Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
aga yeni sezonu beklemedeyiz ne zaman baslıo..ingilterede ligi bitirdin bizde geldik kombine aldık burdan.. ayrıca bu norveç li hatunlarda baya iimiş bi ara onlarlada mangal yapalım...avrupada basarılı bi rosenborg beklioz..
Kardes senin kombine almana gerek yok zaten asistan menejersin unuttun mu..

----------------------------------------------------------------------------------------------------
KUZEY KUTBUNDA FUTBOL ATESI --ROSENBIRG KARIYER--
------------------------2. SEZON ACILISI------------------------------------------------
Nottingham donusu ucakta

Jorgen: Ozgur sana su norvecli hosteslerden yapalim ne dersin bak cillop cillop..
Bu arada hostes gelir.
Hostes: Ozgur Bey buyrun her zamanki gibi duble efe raki limonlu soda. Basarilarinizi kutluyoruz. Ama size kirildim kutlamaya cagirmadiniz artik ozel bi kutlama isterim..
Ozgur: Saol canim....Yok abi bana bi hostes yeter de bizim ozyy19 a bi tane yapalim biz. Norvec geceleri soguk oluyo. Bi de bi gece 15 saat yanliz basina gecmez.
Jorgen: O kolay onu hallederiz. Eee ozgurum sezon basliyo valla biliyon artik avrupa da basarilar bekliyoz.
Ozgur: Baskanim sizi mahcup etmiycem.
Jorgen: Orasini bilemem gecen sezon cok kirildim ben sana..
Ozgur: Baskanim durumu bilyon ayip ediyosun valla. Sirf ben degil butun forum ugrasti adam aradi. Yok kimse gelmiyo buraya soguk diye.
Jorgen: Kocum senin isin adam getirmek ben niye gelmiyo diye sormuyom sana. Adam getir diyom. Sence bu seneki kadro yeterli mi.
Ozgur: Baskanim norvecte namaglup gol yemeden sampiyon oluruz. CL de de en az ceyrek final.
Jorgen: Olum dalga mi geciyon sen CL de gruplardan cik yeter.
Ozgur: Abi o zaman bu sezonu tatile gecireyim takim ben olmadan da cikar CL ye. Ben diyom ki sana defansa bi takviye ya da cok klas bi oyuncuyla belki kupayi getiririm norvece.
Jorgen: Tama ulan al sana bi daha acik cek para muhim deil. Ama yuksek profilli adam olsun. Genclere abilik etcek birini bul.
Ozgur: Saol abi bu defa pisman olmucan.`Adam kafayi yedi yuksek profil diye. Aythami yi begenmiyo ondan para vermiyo yoksa kaptim gul gibi defansi`

---------------------------------------------
Bu sezon boyle basladi arkadaslar. Adam yuksek profil diye tutturdu. Yoksa ben direk aythamiyle anlastiydim kabul etmiyo.
Simdi takimda kanat ve forvet problemim yok. Bu sene Roar Strand yok bi de defans da Corluka nin yaninda Risp CL yi kaldirirmi bilemiyom. Ben transfer calismalarina basladim. Su an Ponce Waldo, Jose Goncalves, Carl Medjani, Tomas Sivok, Alexey Yeremenko ve Mauro Zarate ile anlastim kontrat kabulunu ertelettim.

Ponce waldo iyi defans ama non eu sadece CL de oynatirim bu kadroda digerleri hepsi EU jose goncalves i de pek dusunmuyom cunku hearts daki kirasi bitince gelcek 2009 da. olme essegim olme.. Kararsiz kaldim ya bi yardim ediverin. Bunlarin hangini aliim.
Carl Medjani de higuain in tavsiyesi ama pahali.Waldo daha iyi Zarateyi de kacirmak istediyom. Bi de yeni oyuncu onerileri de yazin. Yanliz maas butcesinde kisitlama var ezequiel garay tarzinda oyuncular olabilir yani ac karnina top oynucak CL kalitesinde topcular. Simdiden tesekkurler yorum ve onerileriniz icin..