Sayfa 399 / 439 İlkİlk ... 299349389397398399400401409 ... SonSon
11,941 ile 11,970 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    hadi hayırlı olsun o zaman
    Sağol ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Haldun üstünel: Bugün Dsporda Dediki ispanyada işimizi bitirdik dedi ama isim vermedi bu konuda konusmak istemiyoruz dedi yani adnan sezginle dedikleri biribirine uymuyor çelişki var anlayın.........

Adnan sezgin:Yalanladi dediki oraya toplantı için gittik dedi osman tanburacı basta olmak üzere bunu kimse yemedi yanlıs

Osman tanburacı:Yazısında gelecek dedi...........Baya övmüs morientesi

Saglam kaynaklar da gelecek dedi ayrıca Tek büyük özel haber yaptı gelecek dedi Yago igueldan duisburgda ötel önünde konustular ögrenmısler lincoln transferini 5 gün önce söylemişlerdi Ayrıca adnan polat bosuna ispanyaya gitmez

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Kesin birşey olsa resmi açıklma gelirdi şimdilik beklemeliyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Kesin birşey olsa resmi açıklma gelirdi şimdilik beklemeliyiz
    Evet haklısın OLay aynı lincoln olayı gibi...............Yakında gs tv videolar baslar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kuranyi çalıştığı kişilerle uyuşmazlık,geçimsizlik gibi sorunlar yaşıyor...
    bu gittiği her kulüpte böyle!takım arkadaşları tarafından da fazla sevilmiyor,klinsmannla bile takıştılar.
    o yüzden geçen sene dünya kupasına çağrılmadı kuranyi bu arada sen yine de sürprizlere hazırlıklı ol transfer konusunda
    Gittiği her kulüp bundan önce Stutgart'ta idi ordan öncesindede takip ediyordun heralde sen Stutgart'ta gayet iyiydi.Yaşadığı tek sorun Klinssman ileTakımlarla çok mu içiçesin arkadaşları tarafından sevilmediğini söylüyorsun.Görüyoruz ki Klinssman gittikten sonra Löw onu kadroya alıyor.

kanka salgado işi ne öyle kulağıma geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    kanka salgado işi ne öyle kulağıma geldi
    Valla kardes ben salgadonun s sini duymadım

bi sitede duydum salgado'yla anlaşıldı diye şimdi o siteyi arıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Gittiği her kulüp bundan önce Stutgart'ta idi ordan öncesindede takip ediyordun heralde sen Stutgart'ta gayet iyiydi.Yaşadığı tek sorun Klinssman ileTakımlarla çok mu içiçesin arkadaşları tarafından sevilmediğini söylüyorsun.Görüyoruz ki Klinssman gittikten sonra Löw onu kadroya alıyor.
    evet stuttgarttada öyleydi şu an schalkedede öyle ondan öncesini bilmem takım arkadaşlarının hepsi sevmiyor değil bir kaçı ile problem yaşadı belki yanlış anlattım milli takıma gelince dediğin gibi löw kadroya alır çünkü onla bir sorunu yok!.ayrıca bu konu çok da önemli değil

Valencia: "Satmıyoruz"
    Valencia, golcü oyuncu Morientes'in Galatasaray'a transfer olacağı haberlerini yalanladı.

İspanya basınında günlerdir çıkan haberlere göre, Liverpool'un eski futbolcusunun 5 milyon avro karşılığında Galatasaray'a gideceği yazılıyordu.

Adnan Sezgin'in Morientes ile her konuda anlaştığı haberlerine rağmen Valencia kulübü sözcüsü yaptığı açıklamada; "Bu tür haberlerin doğruluk payı yok. Biz Morientes'i kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Geçen yıl sakatlıklardan dolayı çok iyi bir sezon geçiremedi ancak bu sezon eminim ki klasını gösterecektir" diye konuştu.
    15.07.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Beyler nedir bu haberin doğruluk kaynağı? Ben görünce şaşırdım biraz.Haberi isteyenlerede link vereyim;

http://www.sporx.com/futbol/superlig/71893/?grup=1

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Valencia: "Satmıyoruz"
    Valencia, golcü oyuncu Morientes'in Galatasaray'a transfer olacağı haberlerini yalanladı.

İspanya basınında günlerdir çıkan haberlere göre, Liverpool'un eski futbolcusunun 5 milyon avro karşılığında Galatasaray'a gideceği yazılıyordu.

