Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 129 sonuç

Konu: Heyecan Dolu Serüven Başlıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Barclays Premiership

Puan Durumu

Ligde işler yoluna girmeye başladı.Berk'inde dediği gibi şimdi fikstürün kolay kısmı kaldı geriye bakalım önümüzdeki haftalar bize ne gösterecek..

CARLİNG CUP HEYECANI BAŞLIYOR

İlk turda rakip Liverpool olunca umutlar zalmıştı fakat harika bir oyunla Liverpool'u yendik ve 2.turda da Southampton karşısında zorlanmadık.Çeyrek finalde evimizde Aston Villa ile oynayacağız

çok iyi gidiyosun ligde 4/4 yapmışsın tebrikler...Liverpoll galibiyeti de güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Reading fırtınası esiyor her kulvarda.Tebrikler Murat harika gidiyosun ilk 3 bekliyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

iyi gidiyosun bu arada uefa grubun çok kolay

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

UEFA MAÇLARI

Puan Tablosu

Rakip Groningen Oldu...

Reading-Groningen Maçı Galibi ile Zaragoza-Lyon Maçının galibi bir sonraki turda karşı karşıya gelecek...

uefa da grup 2.leri şampiyonlar liginden gelenlerle eşleşiyor groningenin şl den gelmesi ilginç bu arada ligde yakaladığın seri çok başarılı umarım devamı gelir lyon ile yeniden yolların kesişecek anlaşılan

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Salda_Golu View Post
    uefa da grup 2.leri şampiyonlar liginden gelenlerle eşleşiyor groningenin şl den gelmesi ilginç bu arada ligde yakaladığın seri çok başarılı umarım devamı gelir lyon ile yeniden yolların kesişecek anlaşılan
    grup 2.lerinin cl'den gelen biriyle eşleştiğini bilmiyodum ama groningen gerçekten iyi bi kura oldu.fakat ondan sonraki turda iş biraz zor...

BARCLAYS PREMIERSHIP

Gördüğünüz gibi ligde işler yolunda gidiyor Doyle 2 ay sakatlandı fakat Sosa onun yerini dolduruyor...

CARLING CUP

Çeyrek Finalde Aston Villa'yı eledik ve yarı finalde Bolton-Charlton ve Chelsea arasından Chelsea rakibimiz oldu...

Yorumlarınızı Esirgemeyin!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

cok iyi gidiyorsun tebrikler uefada bu turu rahat gececegine inanıyorum
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kulübünü gerçekten iyi yerlere getirmişsin. UEFA'da en az çeyrek final bekliyorum senden.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by tottiyilmaz View Post
    cok iyi gidiyorsun tebrikler uefada bu turu rahat gececegine inanıyorum
    bende 1 tur geçeceğime inanıyorum...

BARCLAYS PREMIERSHIP

Puan Durumu

2 maç eksiğimiz olmasına rağmen 4.sıradayız..Hedef ligi ilk 4 içinde bitirmek..Buna çok uzak Değiliz...

FA CUP'A ERKEN VEDA

Daha ilk maçımızda Tottenham gibi bir takımla karşılaştık ve birde deplasmanda oynayınca maçı umutlar iyice azalmıştı işte sonuç;

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Kulübünü gerçekten iyi yerlere getirmişsin. UEFA'da en az çeyrek final bekliyorum senden.

İnşallah oda olacak...

Yorumlarınızı Esirgemeyin!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

3.olabilirsin bu gidişle Aston Villa yakında iner aşağı.Ama performansını sürdürmen gerek Liverpool var arkada..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sonuçlar güzel bence de 3. olabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Yorumlarınız için sağolun....

CARLING CUP'A YİNE YARI FİNALDE VEDA EDİYORUZ

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Carling Cup'a yarı finalde veda ettik...

Barclays Premiership

Ligde Wigan ve Man City maçlarındaki puan kayıpları kötü olsada Man Utd ve Liverpool galibiyetleri kayıpları örtmeye yetti...

YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Devlere karşı coşmuşun hemde deplasmanda adını altın harflerle yazdıracaksın Reading tarihine
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Reading Menejeri Murat:Bu Sezon Şampiyonuz!!!!

