@Sekopej: Girmeyelim siyasi boyutlara hiç, su seçim zamanı ortam gerkinken hele.
@1502005:Bu sefer yanlış yazmadım
![]()
![]()
@Sekopej: Girmeyelim siyasi boyutlara hiç, su seçim zamanı ortam gerkinken hele.
@1502005:Bu sefer yanlış yazmadım
![]()
![]()
Desene bizde dert çok...
Gerçi bize aç kalmazsınız diyor hocalar, en beteri açarsınız bir çiçekçi dükkanı, köşeyi dönersiniz diyorlar.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Allahtan yanlış değil ha Ertan.
Çiçekciye sipariş taşımaya eleman lazım olursa ben haazırım Serkan.![]()
Düşünelim, çok para istemezsin umarım.
Aslında bize şöyle sera yapabileceğimiz büyük bir arazi lazım, kendimiz yetiştirirsek fazla masraftan kurtuluruz. Sen araziyi bul, ortak oluruz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tamam Ertan bize ayarlayabilir sanırım şöyle büyük bir bahçe.
Ertan büyükpınar diye bir yer biliyormusun???
Para konusunda anlaşacağımızı sanıyorum.![]()
Ertan ayarla bakiyim, sana da pay veririz.
Tamam ortaklık %50 olsun, ben fazla birşey istemiyorum kârdan %70 yeter ve dükkanın masrafları da sana ait.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yahu zaten sevgililer gününde gül satsak bir sene yatış yaparız.![]()
Bende pınarbaşı ve şeker pınarını biliyorum.
Seni yanlış bilgilendirmişler. Açacaksın bir çiçekçi (ama dediğim gibi kendine ait bir seran varsa yaşadın) yazacaksın tabelaya düğün davet organizasyon yapılır diye tamamdır.
Kışın kent fuarı vardı, biz de okuldan görevli olarak gittik hatta fotoğrafımızı çekip internete bile koymuşlardı(bilen vardır belki) orada gördüm, yaklaşık 3 metre boyunda servi 850 YTL'den satılıyordu. Sokakta yüzüne bakmayacağın servi 850 YTL. Ayda sadece 2 servi satsan bile yeter.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
2 servi 1.500 ytl 3 e bölünce bunu ne olacak?
![]()
O resim benim bilgisayarda duruyormuş bugün gördüm artık ne alakaysa.
Yahu boşver o işleri Sevgililer gününde gül satarız.Sonra yatarız.
Evet, kendi seramız olursa 1 gülü satarak 1000 gülün maliyetini çıkarırız kârdan.
O şahane, geliyorum hemen babaannenden istemeye. İzmir'de olsa daha iyi olurdu ama neyse arazi arazidir.
Ya ben de pek memnun değildim ama tok gözlüyümdür ben. Yeter bana 70.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
herkese selamlar beyler ..
ortam muhabbete müsait, saha elverişli de bizi nie çağırmıonuz yahu msn den ??![]()
Babannem de pay istedi, Kahretsin![]()
Ah ah o güllere verilen paralar ülkeyi düzlüğe çıkarırdı be.![]()
Ozman bu iş yattı %86'dan bir puan aşağıda olmazYa ben de pek memnun değildim ama tok gözlüyümdür ben. Yeter bana 70.![]()
Yine ben![]()
Tamam olabilir bak öyle.
Şimdi buna göre Serkan %70
Babanne %16
Sefa soför olarak %10
Ertan tarlaya aracı %5
eeee battık.![]()
![]()
Orasını karıştırma, ortaklar nasılsa anlamıyor bu işten, onlar çakana kadar ben parayı götürürüm.
Şaka bir yana evet doğru, mesela dediğim palmiye için en az 15 sene beklemen gerekiyor. Bu kadar uzun zamanlı yatırımı yapacak kadar da paramız yok maalesef...
Kaldırın yahu resimlerimi. Gerçi sizin kimlere baktığınızı biliyorum ben ama![]()
"YÜCE ATATÜRK"