Adnan Sezgin'in Morientes ile her konuda anlaştığı haberlerine rağmen Valencia kulübü sözcüsü yaptığı açıklamada; "Bu tür haberlerin doğruluk payı yok. Biz Morientes'i kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Geçen yıl sakatlıklardan dolayı çok iyi bir sezon geçiremedi ancak bu sezon eminim ki klasını gösterecektir" diye konuştu.
    15.07.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Beyler nedir bu haberin doğruluk kaynağı? Ben görünce şaşırdım biraz.Haberi isteyenlerede link vereyim;

http://www.sporx.com/futbol/superlig/71893/?grup=1
    haldun üstünel işimiz bitti dedi o zaman iş bitmiştir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evet stuttgarttada öyleydi şu an schalkedede öyle ondan öncesini bilmem takım arkadaşlarının hepsi sevmiyor değil bir kaçı ile problem yaşadı belki yanlış anlattım milli takıma gelince dediğin gibi löw kadroya alır çünkü onla bir sorunu yok!.ayrıca bu konu çok da önemli değil
    Evet zaten bence yabancı bir forvet yada türk bir forvet alınmayacak.Ama seni ümitlendireyim fotomaç gibi spor haberlerinde gördüm Kuranyi'ye Fenerbahçe forması imzalattırdı bir taraftar Kuranyi imzaladı sonrada giderken güldü.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cevabını verdık o haberin resmi site ve ispanyol basınlar yazmadı pek dpgruluk payı yok eskı haberleri koymayalım lütfen

Yeni birsey ögrendim:;BAPTİSTA kontrati 2007 bitiyor arkadaslar BAPTİSTA sözlesmesindeki opsiyonu kullanmazsa serbest kaliyormus.devreye taffarel girmis.BAPTİSTA galatasarayda oynamak istiyormus sanirim bizim yöneticiler ispanyada toplanti icin gitmisler oda BAPTİSTA menejerinin ispanyada olmasindan kaynaklaniyor.zira BAPTİSTA cifte vatandas hem ispanyol hem brezilya pasaportu var.

Morientes bence yedekte bekliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bu doğruysa süper haber

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fotomaçsa almayım sıradaki...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

www.transfermarkt.de sitesinde her oyuncunun kontrat tarihi var.hepside dogru ve kesin bilgiler yani kontrat tarihleri kesinlikle dogru...özelikle böyle büyük takim oyuncularininki ...

Burda 2010 yıylınakadar dşyor ama gercekte opsıyonu imiş o onun böyle duyum aldım

Zaten Morientes ve baptisda bekliyoz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sahii... baptistadan ne haber?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

İkisinin de olma ihtimali var yani??

baptista'nın 2010'a sözleşmesi var

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Her an hersey olabilir valla kafam karıstı evet 2010 kadar varda o opsıyonlu sözlesmesı falan diyorlar neyse beklileyim

tamam o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Beyler bu verildimi bilmiyorum, wikipediada Galatasaray ve Baptista kiralama haberi var.
    http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%BA...A9sar_Baptista

After failing to score regular goals in the English league, Baptista's loan period ended in May 2007, without a permanent deal being agreed. Baptista himself confirmed that he will be going back to Real Madrid, releasing the following statement: "Arsenal have told me they are not able to buy me and so all I can do is return to Real Madrid."[6] In total, he scored 10 goals in 35 appearances for the Gunners. It is recently reported that he can move to Turkish giants Galatasaray on a loan.
    diyor.

bide baptista final maçında parlarsa hayatta bize gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Beyler bu verildimi bilmiyorum, wikipediada Galatasaray ve Baptista kiralama haberi var.
    http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%BA...A9sar_Baptista

After failing to score regular goals in the English league, Baptista's loan period ended in May 2007, without a permanent deal being agreed. Baptista himself confirmed that he will be going back to Real Madrid, releasing the following statement: "Arsenal have told me they are not able to buy me and so all I can do is return to Real Madrid."[6] In total, he scored 10 goals in 35 appearances for the Gunners. It is recently reported that he can move to Turkish giants Galatasaray on a loan.
    diyor.
    wikipedia'ya isteyen girip yazıyor güvenmemek lazım bu wikipedia kimleri Fenerbahçe'ye getirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Wikipedi haberleri koymayın veya inanmayın neyse copa amerıka macını izliyecem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

siz gene de o kadar ümitlenmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Cevabını verdık o haberin resmi site ve ispanyol basınlar yazmadı pek dpgruluk payı yok eskı haberleri koymayalım lütfen

Yeni birsey ögrendim:;BAPTİSTA kontrati 2007 bitiyor arkadaslar BAPTİSTA sözlesmesindeki opsiyonu kullanmazsa serbest kaliyormus.devreye taffarel girmis.BAPTİSTA galatasarayda oynamak istiyormus sanirim bizim yöneticiler ispanyada toplanti icin gitmisler oda BAPTİSTA menejerinin ispanyada olmasindan kaynaklaniyor.zira BAPTİSTA cifte vatandas hem ispanyol hem brezilya pasaportu var.

Morientes bence yedekte bekliyor
    Baptista'nın çifte vatandaşlığı falan yok.Hatta yabancı yani Non-EU olduğu için Arsenal'e kiralandı geçen sene.

Wikipedi ye girip yazıları değiştirebiliyorsun hadi maçtan sonra görüşürüz

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Baptista'nın çifte vatandaşlığı falan yok.Hatta yabancı yani Non-EU olduğu için Arsenal'e kiralandı geçen sene.
    İspanya yokmuydu onda?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    İspanya yokmuydu onda?
    benim bildiğim var... hadi maça....

Mesaj Yetkileri