Benim başım kelmi bende öperim babannenin ellerinden.![]()
Benim başım kelmi bende öperim babannenin ellerinden.![]()
Bende bende![]()
ertan allah kolaylık versin öğrenci sevme sınavındasana da ii geceler bende babaannenin ellerinden öperim ..
Not:sevme kelimesinin yerine daha uygun bi kelime getirebilirsiniz ..![]()
Bende bir ufaktan kaçayım malum yarın kuyrukta yer kapma savaşı var.![]()
Ben mezun olunca bu adamın yanına girsem o bile yeter.
Ama beni ve 1 arkadaşımı alacağını hiç sanmıyorum. Konferans verirken sonradan görme olduğu belli oluyordu, takım elbisesini İtalya'dan aldığını söyledi, pembe de bir mendil koymuştu cebine.Bizi çok ezerek konuşuyordu ki ilahi adalet diyelim adam bir anda geğirdi.
Olabilir hepimiz yapabiliriz bunu ama onunki başkaydı, direk mikrofona yaptı ve bi pardon bile demedi.
Sanki hiç olmamş gibi konuşmaya devam etti. Koca salonda biz 2 arkadaş yan yana bir başladık beraber gülmeye. Atacak salondan diye korkmadım değil ama bizi kesinlikle unutmaz.
İnsan yapar ama bir pardon deseydi o kadar gülmezdik, parayı bulmuş geğirir tabi yorumlarıyla hala gülüyoruz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abide sermaye çokta o bu yerlere harcamz![]()
![]()
Biz ona geğirmek değilde ağızdan gaz çıkarmak [...] diyoruz.
![]()
Sonradan görmelerle işimiz yok yahu... :P
Ertan sana başarılar ve iyi geceler, bizleri unutma gel arada ha.
Emre sana da iyi geceler, tekrar geçmiş olsun.
Sefa ne yaptın yahu, bak bu ortaklıkta anlaşamıyoruz diye zengin olamayacağız şimdi.
Ben de yatsam iyi olacak, 7'de kalkacağım ve 8 saat ders göreceğim...
"YÜCE ATATÜRK"
herkese Bodrum'dan yeniden selamlar arkadaşlar...
soracaksını yine abi neden burdasın bara diilsin falan diye ama işte tsi aşkı böle bişey. şuanda bara wireless olduğundan laptotan giriyorum. barın tekke kısmında ayaklarımı uatmış laptop göbeğimde () hafif dalga sesleri ve güel bir müzik eşliğinde aranızdayım.
sizler neleryapıyosunuz bakalım ???
Ama adam çok zengin, benzin istasyonları falan var. Bizim hocalar zaten hiç sevmiyorlar onu. Ben de sevmiyorum gerçi ama
Hem hiç alakası olmamasına rağmen bizim işe girmiş, hem de o kadar büyük iş yapmasına rağmen sadece 2 peyzaj mimarı çalıştırıyor yanında. O nedenle onun parası onda kalsın, bize yaramaz...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
canım çekti Çağrı abi.İyiyiz oturuyoruz
![]()
oluruz oluruz bence güzel bi ortaklık bu
nese çıkanlara ii geceler .. bana da ii geceler .. bende dershaneye gidicem tercih konusunda bi görüşme yapmam gerekio.. bitmedi gitti şu öss davası yahu ..
Beni yanlız bırakmayın.
Bende kaçar herkese iyi geleceler.(herkese)
Herkes gitti mi yahu.
Çağrı 15 dakikadır ne yazıyorsun yahu.![]()
![]()
Sanırım Aygün..
Ben de yatıyorum arkadaşlar, iyi geceler, kalın sağlıcakla...
"YÜCE ATATÜRK"
Bende yahu uyumam gerek. İyi geceler.
walla serkancım neden ne kdr içtim hatırlamıyorum ama öğlen bira içtiğimi hatırlıyorum. söylemeyi unuttum jack daniels içiyorum o bakımdan bira içmek bu anda olmazyavaştan yavaştan jack daniels yudumluyorum ve böyle yemek borum ve midem yanmaya başlıyor falan... istersen onu yudumluyabilirim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kafam güel olm çaktırma!![]()
Selamlarda dünden beri perişanım. Hiçbirşey yapamıyorum nete giremiyorum![]()
Selamun Aleykum herkese iyi geceler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kimse cevap vermiyor en iyisi kaçayım ben![]()
niye gökay kota sorununmu var![]()
herkese iyi geceler sadece ben varm sanıodm varmı geyiq![]()
Beş şair bir abide
İki abide bir sultan
Beş sultan bir düşünür
İki düşünür ise bir mimar
Sanmayacaksııın!
iyi geceler Guşluk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iyi geceler gene![]()