
Originally Posted by
perpetua
Maclar baslasa da bu tip tartismalar bitse... Gerci bitmez ama en azindan gunde bir cikmaz..
Anelka Turkiye'ye gelmis en iyi oyuncudur. Bir oyuncunun ozellikleri, o oyuncunun kalitesini belirledigini kabul edersek Anelka'nin hizi, soguk kanliligi, hareketliligi, teknigi vs. vs. hepsi cok ust duzey. Ustelik kariyerinin zirvesinde olmasi gereken yillarda Turkiye'de oynadi. Ancak Anelka inanilmaz potansiyeli olmasina ragmen hic bir zaman bu potansiyele erisemedi.
Herşeyi açıklıyor..
Bana haddini aşarak laf söyleyenler cezalarını alacaklar öncelikle.
Anelka'yı PSG'den beri izlerim.Anelka son 50 yılın top 10 sıralamasında bir isimdir.
Sahada yeteneklerinin sadece %20sini sahaya yansıtıyor (Futbol Mundial 5-6 sene önceki programı).
Hagi gibi hakemlere dahi saygısı olmayan, sahada herkesi döven, kendi taraftarına hırsız diyebilen bir isime üstdüzey bir saygım olması beklenemez.
Futbolu çok üstdüzeydi ama efendi değildi..
Önemli olan adam olabilmek..
Hakeme saygısızlığı davalık oldu, yıllarca devam etti..
Hagi Anelka'dan daha yetenekli değildi, Anelka heveslerinin kurbanı oldu.Hagi Gs'a gelmeden önce 2.Lig'e kadar düştü.
Anelka 18 yaşında Arsenal'da 20 gol atmıştı, Anelka daha kaç yaşında kariyerinin ortasında laf söylemeye çalışıyorsunuz.
Futbolu bilen bir insan bunları söylemez.
Okocha M.United'a transfer oluyordu ama araya yabancı güçler girdi.İngiltere'de ırkçılık hiç bitmedi, izin vermediler gitmesine..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı