25. Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur)
saçmalık..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Alex de Souza'yı mı 1. sıraya koyacaksın. Ya Totti; ligde 26 gol attı; Ya Kaka Şampiyonlar liginin gol kralı oldu. Alex bu kadar iyi bir performans gösterdi mi? Gol kralı oldu diyeceksin? Türkiye ligi mi daha zoe İtalya ligi mi?
Sen Tevez diyorsun, ben Torres diyorum ve de böyle demeye devam edeceğiz. İkimizde subjektif davranıyoruz. Herkes Torres daha iyi ya da Tevez daha iyi diyene kadar da bu olay objektif olmayacaktır. Ancak, şöyle birşey var; Madem hangisi daha iyi seçemiyoruz; bari oyuncuların takım(lar)ında ki performansına bakalım. Torres tartışmasız Atletico Madrid'in en iyi oyuncularından biri. Ya Tevez Boca'nın mı, Corinthians'ın mı? West ham'ın mı iyi oyuncusu, yoksa ManU'nun mu olacak? Boca'da Riquelme, Saviola gibi yıldızlar varken Tevez'e zor sıra gelir. West Ham'da Lampard, Cole, Ferdinant gibi İngilizler varken yabancı olan Tevez mi iyi gösterilecek? Belki Corinthians'ta gösterilir, 1 sezonuyla...
Alexi 1.sıraya koy derken orda abartma yaptım yani o istatistik ile listye girebilir anlamında söyledim.Torres A.Madrid alt yapısınından yetişmiş kaç yıldır orda oynamış bir futoblcu attığı gollerle kulübünde başarılı oldu kulüp tarihine geçmesi normal ama Tevez Bocadayken daha çok gençti West Ham ve Corinthiasda ise 1er yıl kaldı şimdi onu çok büyük bir klüte izlicez Manchester istersen bu tartışma bitsin yıl sonunda performanslarını gördükten sonra kimin daha iyi olduğuna karar veririz![]()
Berbatov'un yeri hiçte kötü değil. Attığı gollere bakın. Hani Tevez yandaşları diyor Tevez son 1 ayda takımı kurtardı. Ama Tevez geride kalan aylarda ne yaptı ? İnanılmaz saçma bir liste. Bu yılkine göre bakarsak çoğu yalnış var ama yinede iyi C. Ronaldo ve Ronaldinho'nun yeri değişmelidir. Ama toplama bakarsak Forza Henry![]()
en büyüğü c.ronaldo başkası yalan