biz de bekleriz![]()
biz de bekleriz![]()
kardeş bakarsan 5 sayfada 1 yazıormdur belkide ama her seferinde yazdğn msjlar tahrik edici oluo sen fenerbahçeye laf ediosn ama rico paşa dediniz adam ne paşaymş yaa yan pas yapmaktan adam yoruldu Alexe laf edeceğine kendi takımına bak kedi-ciğer hesabına dönmesin......
Fenerbahçe mutlaka stoper alacaktır buda büyük ihtimalle genç olacak ilk daum geldiği seneyi hatırlayın hepside ümit milli takımın oyuncusuydu tekrardan böyle bir oluşuma gidilecek
Trabzon sporun kadrosu müthiş futbolculardan kurulu arkadaşlar yaa transfere bile gerek yok sadece ihtiyacı olan bir tane Süper forvet Umut-Ersen-Ömer bazen etkisi kalıo ve iyi bir yönetim ( Geçen sene Murat ocak alıp ali güzeldalı gönderen yönetim bu sene Muratı takmdan yolladı ALİ her geçen gün kendini geliştirio ve müthiş oyuncu olacak bakalm pişman olacaklarmı )
tahrik etmekle ne alakası var ?????? çocuk iyi dilek diledi daha napsın
Hakan Şükür-Necati Ateş-Ümit Karan-Hasan Kabze-Özgürcan Özcan-Serkan Calık bu kadar forvet varken bana göre biraz anlamsız olur Sağ Bekte kullansa aslında daha güzel olur
ümit karan dışındakiler ı-ıhh,sağ bekte gerekiyor![]()
Emerah abinin söylediği şey Alex işe yaramıyor bu sistemde şu sistemde. Diğer kardeşimiz uyoyor demiş. Bundan sonrası kötü olmuş. Emrah abi susmalıydı bence ama tabi o bilir.![]()
aziz başkan geçen sene imzalatamadı bu sene imzaları attırır inş. Stoper alırlarsa çok iyi olacak Lugano çok iyi ama farkettirmeden foul yapmayı her zaman beceremioZico Kutay-Aytaç kadroya dahil etti ama bakalım alacakmı takıma...Bu arada kampta Mithat harika performans sergilio
millet Necati YIldız takımdan gönderildimi bilgisi olan varmı?
Geçen sene 3. kaleciydi takımdaKamp Kadrosunda yok Volkan babacanı almş ve mert die paftan bir kaleci almş
belki paftadır hala
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe, Kuranyi ile ilgilendiğini kamuoyuna açıklamasına rağmen el altından eski gözdeleri Ronaldo, Gudjohnsen ve Zigic’le dirsek temasında...
ALTERNATİFLER HAZIR
Fenerbahçe'de forvet işi karmakarışık... Schalke’nin 2 golcüsü Kuranyi ile Halil’e talip olduğunu açıklayan Fenerbahçe yönetimi, Alman ekibinden net bir cevap alamadığı için alternatifleri de ihmal etmiyor... Zico’nun daha önce istediğini açıkladığı Ronaldo konusunda yönetimin aktif bir yol izlediği gelen iddialar arasında.
AĞUSTOS'A KADAR BİTECEK
Sarı-Lacivertlilerin Mateja Kezman’a partner arayışlarında diğer 2 isimse Racing Santanderli Nikola Zigic ile Barcelonalı Eidur Gudjohnsen... Kuranyi için Schalke’yle ortak bir noktada buluşulamaması halinde Fenerbahçe yönetiminin Ronaldo, Nikola Zigic ve Eidur Gudjohnsen 3’lüsünden birisini İstanbul’a getirmesi bekleniyor... Sarı-lacivertli yönetimin forvet transferini temmuz sonuna kadar netleştireceği de sızan bilgiler arasında...
Kaynak:Fotospor
İvan kardes sen bu takımın her macını izliyormusun eger cok sıkı takip ediyorsan forvete ne kadar ihtiyacımız oldugunu anlarsın
Kabze artık bitmiş
Necati bunlar bitti kalli zaten ikisinide oynatmıyor
Serkan cok iyi özgürcanda iyi ümit karan idare eder mesela gecen sene bir morientes olsaydı sampiyon Galatasaraydı
Ayrıca sag bek için suanda cihan hari,ç bu takımda 4 kişi var song,Bouzid,Barıs,Sabri,Ugur onun için bizim takımıda takip edin
19.07.2007'de neler olacak?
