Sayfa 409 / 439 İlkİlk ... 309359399407408409410411419 ... SonSon
12,241 ile 12,270 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Malesef kötü bir haber

Galatasaray'ın peşinde olduğu Brezilyalı golcü Baptista için Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca Gazetesi'nden ilginç yorum: “Galatasaray Real'le anlaşsa bile, Baptista Real’den ayrılmaya sıcak bakmıyor...”

ÜNLÜ İspanyol gazetesi Marca, G.Saray’ın transferi için uğraştığı Brezilyalı yıldız Baptista’nın, İstanbul’a gitme şansının az olduğunu yazdı. Gazete şu yorumu yaptı: “Adnan Polat, Baptista’nın transferini görüşmek için Madrid’e geldi. Real Madrid tarafından bu teklif kayda değer bulundu. Çünkü İspanyol devi Baptista’yı bu yaz kadrosundan göndermeyi düşünüyor. Ancak Brezilyalı’nın İspanyol vatandaşlığına geçme işlemlerini de sürüyor. Eğer sonuçlanırsa AB statüsünde oynayabilir.

‘GÖRÜŞÜ ÖNEMLİ’

COPA America’da Brezilya ile final oynayacak Baptista’nın aklı transferde değil. Real Madrid ile G.Saray arasında pazarlıklar olumlu sonuçlansa bile futbolcunun da görüşü önemli. Çünkü Baptista bulunduğu ortamı değiştirme düşüncesinde değil.”

Vatan
    Alıntıdır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hepsini toplasan 15 tane gol atamaz

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Vatana inanmayin arkadaslar ...

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sorunda bu ya işte.Forvetlerimizin devamlılığı yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

morientes size daha faydalı olur gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende bu sorunu anlatmaya çalışıyorum işte... istikrar yoksa,isterse dünyanın en iyi futbolcusu olsun,olmazz! bize kaliteli bir forvet lazım ki avrupada ses getirelim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Valla bugün dediyse iyi yalan sallamışlar.Sporftif A.Ş Genel Müdürü Sezgin:"Morientes ile alakamız yok". dedi Baptista ile ilgili soruya ise cevap vermedi.

Olay budur tamamen doğrudur.Yani ilk baştada dediğimiz gibi Galatasaray Baptista ile ilgileniyor.Yani Morientes %99 falan bitmedi..

öyle demesine bakma bilerek yalanlyo..morientes bitti haberi dogru olabilr yani

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    cana ben bir taraftar olarak güvenemiyorum geçen sezon çok hata yaptı ve tecrübesiz.önderde sağda olduğu kadar verimli olamaz stopere... hem bu yüzden hem de kadronun genişliği açısından stopere gerek var diye düşünüyorum
    Önder'in asıl mevkisi zaten stoper değil mi?Hem sağ bekte pek iyi değil.Defansif açıdan gayet güzel ki buda stoper olduğundan kaynaklanıyor.Ofansif açıdan çok eksik.Bunu göz ardı edemeyiz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

bende bu sorunu anlatmaya çalışıyorum işte... istikrar yoksa,isterse dünyanın en iyi futbolcusu olsun,olmazz! bize kaliteli bir forvet lazım ki avrupada ses getirelim
    Bu oyuncular kaliteli ama çok gençler.Avrupa'daki stoperler karşısında ezilirler.Tecrübeli forvetlere yönelmeliyiz.Ki yönetim bunun sinyallerini veriyor.Kuranyi,Halil,Ümit Karan. İllaki yabancı olacak diye birşey yok.Türk forvetlerde olur.Fatih Tekke,Halil Altıntop vs.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yalanlamalara bakmayın aldıgımız oyuncu amatör oyuncu degil dünyaca ünlü bir oyuncu daha önce carlos kac defa yalanlandı he soruyorum??? ozaman konusmayın lafta atmayın

baptistayı alamayız zor gercekten yanlız morientes konusunda bazen giriliyorbu alana banalaf atan var neyse zamanı gelecek bursa gibi hesap günü gelecek
    msn de cogu arkadaslar konusuyom zaten

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Valla bugün dediyse iyi yalan sallamışlar.Sporftif A.Ş Genel Müdürü Sezgin:"Morientes ile alakamız yok". dedi Baptista ile ilgili soruya ise cevap vermedi.

