1 ile 30 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Kadromda ortalama denilebilecek çok fazla oyuncu var Emreciğim. Premier Lig'de vasat denebilecek oyuncular bunlar. Kadroya derinlik katabilirsem önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynarım.

Sosa'yı forvetin sağında, fast striker olarak oynatıyorum. Pozisyon antremanı yaptırarak onu aynı zamanda MC oyuncusu yaptım, tam bir joker oldu.
    İyi transferler yaparsın sen yahu İlhan bence şampiyonluk çok uzak değil.

Bende Feyenoord ile oynuyorum Sosa'yı sol MC'de oynatıyorum orada da baya verimli oluyor gol falanda atabiliyor.

Birde eğer alabilirsen Feyenoord'dan de Guzman'ı mutlaka al derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    İyi transferler yaparsın sen yahu İlhan bence şampiyonluk çok uzak değil.

Bende Feyenoord ile oynuyorum Sosa'yı sol MC'de oynatıyorum orada da baya verimli oluyor gol falanda atabiliyor.

Birde eğer alabilirsen Feyenoord'dan de Guzman'ı mutlaka al derim.
    Guzman müthiş bir oyuncu, biliyorum. Başka bir kariyerim var benim, Kayseri ile 2020 yılındayım. Adam Liverpool'da ve halen harika oynuyor.

Ama ben bir Fransız ön libero ile anlaşmak üzereyim. Anlaştığım an siz de öğreneceksiniz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 24. Hafta

Aston Villa:0-0:Middlesbrough

Aston Villa bastırdıysa da golü bulmayı başaramadı.

Iversen ile topu bir kez direğe nişanlayan bordo mavililer, rakibini yenmeyi başaramadı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri