Sayfa 422 / 439 İlkİlk ... 322372412420421422423424432 ... SonSon
12,631 ile 12,660 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben CoLe un bir ikinci Ferdinand oLabiLeceğine inanmıyorum.Ayrıca o kadar yetenekLi oLduğuna da inanmıyorum.CheaLse aLtyapısında yetişti tamam ama ondan sonra oynadığı kLüpLerde de verdiği verim ortada.Les iLe arasında oyun stiLi oLarakta dağLar var..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

söz konusu Aziz Yıldırım olunca kolay-zor yok Her an bir yıldız gelebilir,taraftar beklenti içinde... Fatih Tekkenin gelmesini istemem şahsen hiç transfer yapmasınlar daha iyi... Türk olacaksa Halil olsun! Bize daha çok faydalı olur

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Ronaldo'yu kim istemez ama zor bir transfer bence Bir Türk getirecek ve bu büyük bir ihtimalle Tekke olur
    Ronaldo'yu ben ıstemem fenerbahçe'nın ac oyunculara ıhtıyacı var bence yabancı forvet gelıcekse bu kesınlıkle nıkola zıgıç olmalı

4. Default

ronaldo fenere gelse fazla faydalı olmaz kezman dogru soyluyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anderson için top Sağlam'da

Yönetim, Belçika’nın Benfica ekibinde forma giyen Brezilyalı futbolcu Anderson için Teknik Direktörümüz Sağlam’ı ikna etmeye çalışıyor. Daha önce sambacı için “Maliyeti çok yüksek. Aynı zamanda bana Şampiyonlar Ligi için tecrübeli futbolcu lazım” görüşünü belirten teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yönetimin ısrarı üzerine bu futbolcuyu daha yakından takibe alacağını söyledi. Bu arada Manchester City, Beşiktaş’ın Darius Vassell için yaptığı teklifi reddetti. Manchester City’nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Beşiktaş’ın Vassel için yaptığı transfer teklifinin kabul edilmediği bildirildi. 22 yaşındaki futbolcunun sezon öncesi hazırlık kampı için takımla birlikte olduğu kaydedilirken, Vassell’in Manchester City’nin 22 kişilik kadrosunda yer aldığı ifade edildi. Öte yandan Asbaşkanlardan Celal Kolot, birçok menajerin cd göndererek ya da aracı kullanarak Beşiktaş’a her gün yeni isimler tavsiye ettiğini belirterek, “CD’den izleyip futbolcu transferi yapmayız. Daha önceden yeteneklerini bildiğimiz takıma fayda sağlayacağından emin olduğumuz bir isim çıkarsa yönetim kurulumuzda bu ismi tartışırız” dedi.

Kaynak: Akşam

6. Default

benim hayalimde humberto suazo var ama nerdeee

Suazo, Monterrey ile anlaşmadı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

valla ben hep bunu diyorum bir tane adam gibi forvet alınsında kim alınırsa alınsın sadece gelen futbolcu yakaladığını atsın
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Andersonu Manu maçlarından hatırlıyorum o maçlarda baya iyi oynamıştı ama nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum umarım iyi bir transfer olur ve Beşiktaş için hayırlı olur
    I'm back...

10. Default

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Suazo, Monterrey ile anlaşmadı mı?
    ben kacırmısım hazıranda sozlesmesı bıtıp meksıkaya gıtmıs yanı bole bı oyuncu kactı

Nesil
    2006
    Yer
    -

Ronaldo çok iyi olur ama kiloları eritse Şaka bi yana G. Ünal en iyi alabileceğimiz adamdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mektup bırakıp kaçtı!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Gençlerbirliği'nde Isaac şoku yaşanıyor. Gençlerbirliği'nin Nijeryalı yıldızı Isaac Promise, takımdan ayrılmak istediğini belirterek kampı terketti. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa'ya bir mektup yazan Isaac'in Fransa Ligi'nden bir takım ile anlaşma sağladığını ve Gençlerbirliği'nden ayrılmak istediğini belirttiği öğrenildi. Isaac'in mektupta menajerinin 2 milyon Euro bonservis bedeli vermeye hazır bir Fransız takımıyla anlaştığını ve yeni sezonda Gençlerbirliği'ne faydalı olamayacağını ifade ettiği öğrenildi. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın Isaac'in bonservisi için 5 milyon Euro istediği öğrenilirken, Nijeryalı yıldız kamptan ayrılarak Ankara'ya doğru yola çıktı. Gençlerbirliği Kulübü, bu gelişmelerin ardından Isaac'in kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