Murat,çok iddialı bir açıklama yaptı ve ''Bu kadar kötü bir Man Utd,Chelsea,Liverpool,Arsenal'in oldugu bi sezonda şampiyon olamazsak ne zaman olacağız'' dedi..Futbolcularıyla bu konu hakkında konuştuğunu ve sonuna kadar mücadele sözü aldığını söyledi..Murat potansiyeli olan bi klübe geldiğini ve başarının tesadüf olmadığını söyledi..Sözlerini ''Allah Bütün menejerlere böyle takım nasip etsin'' diye noktaladı..

Puan Durumu

Bu Başarıyı Yorumsuz Bırakmayın!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligde 2.sin ve 2 mac eksigin var 1. ile yani 6 puan one gecme sansin var.. Bole devam edersen sampiyonlugu elde edebilirsin! Tebrikler! Uefa'da da basarilar!

helal olsun kardeş denebilcek bişey yok

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

UEFA TURU

Lyon Maçları

1 gol daha atamadığımız için UEFA'ya veda ediyoruz...

BARCLAYS PREMIERSHIP

Plymouth ile olan Lig maçlarımızı peşpeşe oynuyoruz fikstür yüzünden...

Çok Kolay puan bıraktık...

Ligin en az gol yiyen takımı konumundayız

Yorumlarınızı bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

UEFA'dan şanssız bir şekilde elenmişsin.Lige odaklanman iyi olmuş.Valla öyle bi tablo varki şampiyonda olabilirsin 6.da..İlk 2'ye gireceğini düşünüyorum ama şampiyonluk hakkında tam bişey söylemek güç..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Cok iy gidiyosun ama UEFA kötü olmuş Şampiyonluk Bekliyoruz

Elensen de güzel gidiyor. Lyon'u yenmek kolay değil. Ligde potansiyel lidersin. Şampiyonluk geliyor mu ne??

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Çok iyi gidiyorsun.Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin.Artık şampiyonluk bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Hadi bırakın şimdi Reading Şampiyon!!

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

BARCLAYS PREMIERSHIP

Puan Durumu

SON HAFTA

Reading ligi 2.sırada tamamlayarak CL'de oynamaya hak kazandı..Bu büyük bi başarı gibi gözüksede Murat''Şampiyon olamadığımız için üzgünüz.Eger bize sene başında Reading ligi 2. biterecek kabul edermisin deseler balıklama atlar ve kabul ederdim...Fakat şampiyonlugu son haftada kaçırmak insan gerçekten koydu''dedi...

Reading ligdeki konumundan dolayı 16.5M€ gelir elde etti.Ayrıca başkanın da değişmesi klübe çeşşitli kaynakların sağlanağı söylentisini ortaya çıkardı

Hiç düşünmeden reddettim..Çünkü bu takımda daha işim bitmedi...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Chelsea maçında o golü yemeseydin gelirdi şampiyonluk ama olmamış.Reading ile buralara kadar gelmende çok güzel.3.sezonda alacaksın kupayı anlaşılan..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Murat Basın Toplantısı Düzenledi;

Geçen sezonun geride kaldığını,artık geleceğe bakmaları gerektiğini ve çalışmalarını bu yönde ilerlettiklerini söyleyen Murat,eksik bölgelerimize takviye için çalışmalar başladı..İngimarsson ve gunnarsson ikilisi yaşlandı o yüzden digard'ın yanına tecrübeli bi savunma elemanı almayı düşünüyorum dedi..Ayrıca birde sağ açık almaları gerektiğini savundu..Neden olarak ise Little'ın atık 32 yaşına geldiğini ve eskisi gibi iyi oynayamamasını gösterdi...

Iversen'ın performansı hakkında sorulan bir soruya da''Iversen 2 sezondur çok iyi maçlar çıkardı fakat artık 31 yaşına geldi..Açıkçası kaygı duymaya başladım'' dedi...

Kaleye ise Hahnemann yerine altyapıdan yetişen yetenekli oyuncu Andersen ile devam edeceğini bildirdi

Ayrıca Murat Liverpool'un kendisini istediğini fakat bunu reddettiğini belirtti..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

yeni sezonda senden daha iyilerini bekliyoruz
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Yeni sezonda başarılar Murat..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Liverpool'larıda reddermiş Murat
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa