Uefa kupası grup karşılaşmasındaki rakibimiz Lens'di.Kolay bir maç oldu.Ve kazandık...[/SIZE]
Galibiyeti aldığımız için sevinçliydik fakat Arruabarrena nın sakatlığı bizi üzmüştü...

Ligde Rakibimiz BARCELONA' ydı.Zor maçtı gerçekten...Güzel oynamamıza rağmen kaybetmiştik.1-0 BARCA ÖNDE 1-1 OLDU, 2-1 BARCA ÖNE GEÇTİ 2-2 OLDU,3-2 BARCA TEKRAR ÖNE GEÇTİ...fakat bu kez direnemedik çok yorulmuştuk ve kalemizde bir gol daha gördük...

Maçtan sonra Gökhan Özcan

"Maçta gerçekten çok güzel oynadik fakat her zamanki gibi son vuruslarda kötüydük.Nihat da güzel oynuyordu fakat bir talihsizlik de onun başına geldi ve sakatlandı Forlan'ı daha önceden almıştım oyuna yedeklerde de forvetimiz yoktu bu yüzden caniyi amc'ye çektim ve tek forvet oynadım...Bunun faturası ağır oldu..."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UEFA' da şu ana kadar malubuyet veya beraberliğimiz yoktu.Fakat bu maçta da beklemediğimiz bir beraberlik almıştık...
Gerçekten de Livorno bu maçı kurtarıyordu...Çok pozisyon bulduk ama sonuç gelmedi...

Lige devam ediyoruz...(bu ss'i de böyle koyalım...)
Rakibimiz Gimnastic'ti.Kolay bir galibiyet almıştık...

Celta maçı...Celta Vigo bir türlü düşme hattından kurtulamıyordu.Bu maçla da 20.liğini devam ettirdi...

Ve Puan Durumu...
Şu an ligde 8.yiz ve 1.'le aramızda 10 puan fark var...Ama yükseleceğiz merak etmeyin!!!