19.07.2007
    Kaynak : İHA

Eski türk filimdeki gibi kaçmış aynı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

santa cruz içn 5.5 milyon euro önerdigmz söylenyo hadi bakalm

14. Default

santa cruz bence alternatıf olarak tutuluyodur ilk planda baskası vardır.zaten uefadakı en buyuk rakıbımızın artıgını almak ne kadar mantıklı ki??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Ronaldo'yu ben ıstemem fenerbahçe'nın ac oyunculara ıhtıyacı var bence yabancı forvet gelıcekse bu kesınlıkle nıkola zıgıç olmalı
    şaka yapıyor olmalısın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    ronaldo fenere gelse fazla faydalı olmaz kezman dogru soyluyo
    kardeş hiçbir zaman hiçbir şey kesin değildir! sen faydalı olmaz diyorsun bende gol kralı olur diyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Ronaldo çok iyi olur ama kiloları eritse Şaka bi yana G. Ünal en iyi alabileceğimiz adamdı.
    hocam boşveeer ne gökhan ünallar var piyasada...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

santa cruz bence alternatıf olarak tutuluyodur ilk planda baskası vardır.zaten uefadakı en buyuk rakıbımızın artıgını almak ne kadar mantıklı ki??
    ne artığı kardeş yav forvette klose ile podolski oynicakki zaten bayernde
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kardes santa cruzdan bahsedyorz bence artk olmakla ilgisi yok ama o da senin fikrin

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beyler daha dün izledm carlos basın toplantısında ronaldonun milanda mutlu oldugunu falan söyledi

ama tekbuyuk.com da morientes gelecek sezon galatasaray forması giyecek yazıordu. bence morientes gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    beyler daha dün izledm carlos basın toplantısında ronaldonun milanda mutlu oldugunu falan söyledi
    öyle ama bugün gene manşetlerde yoksa yukarıdaki haberi okumadın mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tabii gönül isterki morientes gelsin ama baktıgımzda morinin alternatifleri de en az morientes kalitesnde santa cruz olsn baptista olsn

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    öyle ama bugün gene manşetlerde yoksa yukarıdaki haberi okumadın mı?

kardeş okudumda orda sdce carlosun konuşmasının ilk kısmı geçyo devamnda milanda mutlu falan dedi..inşallah gelir

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Daha gidecek oyuncu yok gelecek oyuncuyu tartisiyoruz Gelen oyuncu da yabanci degil bir Turk oyuncu olucaktir..

Afrikalıların disiplinsizliğinden hazzetmesem de iyi etmiş diyorum İsaac. Adam zaten Mesut Bakkal yüzünden iki sene boyunca oyununa hiçbir şey katamadı hatta hafiften geriledi. İlhan Cavcav'ın en son Engin Baytar olayında da görüldüğü üzere futbolcuyu hiçe sayan, sadece alınacak satılacak bir meta olarak gören tavrı da hepimizin malumu. Bu adam 2005 Dünya Gençler Şampiyonası finalisti Nijerya'nın Mikel'den sonraki en iyi oyuncusuydu ya, hatta şampiyona sonunda Chelsea falan peşine düşmüştü ama Bakkal'ın abuk subuk yerlerde oynatması, ondaki cevheri ortaya çıkarmak için en küçük bir gayret göstermemesi sayesinde adamın gelişimine ağız tadıyla tanık olamadık ya en çok da buna üzülüyorum, şimdi de gidiyor işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardeş okudumda orda sdce carlosun konuşmasının ilk kısmı geçyo devamnda milanda mutlu falan dedi..inşallah gelir
    inşallah bekliyoruz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Daha gidecek oyuncu yok gelecek oyuncuyu tartisiyoruz Gelen oyuncu da yabanci degil bir Turk oyuncu olucaktir..
    gidecekler belli deivid ve mateus... bekleyip görelim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadslar dünkü maçta izledigim dakikalarda deivid hiç fena oynamadı hatta sahadaki en rahat isimdi sanki takımda kalması garantiymş gibi görndü neyse bekleyelm

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

AneLka 90

Senin dedigine gore mansetlere bakarsak ikisi de Fenerbahce'de kaliyor

Ama bekleyip gorecegiz bana gore yabanci degilde bir Turk futbolcu gelebilir..

bana göre cruz bayern den ayrılabilir çünkü toni ve klose alındı.. insallah bize gelir sevilla nın forveti çok hem çoğu oyuncu gibi ada futboluna uyum sağlayamayabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fb nin gündemini sizn kadar bilemem ama bence deivid gitmeyecek neyse bgn biri gelirse belli olur işler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fb nin gündemini sizn kadar bilemem ama bence deivid gitmeyecek neyse bgn biri gelirse belli olur işler
    kardeş hazırlık maçları d-spor da mı?

Mesaj Yetkileri