- Her sene oyunda yer alan kasıtlı yada bilinmeyerek yer alan Kıbrıs(Cyprus hatası düzenlendi.
ne gibi bi hata?
- Her sene oyunda yer alan kasıtlı yada bilinmeyerek yer alan Kıbrıs(Cyprus hatası düzenlendi.
ne gibi bi hata?
7.0 da çalışmayabilir 7.1 de aynı şekilde, aslen 7.2 için yapıldı. Deneyin ama, kesin çalışmaz diye de birşey yok.
Normalde oyunda Kuzey Kıbrıs yok, Cyprus var sadece ama update bunu getiriyor.
Bekliyorum yorumlarını..
update i yukledim ve hemen fb ile yeni oyuna basladim.ilk bakista genel olarak update cok ii hazirlanmis.emege gecen herkese cok tesekkur ediyorum.ama bazi eksiklikleri war.gozume carpan hatalar///
-ali camdali fenerbahcenin degil kayserisporun oyuncusudur.
-serdar kulbilgenin ca ve pa si cok az.hic bir degisiklik yapilmamis.
-ali bilginin fiyatinin 1.8 pound oldugu yerde serbest kalma maddesinin 1.4 olmasi sacma.
-kazim richards 155 k degerinde bir futbolcu mu?eger oyleyse neden ilhan parlak tan daha ii ve ilhan parlak in degeri 2.6 pound?
-en onemlisi 3 buyuklerin oyun kuruculari hakkinda.alex ricardinho ve lincoln.
alex in pa 160/ricardinho un pa 177/lincoln un pa 185..bu 3 oyuncu arasinda bu kadar kalite farki war mi?eger size gore warsa alex in degeri 4.6 pound iken lincoln un neden 425 k?
-oyuna yeni aktarilan transferlerin sozlesmeleri genellikle 2 yillik olmus..
simdilik gozume carpan hatalar bu kadar.eger daha fazla gorursem tekrar yorum yazarim.ii oyunlar
Ali Çamdalı Fenerbahçe'de
Serdar'la hafif oynama yapıldı, o kadar yeterli diye düşündük.
Kazım'ın değeri 1 mn dolar çıkıyor, sende bir hata olmuş, biz 1 mn dolar olarak ayarladık.
Lincoln'ün değeri konusunda bir hata yapmışız kabul ediyorum, ancak günler ilerledikçe değeri 11 mn dolara çıkıyor.
tekrar belirtiyorum.ali camdali kayserispor oyuncusudur.iste link/http://www.kayserispor.org/index2.asp?o=orta2.asp&m=hbdetay&tid=211675
serdarin pa si 110..bence hic yeterli deil..rezalet bi kaleci ozaman serdar.
kazimin degeri 155 K cikti.onun nedenini bende bilmiyorum.
alex ve lincoln arasindaki farki siddetle kiniyorum.alex 160 lincoln 185..
güncelleme güzele benziyor.fakat carlos tevez man utd'a gitmedi.%90 gidecek.ama yine de resmi imza atmadan göndermen yanlış olmuş.benim isteğim de manchester'a gitmesi.tevez gibi bi oyuncunun west ham'da oynaması doğru değil zaten.
yamayi indirdim ama kuramiyorum
Çok teşekürler böyle bir şey yama lazımdı zaten..
Ya ağabeyler ben daha yeni uyeyim nolur yardim edin benm pc de acilmiyo atim dosyayi yeni oyun actim ama olmuyo benimki eskisurum ondan olabilir abi nolur bana su yeni surumu atin yaaa lutfeen yalwariyorum obur yerlerden inmiyo luuuutttfennnnn …
Arkadaşlar v1 yazıyor dosyada.Çalışması için Football manager 07'nin V1 yaması mı gerekli yoksa o yamanın versiyonu mu?Acil Yardım pls
emeği geçen herkeze teşekkürler harika olmuş
YA BIRI BANA YARDIM ETSIN/
BEN O DEDIKLIERINIZI YAPDIM DB YE ATTIM
OYUNA BASLIORUM
YENI OYUN DIORYM
SADECE ORJINAL VE 7/0/2 UPDATE BASLIGI WAR YANI KING DIE BISI CIKMIO 7/0/2 YE GIRIOM ONDADA BISI OLMUO
BIRI ACILEN YARDIM EDERSE SEWINIRIM HERKEZ OYNUO BEN OYNAYAMION SINIR OLDUM![]()
güzel 1 update olmuş.. indirelm bakalm![]()
iyi de db klasörü yok ki!!!!!!
yaaa abiler bn nereye kuruldunu buldum ama yinede acilmiyo hee bide ynlis olabilir yaptigim yer nolur bana bir yardim edin