Haldun üstünel: Bugün Dsporda Dediki ispanyada işimizi bitirdik dedi ama isim vermedi bu konuda konusmak istemiyoruz dedi yani adnan sezginle dedikleri biribirine uymuyor çelişki var anlayın.........
Adnan sezgin:Yalanladi dediki oraya toplantı için gittik dedi osman tanburacı basta olmak üzere bunu kimse yemedi yanlıs
Osman tanburacı:Yazısında gelecek dedi...........Baya övmüs morientesi
Saglam kaynaklar da gelecek dedi ayrıca Tek büyük özel haber yaptı gelecek dedi Yago igueldan duisburgda ötel önünde konustular ögrenmısler lincoln transferini 5 gün önce söylemişlerdi Ayrıca adnan polat bosuna ispanyaya gitmez
Kesin birşey olsa resmi açıklma gelirdi şimdilik beklemeliyiz
Gittiği her kulüp bundan önce Stutgart'ta idi ordan öncesindede takip ediyordun heralde sen Stutgart'ta gayet iyiydi.Yaşadığı tek sorun Klinssman ileTakımlarla çok mu içiçesin arkadaşları tarafından sevilmediğini söylüyorsun.Görüyoruz ki Klinssman gittikten sonra Löw onu kadroya alıyor.
kanka salgado işi ne öyle kulağıma geldi
bi sitede duydum salgado'yla anlaşıldı diye şimdi o siteyi arıyorum
evet stuttgarttada öyleydi şu an schalkedede öyle ondan öncesini bilmemtakım arkadaşlarının hepsi sevmiyor değil bir kaçı ile problem yaşadı belki yanlış anlattım
milli takıma gelince dediğin gibi löw kadroya alır çünkü onla bir sorunu yok!.ayrıca bu konu çok da önemli değil
![]()
Valencia: "Satmıyoruz"
Valencia, golcü oyuncu Morientes'in Galatasaray'a transfer olacağı haberlerini yalanladı.
İspanya basınında günlerdir çıkan haberlere göre, Liverpool'un eski futbolcusunun 5 milyon avro karşılığında Galatasaray'a gideceği yazılıyordu.
Adnan Sezgin'in Morientes ile her konuda anlaştığı haberlerine rağmen Valencia kulübü sözcüsü yaptığı açıklamada; "Bu tür haberlerin doğruluk payı yok. Biz Morientes'i kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Geçen yıl sakatlıklardan dolayı çok iyi bir sezon geçiremedi ancak bu sezon eminim ki klasını gösterecektir" diye konuştu.
15.07.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Beyler nedir bu haberin doğruluk kaynağı? Ben görünce şaşırdım biraz.Haberi isteyenlerede link vereyim;
http://www.sporx.com/futbol/superlig/71893/?grup=1
Cevabını verdık o haberin resmi site ve ispanyol basınlar yazmadı pek dpgruluk payı yok eskı haberleri koymayalım lütfen
Yeni birsey ögrendim:;BAPTİSTA kontrati 2007 bitiyor arkadaslar BAPTİSTA sözlesmesindeki opsiyonu kullanmazsa serbest kaliyormus.devreye taffarel girmis.BAPTİSTA galatasarayda oynamak istiyormus sanirim bizim yöneticiler ispanyada toplanti icin gitmisler oda BAPTİSTA menejerinin ispanyada olmasindan kaynaklaniyor.zira BAPTİSTA cifte vatandas hem ispanyol hem brezilya pasaportu var.
Morientes bence yedekte bekliyor![]()
Bu doğruysa süper haber![]()
fotomaçsa almayımsıradaki...
![]()
www.transfermarkt.de sitesinde her oyuncunun kontrat tarihi var.hepside dogru ve kesin bilgiler yani kontrat tarihleri kesinlikle dogru...özelikle böyle büyük takim oyuncularininki ...
Burda 2010 yıylınakadar dşyor ama gercekte opsıyonu imiş o onun böyle duyum aldım
Zaten Morientes ve baptisda bekliyoz
sahii... baptistadan ne haber?
İkisinin de olma ihtimali var yani??
baptista'nın 2010'a sözleşmesi var
Her an hersey olabilir valla kafam karıstı evet 2010 kadar varda o opsıyonlu sözlesmesı falan diyorlar neyse beklileyim
tamam o zaman
Beyler bu verildimi bilmiyorum, wikipediada Galatasaray ve Baptista kiralama haberi var.
http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%BA...A9sar_Baptista
After failing to score regular goals in the English league, Baptista's loan period ended in May 2007, without a permanent deal being agreed. Baptista himself confirmed that he will be going back to Real Madrid, releasing the following statement: "Arsenal have told me they are not able to buy me and so all I can do is return to Real Madrid."[6] In total, he scored 10 goals in 35 appearances for the Gunners. It is recently reported that he can move to Turkish giants Galatasaray on a loan.
diyor.
bide baptista final maçında parlarsa hayatta bize gelmez
Wikipedi haberleri koymayın veya inanmayın neyse copa amerıka macını izliyecem
siz gene de o kadar ümitlenmeyin![]()
Wikipedi ye girip yazıları değiştirebiliyorsun hadi maçtan sonra görüşürüz