Sayfa 406 / 439 İlkİlk ... 306356396404405406407408416 ... SonSon
12,151 ile 12,180 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

biz de bekleriz

ivan Misafir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Umarım dediğin gibi olur

kardeş bakarsan 5 sayfada 1 yazıormdur belkide ama her seferinde yazdğn msjlar tahrik edici oluo sen fenerbahçeye laf ediosn ama rico paşa dediniz adam ne paşaymş yaa yan pas yapmaktan adam yoruldu Alexe laf edeceğine kendi takımına bak kedi-ciğer hesabına dönmesin......

Fenerbahçe mutlaka stoper alacaktır buda büyük ihtimalle genç olacak ilk daum geldiği seneyi hatırlayın hepside ümit milli takımın oyuncusuydu tekrardan böyle bir oluşuma gidilecek

ivan Misafir

Trabzon sporun kadrosu müthiş futbolculardan kurulu arkadaşlar yaa transfere bile gerek yok sadece ihtiyacı olan bir tane Süper forvet Umut-Ersen-Ömer bazen etkisi kalıo ve iyi bir yönetim ( Geçen sene Murat ocak alıp ali güzeldalı gönderen yönetim bu sene Muratı takmdan yolladı ALİ her geçen gün kendini geliştirio ve müthiş oyuncu olacak bakalm pişman olacaklarmı )

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tahrik etmekle ne alakası var ?????? çocuk iyi dilek diledi daha napsın

ivan Misafir

Hakan Şükür-Necati Ateş-Ümit Karan-Hasan Kabze-Özgürcan Özcan-Serkan Calık bu kadar forvet varken bana göre biraz anlamsız olur Sağ Bekte kullansa aslında daha güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    hmm tamam Ozaman linderoth ve cisse de var maclar oynadıkca belli olur
    sen eskılere göre konustun çünkü 2 ay sonra belli olur
    Aman olsun onu bekliyoruz zaten..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ümit karan dışındakiler ı-ıhh,sağ bekte gerekiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post

Bu arada 19.07 gününü merakla bekliyorum, acaba ne olacak...
    inşallah Aziz başkan yanında bir dünya yıldızıyla bayramımızı kutlayacak

Nesil
    2006
    Yer
    -

Emerah abinin söylediği şey Alex işe yaramıyor bu sistemde şu sistemde. Diğer kardeşimiz uyoyor demiş. Bundan sonrası kötü olmuş. Emrah abi susmalıydı bence ama tabi o bilir.

ivan Misafir

aziz başkan geçen sene imzalatamadı bu sene imzaları attırır inş. Stoper alırlarsa çok iyi olacak Lugano çok iyi ama farkettirmeden foul yapmayı her zaman beceremio Zico Kutay-Aytaç kadroya dahil etti ama bakalım alacakmı takıma...Bu arada kampta Mithat harika performans sergilio

Tartışmaya gerek yok kanımca

Quote Originally Posted by Gürcan Bilgiç View Post
    "Kaptan Tümer olmalı"

Sporx'in usta kalemlerinden Gürcan Bilgiç, Tuncay Şanlı ve Ümit Özat'ın takımdan ayrılmasının ardından önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de kaptanın kim olması gerektiği konusundaki görüşünü açıkladı, "Kaptan Tümer olmalı". Şimdi Gürcan Bilgiç'in yazısını sizlere aktarıyoruz: "F.Bahçe'de Üç kaptanın da takımdan ayrılmasıyla birlikte yeni isim seçilemedi. Türkler'den Mehmet Aurelio ile Tümer Metin ilk adaylar. Dünya yıldızı Roberto Carlos ile Alex ise ağırlıklı isimler. Carlos'un yaşı, tecrübesi, takıma katacakları, göreceği saygınlık ve bandı koluna taktığında kimsenin söyleyecek bir şeyi olamayacak olması önemli. Alex ise hem yıldız özelliği, hem de Türkiye'yi tanıması nedeniyle öne çıkıyor. Kaptan olursa, sorumluluk alacağı ve daha çok gayret göstereceği umuluyor.