Olay budur tamamen doğrudur.Yani ilk baştada dediğimiz gibi Galatasaray Baptista ile ilgileniyor.Yani Morientes %99 falan bitmedi..
    basına sızarsa valecia fiyat artttırır diye öyle söylüyor olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Champion View Post
    Önder'in asıl mevkisi zaten stoper değil mi?Hem sağ bekte pek iyi değil.Defansif açıdan gayet güzel ki buda stoper olduğundan kaynaklanıyor.Ofansif açıdan çok eksik.Bunu göz ardı edemeyiz...
    ben asıl mevkisi sağ bek biliyorum,sen stoper demişsin doğrudur,olabilir.hücumdada bence iyi bir sağ kanatla başarılı olacaktır geçen sezon sağda iyi gözükmedi çünkü adam akıllı sağ kanadımız yoktu da ondan buna rağmen ara sıra etkili ortaları vardı... bu sezonda zico onu sağ bek olarak kullanacağından yönetim bir stoper transferi düşünebilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kuranyi tekke ve halil i söyledn olabilecek tek ism halil bence kontenjan olsa kuranyi de olabilrdi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hesap günü yakın ..........................

hesap kimle

Kuranyi ye en az 20m€ istiyo Schalke... Olmaz o transfer... FB vermezdi o kadar bonservis...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Bu oyuncular kaliteli ama çok gençler.Avrupa'daki stoperler karşısında ezilirler.Tecrübeli forvetlere yönelmeliyiz.Ki yönetim bunun sinyallerini veriyor.Kuranyi,Halil,Ümit Karan. İllaki yabancı olacak diye birşey yok.Türk forvetlerde olur.Fatih Tekke,Halil Altıntop vs.
    aynen katılıyorum colin,ilhan potansiyeli olan oyuncular ama şu an için yetersizler... semih müzmin yedek,deividten konuşmak bile istemiyorum... yani bu demektir ki forvet lazım!!!fatih ile ümiti kulüpleri bırakmayabilir ama eğer forvet türk olacaksa bu kesinlikle halil olmalıdır!yoksa yabancılara yönelmek zorundayız herşeyi bekleyip göreceğiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    kuranyi tekke ve halil i söyledn olabilecek tek ism halil bence kontenjan olsa kuranyi de olabilrdi
    valla ikisinden biri -halil&kuranyi- 19.07 de fenerli olacak gibii.... hele ki evvelsi günkü sitede olan açıklamalardan sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[B]

valla ikisinden biri -halil&kuranyi- 19.07 de fenerli olacak gibii.... hele ki evvelsi günkü sitede olan açıklamalardan sonra...
    kardesm ben kontenjan açısından söylyorm deivid kalıcı o bakımdan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Kuranyi ye en az 20m€ istiyo Schalke... Olmaz o transfer... FB vermezdi o kadar bonservis...
    valla Aziz bu sağı solu belli olur mu hiçç??
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kardesm ben kontenjan açısından söylyorm deivid kalıcı o bakımdan
    türk olsun diyorsun yani... halil olsun isterim şahsen

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya arkadasalr her yalanlamaya ınanmayın carlos örnek ayrıca bu yalanlama ispanyol basınlarda cıkmadı ayrıca resmi sitedede yok adnan sezgin her halde yalanlıcak belliki parayla ilgili sorun var ee bunu acıklarsa millet hemen üsüşcek..........Lütfen dalgada gecerek yorum yazmayın kimse kimseyi kandırmıyor herkez yaptıgı haberın arkasında..........Baptisda yada morientes baptisda zor gibi ama herkez baptisda diyor baptisda yem de olabilir sasırtmaca falan neyse................Adnan sezgin nededi basında cıkan isimler bize dezavantaj yarattı dedi demekki cıkanlar dogru........

Erdem msn ye gel

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

geldmm emrah abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben o açıklamalara bakınca Kuranyi'nin kesinlikle gekmeyeceğini anladım, bilmiyorum sen ne anladın?

Yönetim Zico'dan habersiz transfer yapıyor olsa Deivid çoktan gönderilmişti. Zico forvet istemiyorum diyor, bakalım...

O açıklamada Halil'i istedik yazmıştı yönetim. Schalke'nin Kuranyi için verdikleri cevabı yazdılar fakat Halil için verilen cevap yazılmadı. Bu da bir nebze olsun Halil konusunda ümitlendiriyor beni...
    "YÜCE ATATÜRK"

ivan Misafir

yaa arkadaşlar bakın Deivid gitsin diosnz birz bekleyelim bakalm nasıl oynayacak geçen sezon Zicoda söyledi Deividin direkten dönen topları gol olsa kral olurdu die bekleyelim biraz bu sezon 3 eylülde bitecek transfer dönemi o zamana kadar 3 maç oynanacak olmazsa devre arasında gitsin ama biraz adam oynasın haa diyeceksiniz sen körmüsün deivid iyi oynamıo ama yargısız infaz yapmayalım adam diğer takımlarında hep Çift Forvet oynamş yeni yeni alışıo adam....Keşke mateus gitmese takmdan Bursadaki oyunuyla çok beğenmiştm onu TOpla müthiş hızlı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[B]

