Fernando Torresi Bir Çin Restoratında Yakaladık. Yanında Çok Güzel Bir Bayan Vardı. Hemen Röpötaja Başladık. Muhabir: Sayın Torres afiyet olsun.Ne yiyosunuz? F.T.: Önden bir ezogelin çorba içtik.Şimdide Adana Kebap yiyoruz. Türkish rakı kaebap harika. Muhabir: Yanınızdaki bayan kim? F.T.: Olum sen magazincimisin? Sanane. Eğer buraya dedikodu yaymak için geldinizse çok beklersiniz. Muhabir: Yanlış anladınız. Biz size ısınma soruları soruyoduk. F.T.: Tamam devam edelim. Muhabir: Takımınızı nasıl buluyorsunuz? F.T.: Hocamız çok iyi transferler yaptı bu sene ilk 3 e adayız. Muhabir: Peki Man.Utd ile görüştüğünüzü biliyoruz ne düşünüyorsunuz? F.T.: Ewet şuanda bitti gibi bu transfer. Ancak takımım Luca Toni yi alamazsa beni bırakmayacaklarını sölüyorlar. Muhabir: Sinan Eren hakkında ne düşünüyorsunuz? F.T.: Biraz...... Muhabir: Ewet biraz ne? F.T.: Hatta epey bir sert. Karabükspordan ayrılma sebebide zaten bir oyuncusunu dövdüğündenmiş.Takımca onu çok seviyoruz. Muhabir: Peki rakibiniz Villarreal hakkında ne düşünüyorsunuz? F.T: Bence onlar bu sene küme düşmeye oynar. Muhabir: Peki Forlan la karşılaştırılıyorsunuz.Ne düşünüyorsunuz? F.T.: Beyler kimin ne olduğunu herkez yakında görecek emin Olun onları yerle bir edecez.İnsan İçinne çıkamayacaklar. Muhabir: Gökhan Özcan size karşılık Forlan+ 3 Mn Avro verdi Gökhan Özcan hakkında ne düşünüyorsunuz? F.T.: Takımım bu teklifi kabul etmedi etse bile ben gitmek istemezdim.GökhaN Özcan varsa ben yokum. Bukadar soru yeter.İyi günler. Muhabir: Saolun İyi günler
ABİ YIKILDIM YAA BAYAA GUZEL YAZIYOSUNUZ YAKINDAN TAKIP ETMEYE BASLADIM BIRAKTIM OYNAMAYI SITEDE SIZIN HABERLERI BEKLIYORUM