Ancak Türk kaptan daha önemli. Çünkü bütün ilişkileri o kuracak, iletişimi sağlayacak. Bu kadar çok yabancının olduğu bir takımda çok önemli görülmeyebilir. Fakat Fenerbahçe'nin sesini, hakemlerle bağlantısını, seyirci ve basın diyaloğunu o kuracak. Bu nedenle Beşiktaş'ta da aynı görevi yapmış birisi olarak Tümer'in bandı takması gerekiyor. Aidiyet duygusunu buraya para kazanmak için gelenler hissetmez."
    Gürcan Bilgiç'in bir yazısı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ivan View Post
    aziz başkan geçen sene imzalatamadı bu sene imzaları attırır inş. Stoper alırlarsa çok iyi olacak Lugano çok iyi ama farkettirmeden foul yapmayı her zaman beceremio Zico Kutay-Aytaç kadroya dahil etti ama bakalım alacakmı takıma...Bu arada kampta Mithat harika performans sergilio
    gençlere güvenelimm...

alex veya carlos olsun daha iyi yönetirler

ivan Misafir

millet Necati YIldız takımdan gönderildimi bilgisi olan varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

millet Necati YIldız takımdan gönderildimi bilgisi olan varmı?
    o da kim?

ivan Misafir

Geçen sene 3. kaleciydi takımda Kamp Kadrosunda yok Volkan babacanı almş ve mert die paftan bir kaleci almş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

belki paftadır hala
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Fenerbahçe, Kuranyi ile ilgilendiğini kamuoyuna açıklamasına rağmen el altından eski gözdeleri Ronaldo, Gudjohnsen ve Zigic’le dirsek temasında...

ALTERNATİFLER HAZIR

Fenerbahçe'de forvet işi karmakarışık... Schalke’nin 2 golcüsü Kuranyi ile Halil’e talip olduğunu açıklayan Fenerbahçe yönetimi, Alman ekibinden net bir cevap alamadığı için alternatifleri de ihmal etmiyor... Zico’nun daha önce istediğini açıkladığı Ronaldo konusunda yönetimin aktif bir yol izlediği gelen iddialar arasında.

AĞUSTOS'A KADAR BİTECEK

Sarı-Lacivertlilerin Mateja Kezman’a partner arayışlarında diğer 2 isimse Racing Santanderli Nikola Zigic ile Barcelonalı Eidur Gudjohnsen... Kuranyi için Schalke’yle ortak bir noktada buluşulamaması halinde Fenerbahçe yönetiminin Ronaldo, Nikola Zigic ve Eidur Gudjohnsen 3’lüsünden birisini İstanbul’a getirmesi bekleniyor... Sarı-lacivertli yönetimin forvet transferini temmuz sonuna kadar netleştireceği de sızan bilgiler arasında...

Kaynak:Fotospor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İvan kardes sen bu takımın her macını izliyormusun eger cok sıkı takip ediyorsan forvete ne kadar ihtiyacımız oldugunu anlarsın
    Kabze artık bitmiş
    Necati bunlar bitti kalli zaten ikisinide oynatmıyor

Serkan cok iyi özgürcanda iyi ümit karan idare eder mesela gecen sene bir morientes olsaydı sampiyon Galatasaraydı

Ayrıca sag bek için suanda cihan hari,ç bu takımda 4 kişi var song,Bouzid,Barıs,Sabri,Ugur onun için bizim takımıda takip edin

19.07.2007'de neler olacak?

Fenerbahçe'de gözler 19.07.2007 tarihine çevrildi. Gelen bilgilere göre Fenerbahçe'nin 100. kuruluş günü olan bu tarihte Fenerbahçe taraftarlarına sürpriz yapmak istiyor.

