Sayfa 428 / 439 İlkİlk ... 328378418426427428429430438 ... SonSon
12,811 ile 12,840 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    R.Carlos transferi olmasaydı şu anda yönetim kötü rolünü oynuyor olacaktı.
    tabii ki! giderek büyüyen bir takım olarak yıldız oyuncuları kadromuzda bulundurmak bizim için çok önemli! yönetim bunu düşünüyor ve ona göre transfer yapıyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    ztn aziz yıldırım söylemş her yıl 1 yıldız oyncu sözümz var bu yılki yıldız transferimz carlos demş o yüzden adriano falan ztn imkanszdı neyse ynede belki yönetm bişeyler yapar belli olmaz
    her yıl 1 yıldızsa o zamanda her senede bir yabancı yolcu... kontenjan gereği... çarpıtılmış medya tarafından... bu arada impossible is nothing

Arkadaslar yapılan çalışmalar, hazırlık maçları ve tecrübeme dayanarak bazı teoriler ürettim ve bunları sizin yorumlarınıza sunmak istiyorum. Gözlemlerime dayanarak Felpkamp'ın ustunde durdugu oyuncular var, bunları yazacağım :

Kale :

Görünen o ki takımın en hazır mevkisi.Aykut,Orkun ve Fırat burayı götürecekler ve buraya bi transfer olmayacak.

Defans:

Yapılan 4 hazırlık maçında Emre ve Tomas sadece 1 kere ilk 11 basladılar. İlk maçda eskileri gormek istedi Felpkamp ve gecen seneki kadroyu oynattı. Sonraki maçlarda bu 2 oyuncuda ya oynamadılar ya maça sonradan girdiler.
    Defansın göbeğinde görünen o ki Servet, Song ve Bozuid 3 lüsünden 2 si oynayacak. Solda Anıl ve Volkan varken sağ bek mevkii bir muamma ve buraya bir transfer gelebileceğini dusunuyorum. Ugur cok ıyı ama tek basına yeterli değil hele ki takımın adı Galatasaray ise.

Orta Saha :

Volkan, Linderoth ve tabi ki Lincoln gerek idman gerek maçlarda üstünde durulan oyuncular. Sağ taraf içinse Barış, Sabri, Hasan hatta Arda bile söz konusu olabilir. Burada oynaycak bir oyuncu çıkartırız. Volkan hem sol bek hem orta-sol oynaycak bir oyuncu. Volkanınnerde oynaycağı bence Anıl, Ferhat, Hasan,Ayhan ve Ardanın performansına bağlı.

Forvet :

Sakatlanmasa Hakan Şükür çok ıyı durumdaydı. Serkan çok basarılı gözküyopr ve ilk 11 de oynaması bence cok muhtemel. Genç Özgürcan, tecrubeli Ümit takımda kalabilecek oyuncualr ancak yeni gelecek bir forveti de dusunursek, su an kı formlarıyla Necati ve Hasan Kabzenin ilk 18 ' e bile gireceğini dusunmuyorum.Hakan Sukur, Serkan, Yeni gelecek forvet, Umıt Karan ve hatta Özgurcan varken bu formlarıyla Necati ve Kabze cok zor bence.

- Carusca ve Tomasın gönderilmesini bekliyorum

- Arda'nın yeni bir vizyona ihtiyacı oldugunu yoksa bu oyun stili ile bu kadroda ilk 11'in hayal oldugunu, kantalardan orta yapmaya çok onem veren bir Felpkamp'ın bu tarzı ile Arda'ya ilk 11 'de şans vermesini beklemiyorum

- Necati ve Hasan Kabze hemen takım bulmalı kendıne eger bu formda kalacaklarsa....

- Alıncak Forvet takıma kalite ve gol yüzdesi anlamında çok yararlı olcak ve tarif edilen tarzda uzun boylu ve genç bir yabancı alınırsa, Hakan dan boşalan yer dolmuş olacaktır.

- Alıncak yabancı ve kaliteli bir sağ bek hem defansı rahatlatcak, hem Ugur Ucar için bir hoca ve rekabet imkanı olacak hemde orta sağ da oynayan oyuncuyu rahatlatcak, destek vercektir.

Sonuc olarak su zamana kadar ki kamp ve maçlardan sonra ilk 11 de almaya yakın oyuncular :

Aykut
    Orkun
    Anıl
    Servet
    Bozuid
    Song
    Volkan
    Linderoth
    Lincoln
    Barış
    Sabri
    Hasan
    Serkan

Yukaırda 13 oyuncu saydım. 2 si kaleci yani 12 oyuncu var. Yabancı bir sağ bek ve yabancı bir forvetle bu sayı 15 'e çıkar. Eh geriye 18 için 3 futbolcu kalıyor, bunalrda Hakan, Arda ve Umıt olur die tahmın edıorum.