türk olsun diyorsun yani... halil olsun isterim şahsen
    yani bence bu şartlarda türk olr evt halil iyi golcü

ivan Misafir

halil kaiser de tek adamdı tüm toplar ona geliodu atıodu schalkede biraz tökezledi gibi çünkü toplar dağılıo forvetlere ama yine Fenerbahçeye gelsin isterm Kezmanla iyi ikili olurlar halilin araya atılan toplarda bitiriciliğide iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben o açıklamalara bakınca Kuranyi'nin kesinlikle gekmeyeceğini anladım, bilmiyorum sen ne anladın?

Yönetim Zico'dan habersiz transfer yapıyor olsa Deivid çoktan gönderilmişti. Zico forvet istemiyorum diyor, bakalım...

O açıklamada Halil'i istedik yazmıştı yönetim. Schalke'nin Kuranyi için verdikleri cevabı yazdılar fakat Halil için verilen cevap yazılmadı. Bu da bir nebze olsun Halil konusunda ümitlendiriyor beni...
    kuranyi onlar için ne kadar değerliyse appiahta bizim için öyle... ama işte her zaman yalanlayan site bu kez doğruladı bu bizi bir parça ümitlendirdi zico forvet istemiyor ama ben biliyorum ki yönetim,taraftar rahat değil deivid konusunda halilin gelmesini isterim kontenjan derdi de olmaz ama ... bekleyeceğiz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ivan View Post
    yaa arkadaşlar bakın Deivid gitsin diosnz birz bekleyelim bakalm nasıl oynayacak geçen sezon Zicoda söyledi Deividin direkten dönen topları gol olsa kral olurdu die bekleyelim biraz bu sezon 3 eylülde bitecek transfer dönemi o zamana kadar 3 maç oynanacak olmazsa devre arasında gitsin ama biraz adam oynasın haa diyeceksiniz sen körmüsün deivid iyi oynamıo ama yargısız infaz yapmayalım adam diğer takımlarında hep Çift Forvet oynamş yeni yeni alışıo adam....Keşke mateus gitmese takmdan Bursadaki oyunuyla çok beğenmiştm onu TOpla müthiş hızlı
    bir türlü güvenemiyorum deivide
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yani bence bu şartlarda türk olr evt halil iyi golcü
    dediğin gibi halil olur inşallah... türk olacaksa halil olsun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    halil kaiser de tek adamdı tüm toplar ona geliodu atıodu schalkede biraz tökezledi gibi çünkü toplar dağılıo forvetlere ama yine Fenerbahçeye gelsin isterm Kezmanla iyi ikili olurlar halilin araya atılan toplarda bitiriciliğide iyi
    halil çok kaliteli sıradan tip bir forvet değil... yerden havadan farketmiyor halile ne kadar ister acaba schalke?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[B]fenerli arkadslar siz ne kdr sevmesenzde şuanki kadroda kezmanın yanında biri oynayacaksa bu deivid olr ...colin sheffield formasyla 25 maçta 1 gol atmş gelecekte bişeyler yapabilr ama şuan içn yetersz

ivan Misafir

[B]fenerli arkadslar siz ne kdr sevmesenzde şuanki kadroda kezmanın yanında biri oynayacaksa bu deivid olr ...colin sheffield formasyla 25 maçta 1 gol atmş gelecekte bişeyler yapabilr ama şuan içn yetersz

Bende onu anlatmaya çalışıorm ama tabi aziz başkan patlatır bombayı getirir yıldız futbolcu o zaman herkes susar 1 msjımdada yazdmm gelecek futbolcun Türktee olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

colin geçen sezon daha çok kanatlarda oynamış doğal olarakta az gol atmış kezmanın yanınada öyle deme yav belki halil gelir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bende onu anlatmaya çalışıorm ama tabi aziz başkan patlatır bombayı getirir yıldız futbolcu o zaman herkes susar 1 msjımdada yazdmm gelecek futbolcun Türktee olabilir
    o türkte inşallah halil olur yoksa yabancı almaktan başka çaremiz yok

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

colin geçen sezon daha çok kanatlarda oynamış doğal olarakta az gol atmış kezmanın yanınada öyle deme yav belki halil gelir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

o türkte inşallah halil olur

ha kanat oynadıysa ok sözm yok o zmn hayırlısı arkadslar

Mesaj Yetkileri