LİG TV'nin haberine göre Sarı Lacivertli camiada yönetimin anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü bir yıldızı Perşembe günü kamuoyuna açıklayacağı sızan bilgiler arasında. Öte yandan Fenerbahçe'de Avusturya Kampına dün katılan Brezilyalı Yıldız Roberto Carlos kampa heyecan kattı. Carlos, dün yeni takımının hazırlık karşılaşmasını yedek kulübesinden takip ederken, imza dağıtmaktan yorulduğu gözlendi.

Dün akşam Avusturya üçüncü Lig takımlarından St. Pölten'i ile oynanan hazırlık maçında alınan sonuç ve aşırı sıcağa rağman gösterilen performanstan memnun olan Teknik Direktör Zico bu sabahki antrenmanı iptal ederek oyuncularına izin verdi.

Maçta başına aldığı darbe ile kaşı açılan Semih'in durumunun iyi olduğu açıklanırken, genç futbolcunun kısa süreli bilincinin kaybolduğu gözlendi.

Lig TV

bende katılıyorum,necati hasan hakanı toplasan bir forvet etmiyo,ümit de her zaman çok ii işler yapmıo,özgürcanda hem çok tecrübesiz hemde çok ağır,serkan çalık ı bayağı beğendim ama bakalım sene içindeki istikrarı,büyük takımlar karşısındaki oyunu,taraftar-medya baskısını kaldırabilecek düzeyde olup olmadığı,bunlar soru işareti hep,bu saatten sonra defansa yapılacak takviye abes olur biraz,bize topu sürebilecek,adam geçebilecek,fırsatını buldumu gol yapabilecek adam lazım,misal morintes mesela

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by esos07 View Post
    bende katılıyorum,necati hasan hakanı toplasan bir forvet etmiyo,ümit de her zaman çok ii işler yapmıo,özgürcanda hem çok tecrübesiz hemde çok ağır,serkan çalık ı bayağı beğendim ama bakalım sene içindeki istikrarı,büyük takımlar karşısındaki oyunu,taraftar-medya baskısını kaldırabilecek düzeyde olup olmadığı,bunlar soru işareti hep,bu saatten sonra defansa yapılacak takviye abes olur biraz,bize topu sürebilecek,adam geçebilecek,fırsatını buldumu gol yapabilecek adam lazım,misal morintes mesela
    Tabiki dostum birsey bilip te konusuyoz inanırmısın artık her macta çileden cıkmaktan bıktım öyle goller kacırdık kki yakaladıgını atmassan kaybedersin..........serkan gibi hızlı bir adamın yanına moriesntes iyi gider ümit zaten fazla ilkonbir oynayamaz demedi demeyin

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

kardeş bakarsan 5 sayfada 1 yazıormdur belkide ama her seferinde yazdğn msjlar tahrik edici oluo sen fenerbahçeye laf ediosn ama rico paşa dediniz adam ne paşaymş yaa yan pas yapmaktan adam yoruldu Alexe laf edeceğine kendi takımına bak kedi-ciğer hesabına dönmesin......

Fenerbahçe mutlaka stoper alacaktır buda büyük ihtimalle genç olacak ilk daum geldiği seneyi hatırlayın hepside ümit milli takımın oyuncusuydu tekrardan böyle bir oluşuma gidilecek
    Sen ne saçmalıyorsunBeni bilen bilir hiç bir zaman insanları tahrik edip tartışma çıkarmadım ama şimdi sen böyle diyerek tahrik ediyorsun.Alexin avrupada verimli olmadığını söyledim umarım bu sene olur dedim.Mesajları düzgün oku her seferinde diyorsun bana örnek göster burda millete iftira atma

ivan Misafir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Sen ne saçmalıyorsunBeni bilen bilir hiç bir zaman insanları tahrik edip tartışma çıkarmadım ama şimdi sen böyle diyerek tahrik ediyorsun.Alexin avrupada verimli olmadığını söyledim umarım bu sene olur dedim.Mesajları düzgün oku her seferinde diyorsun bana örnek göster burda millete iftira atma