Fenerbahçe'de gözler 19.07.2007 tarihine çevrildi. Gelen bilgilere göre Fenerbahçe'nin 100. kuruluş günü olan bu tarihte Fenerbahçe taraftarlarına sürpriz yapmak istiyor.
LİG TV'nin haberine göre Sarı Lacivertli camiada yönetimin anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü bir yıldızı Perşembe günü kamuoyuna açıklayacağı sızan bilgiler arasında. Öte yandan Fenerbahçe'de Avusturya Kampına dün katılan Brezilyalı Yıldız Roberto Carlos kampa heyecan kattı. Carlos, dün yeni takımının hazırlık karşılaşmasını yedek kulübesinden takip ederken, imza dağıtmaktan yorulduğu gözlendi.
Dün akşam Avusturya üçüncü Lig takımlarından St. Pölten'i ile oynanan hazırlık maçında alınan sonuç ve aşırı sıcağa rağman gösterilen performanstan memnun olan Teknik Direktör Zico bu sabahki antrenmanı iptal ederek oyuncularına izin verdi.
Maçta başına aldığı darbe ile kaşı açılan Semih'in durumunun iyi olduğu açıklanırken, genç futbolcunun kısa süreli bilincinin kaybolduğu gözlendi.
Lig TV
bende katılıyorum,necati hasan hakanı toplasan bir forvet etmiyo,ümit de her zaman çok ii işler yapmıo,özgürcanda hem çok tecrübesiz hemde çok ağır,serkan çalık ı bayağı beğendim ama bakalım sene içindeki istikrarı,büyük takımlar karşısındaki oyunu,taraftar-medya baskısını kaldırabilecek düzeyde olup olmadığı,bunlar soru işareti hep,bu saatten sonra defansa yapılacak takviye abes olur biraz,bize topu sürebilecek,adam geçebilecek,fırsatını buldumu gol yapabilecek adam lazım,misal morintes mesela![]()
Sen ne saçmalıyorsunBeni bilen bilir hiç bir zaman insanları tahrik edip tartışma çıkarmadım ama şimdi sen böyle diyerek tahrik ediyorsun.Alexin avrupada verimli olmadığını söyledim umarım bu sene olur dedim.Mesajları düzgün oku her seferinde diyorsun bana örnek göster burda millete iftira atma
![]()
Bu yılın 19.07'sinin tek avantajı 100.yılda olmamız.Herhangi bir yıldız'ın geleceğini zannetmiyorum.En azından şimdilik şartlarda müsaade etmiyor kontenjan açısından.Yine de yıldız gelirse bunun tek sebebi 100.yıl'da olmamızdır...
kardeş sadece fikrimi söyledm Bouzid biraz ağır geldi bana yaa Anderlecht ve youngboys maçlarını izledim Serkan müthişti topla süper hızlanıo sağ kanatta sabri varda çok hucuma çıkıo yaa bazen arkasını kapatamadığı oluo kademede olmuo boyu kısa kalıo Serkan balcı buna örnek mesela Denizlispor maçını hatırlayın ikisindede hatası vardı onun için söyledim...
Arkadaşlar herkes Yabancılardan bahsedio belki Avrupada oynayan türklerden biri gelecek buda olabilir Kontenjan var çünkü Zicoda deivid kesinlikle kalsın dio buda çok mantıklı gelio
Deivid son hazırlık maçında 2 gol atarak yerini daha da sağlama almaya başladıAma ben yine de gitmesi gerektiğini düşünüyorum
![]()
Ben de Altayı istiyordum ama umarım gelecek sene şanssızlığımı yenip çıkacağız hem takım daha da tecrübe kazandı![]()
Bouzid sadece youg boys macında oynadı hemde gobekte gerkeırse sag bek yoanr kendisi gayet hızlı teknigi sahane zaten hatta son yetişip topu dısarı attı neyse serkan saviola gibi ümiti bence keser forvet bir uzunbır kısa olursa daha ıyı olur Ayrıca sadece forvet degıl bir cok oyuncu daha gelebilir neyse konusmaya gerek yok