Lütfen katılsanızda katılmasanzıda yorumlarınızı yapın, bakalım taraftar nasıl görüyor....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    her yıl 1 yıldızsa o zamanda her senede bir yabancı yolcu... kontenjan gereği... çarpıtılmış medya tarafından... bu arada impossible is nothing
    kardes bizde herkes gibi beklyorz bakalm nolacak diye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah allah... anlamadım gitti!Daha 1-2 hafta önce zico ve carlosun olduğu takımda bende olurum gibilerinden bir açıklaması vardı adrianonun...

Adriano: "Inter benim evim"
    Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu 'iddia edilen' Adriano Inter'de çok mutlu olduğunu açıkladı. Inter'in, Sardunya Ada'sındaki sezon başı kampına katılan Brezilyalı yıldız, Inter'in Brezilya'dan sonra ikinci evi olduğunu ve en zon günlerinde Inter başkanı Moratti'nin kendisine yardımcı olduğunu söyledi.

Inter'den ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini söyleyen Adriano, geçen sezon şansız bir sakatlık yaşadığını ve bu yüzden kendisinden beklenen performansı gösteremediğini ancak bu sezon kendisini çok iyi hissettiğini belirtti.

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Adriano kararını verdi:
    Adı bir süredir F.Bahçe ile geçen Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta Della Sport'a yaptığı açıklamada Inter'den ayrılmak istemediğini söyledi.

Her fırsatta Inter başkanı Moratti'nin kendine olan güveninden dolayı İtalyan ekibinde kalmak istediğinin altını çizen 25 yaşındaki yetenekli futbolcu "Eğer Inter beni istemezse yine tercihim İtalya olacaktır. Bundan eminim" dedi. Inter'i bir yuva olarak gördüğünü belirten Adriano, onların kendisi için alacakları farklı bir karara da saygı duyacağını fakat geleceğini planlamasının zamanının geldiğini ifade etti..

Transferde ilk bombasını Roberto Carlos'u Real Madrid'den transfer ederek patlatan F.Bahçe'nin adı Adriano ve Milan'ın yıldızı Ronaldo ile uzun süredir anılıyordu. Süper yetenek bir süredir Inter teknik direktörü R.Mancini ile sorunlar yaşıyordu ve oluşan bu krizden dolayı takımdan gönderilebileceği söyleniyordu.

bu haberleri kasdetmiştim.

Fb yönetimi'de her seferinde yalanladı.Bu adamın transferi olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    yonetimin en buyuk transferi zicoyu takımdan gondermek olur
    bende geçen sezon zicoyu sevmiyordum ama bu sene farklı! bu sene daha tecrübeli ve yaptığı hataların bilincinde! buna göre hareket ederse hiçbir sorun olmazz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ivan View Post
    Söz Konusu İnsan Aziz Yıldırımsa Hiçbir zaman bu adam yapamaz demem Sağı solu belli olmaz başkanın
    aynen katılıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Takım iyide Zico kötü bence...
    zico bu sene daha iyi olacak inşallah geçmişte yaptığı yanlışları tekrarlamayacaktır...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ivan View Post
    yaa kardeş bende şaşıorm bu adam bu kadar iyi nasıl oynuo diee ama geçen seneki deivid değil top atıo araya kaçıo iyi geldi bana Antrenmanlardada iyi gözüküo
    bakacaz artık... eğer gitmeyecekse taraftarlara kendini ispatlamalı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

açkçası dünkü hazırlk maçına kdr bende ardanın ilk 11 dşnda kalacagını düşünüyordm ama dün resmen ışıldadı çk çk iyi oynadı her yere koştu defansa

bile gidip top aldı..diger düşncelerne genel olarak katlyorm özellikle necati konusuna kabze hadi neyse mücadele ediyo ama necati resmen dibe vurmş

acilen takm bulması lazm
    song servet vey song bouzid ikilisi benm idealm olur song her halükarda oynatılmalı bence..sağ bekte de duruma göre sabri oynayabilr ugur var ama oraya belki bir takviye gelebilr..fenerin aldıgı gökhan gönülü alsaydk iyi olrdu..

kallinin takıma kattıgı en önemli şey artk Gs kısa pas ypyo topu defanstan şişirmyo ve sürekli pres ypyo fatih hoca zamanındaki pres gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha 1-2 hafta önce zico ve carlosun olduğu takımda bende olurum gibilerinden bir açıklaması vardı adrianonun...
    ayrıca böyle bir açıklama ben hiç görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Fenerbahçe'den bir yabancı gidecek oda: Metaus veya Dievid'dir. Dievid torpilli olduğu için gidici Metaus oluyor.
    mateusun yanına deividi promosyon versek bizim için daha güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla yazdıklarının cogu dogru ama anıl kallı onu ılk onıbrde oynatmaz orda büyük ihtimal volkan oynayacak oyunun akışına göre volkanı sol acık ta oynatabilir
    Forvet konusunda seninle aynmı fikirdeyim serkan oynaması lazım eger yanına morientes gibi adam gelirse cok iş yaparlar

Birde ben maclarda toması cok begendım...........