Seninle Tartışp ceza almak istemiorm!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kuranyi veya halilden birisi gelse iyi olur ama halil daha mantıklı türk oyuncu çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Bu yılın 19.07'sinin tek avantajı 100.yılda olmamız.Herhangi bir yıldız'ın geleceğini zannetmiyorum.En azından şimdilik şartlarda müsaade etmiyor kontenjan açısından.Yine de yıldız gelirse bunun tek sebebi 100.yıl'da olmamızdır...

ivan Misafir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    İvan kardes sen bu takımın her macını izliyormusun eger cok sıkı takip ediyorsan forvete ne kadar ihtiyacımız oldugunu anlarsın
    Kabze artık bitmiş
    Necati bunlar bitti kalli zaten ikisinide oynatmıyor

Serkan cok iyi özgürcanda iyi ümit karan idare eder mesela gecen sene bir morientes olsaydı sampiyon Galatasaraydı

Ayrıca sag bek için suanda cihan hari,ç bu takımda 4 kişi var song,Bouzid,Barıs,Sabri,Ugur onun için bizim takımıda takip edin

kardeş sadece fikrimi söyledm Bouzid biraz ağır geldi bana yaa Anderlecht ve youngboys maçlarını izledim Serkan müthişti topla süper hızlanıo sağ kanatta sabri varda çok hucuma çıkıo yaa bazen arkasını kapatamadığı oluo kademede olmuo boyu kısa kalıo Serkan balcı buna örnek mesela Denizlispor maçını hatırlayın ikisindede hatası vardı onun için söyledim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Seninle Tartışp ceza almak istemiorm!
    Bence de tartışmasak iyi olur ama birine laf atıyorsan arkasında dur!!

ivan Misafir

Arkadaşlar herkes Yabancılardan bahsedio belki Avrupada oynayan türklerden biri gelecek buda olabilir Kontenjan var çünkü Zicoda deivid kesinlikle kalsın dio buda çok mantıklı gelio

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Deivid son hazırlık maçında 2 gol atarak yerini daha da sağlama almaya başladıAma ben yine de gitmesi gerektiğini düşünüyorum

ivan Misafir

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    istanbul bb, kasımpaşa ve oftaş üçününde çıkması lig açısından iyi olmadı eskişehir, altay ve malatyanın çıkmasını istemiştim ama olmadı seneye çıkarlar inşallah

Bu sene bencee kasımpaşa yerine Malatya Gelmeliydi sezn boyunca çok iyiydiler ama son anda tökezlediler benceee taner çok fazla şımartıldı ligin sonlarına doğruda Taner Fırtınası kalmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben de Altayı istiyordum ama umarım gelecek sene şanssızlığımı yenip çıkacağız hem takım daha da tecrübe kazandı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardeş sadece fikrimi söyledm Bouzid biraz ağır geldi bana yaa Anderlecht ve youngboys maçlarını izledim Serkan müthişti topla süper hızlanıo sağ kanatta sabri varda çok hucuma çıkıo yaa bazen arkasını kapatamadığı oluo kademede olmuo boyu kısa kalıo Serkan balcı buna örnek mesela Denizlispor maçını hatırlayın ikisindede hatası vardı onun için söyledim...
    Bouzid sadece youg boys macında oynadı hemde gobekte gerkeırse sag bek yoanr kendisi gayet hızlı teknigi sahane zaten hatta son yetişip topu dısarı attı neyse serkan saviola gibi ümiti bence keser forvet bir uzunbır kısa olursa daha ıyı olur Ayrıca sadece forvet degıl bir cok oyuncu daha gelebilir neyse konusmaya gerek yok

Mesaj Yetkileri