1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Fm 2007 İÇİn 2008 GÜncellemesİ

Hybrid View

[QUOTEounela;759495]Benim yamam yorm yaparsan muhattabın olurum ben yaptım oynuyorum belediye oftaş ve kasımpaşaya o bütçeyi verme nedenin o adamların kadrolarının Tsl için çok düşük olması transfer yapmaları için verdim yoksa 8 - 10 yiyip giderlerdi şuan manisa kluvert ile ilgileniyor Bursa ise cupa americanın en iyi kaleciilerinden birini alıyorsa gerçek olan benim yaptığımdır

belediye spor u dusunmek senin isinmi oyunda kac paraysa odur oranla bakalim chelsea bugun dunyaca unlu adamlari alio butce oyunda 140 trilyon civari sen yapmissin feneri 112 trilyon butce ayip..sen oynarsin zaten anca o yamayi hayir bisey yapiosan bunu belirt son transferler deme butcelerlede oynadim ben hile yaptim kafama gore ayarladim de ona gore indirsin insanlar kota sorunu olan war

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

[quote=ribery21;759959]
    Quote Originally Posted by tounela View Post
    Benim yamam yorm yaparsan muhattabın olurum ben yaptım oynuyorum belediye oftaş ve kasımpaşaya o bütçeyi verme nedenin o adamların kadrolarının Tsl için çok düşük olması transfer yapmaları için verdim yoksa 8 - 10 yiyip giderlerdi şuan manisa kluvert ile ilgileniyor Bursa ise cupa americanın en iyi kaleciilerinden birini alıyorsa gerçek olan benim yaptığımdır

belediye spor u dusunmek senin isinmi oyunda kac paraysa odur oranla bakalim chelsea bugun dunyaca unlu adamlari alio butce oyunda 140 trilyon civari sen yapmissin feneri 112 trilyon butce ayip..sen oynarsin zaten anca o yamayi hayir bisey yapiosan bunu belirt son transferler deme butcelerlede oynadim ben hile yaptim kafama gore ayarladim de ona gore indirsin insanlar kota sorunu olan war
    Kardeş Manisa Kluivert için 2 Milyon Euroyu(Toplam 2 yıllık maliyet) fazla buldu
    okadar vahim haldeler
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

[QUOTE=Re@L;760131]
    Quote Originally Posted by ribery21 View Post
    Kardeş Manisa Kluivert için 2 Milyon Euroyu(Toplam 2 yıllık maliyet) fazla buldu
    okadar vahim haldeler
    e tamam vahim haldeler iste keyif almak istiosak vahim halde kalsinlar kardesim gercekte bole bi olaymi war aa siz vahim haldesiniz buyrun 70 trilyon butce bu sene geldiniz seneye geldiiniz gibi gitmeyin mi diolar bu zaten boledir lige yeni gelen takim 2. sene buyuk ihtimal duser para sorunundan gercekci oynayalim oyunu biraz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[QUOTE=ribery21;760618]
    Quote Originally Posted by Re@L View Post

e tamam vahim haldeler iste keyif almak istiosak vahim halde kalsinlar kardesim gercekte bole bi olaymi war aa siz vahim haldesiniz buyrun 70 trilyon butce bu sene geldiniz seneye geldiiniz gibi gitmeyin mi diolar bu zaten boledir lige yeni gelen takim 2. sene buyuk ihtimal duser para sorunundan gercekci oynayalim oyunu biraz..
    madem zengin olmak istyosaun ltfen türkiye ligini mahvetme istiyosan para git interi seç chelsea yı seç..

Mesaj Yetkileri