah abi süper kurgu...Okuyunca olayı ben yaşıyormuşum zannettim(:
neden durdu bu kariyer ??
Her zaman vaktim olmuyor. O yüzden bazen böyle aralar olabiliyor.