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Transferi kapattık.Artık alsak alsak yedek için bir stoper alırız...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mateusun yanına deividi promosyon versek bizim için daha güzel olur
    güzel fikir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Kimse birşeyler beklemesin. Bu gün transfer felan yok. Siteden yalanlama geldi.
    aynı yalanlamalar carlos'a da oldu hatırlatırım

Sevilla nın forvetleri belli Morintes banko oynayacağı bir yere gelmeyide göz önünde bulundurucaktır... O yüzden gelmez felan demeyin bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

burda transferleri konusuyoruz ama yinede gsnin bu sezon ilk 11i bence boyle olacak
    Orkun
    Ugur(Transfer) Bouzid Servet(song) Volkan

Linderoth

Sabri Lincoln Arda

Ümit Transfer
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynı yalanlamalar carlos'a da oldu hatırlatırım

carlos yalanlaması başkaydı.Fb yönetimi, Lig devam ettiği için oyuncuların performanslarını etkilemesin diye söylememiş basına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    ne bugün nede bu sezon artık transfer yoooookkkkkkkkkkkkkk
    ya transfer varsa...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    resmi stede olmyo ama bikaç yönetici çkp açklyo bazen..
    yalanlamaları doğal... gazeteler sağolsun en az 20 kişi transfer ediyor bize tabi yöneticilerde doğal olarak birkaçını yalanlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

ya ziconun neyine guveniosn anlamiorm her teknik direktorun bi felsefesi wardir takimi ona gore kurar ama bu ziconun hic bi taktik anlayisi yoq ayrica saha kenarindanda mudahele dahi etmio kisacasi zicodan bi cacik olmaz

Arkadaslar yorumlarından cıkarıdkalrımı ekleyerek tahmını bir ilk 11 yapmak ıstıorum :

Kallinin genc bir oyuncuyu ilk 11 e kazandıracağını ve bunun Anıl olacagını dusunyorum, işte kadrom :

Orkun
    Yabancı Sağ Bek Song Bouzid Anıl
    Linderoth
    Arda(Sizin yorumalrınıza güvenerek) Lincoln Volkan
    Serkan Yabancı Forvet

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    ya ziconun neyine guveniosn anlamiorm her teknik direktorun bi felsefesi wardir takimi ona gore kurar ama bu ziconun hic bi taktik anlayisi yoq ayrica saha kenarindanda mudahele dahi etmio kisacasi zicodan bi cacik olmaz
    doğru söze ne denir??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardes bak kızacaksn ama deivid kalıcı gibi antremanlarda iyiymş dünkü maçtada izledigim dakikalarda en iyilerden biriydi
    hmm... bir dahaki hazırlık maçı ne zaman? bende izleyim şunu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yalanlamaları doğal... gazeteler sağolsun en az 20 kişi transfer ediyor bize tabi yöneticilerde doğal olarak birkaçını yalanlıyor
    ne birkaçı ya basında 30 tane transfer haberi çıktıysa 30'uda yalanlandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

resmi stede olmyo ama bikaç yönetici çkp açklyo bazen..
    daha iyi boşver

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bence yabancı transferi hayal oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anıl yedek oyuncu olabilir ama ilk 11'de oynuyabileceğini sanmıyorum.Hazırlık maçları oyuncuların performanslarına bi ölçü olmamalı.Acaba ligde de böyle performans gösterebilecek mi? Avrupada bize ne denli katkı yapabilecek.Kapasitesi böyle maçları kaldırırmı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uykum_ fiRaRi View Post
    Adriano: "Inter benim evim"
    Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu 'iddia edilen' Adriano Inter'de çok mutlu olduğunu açıkladı. Inter'in, Sardunya Ada'sındaki sezon başı kampına katılan Brezilyalı yıldız, Inter'in Brezilya'dan sonra ikinci evi olduğunu ve en zon günlerinde Inter başkanı Moratti'nin kendisine yardımcı olduğunu söyledi.

Inter'den ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini söyleyen Adriano, geçen sezon şansız bir sakatlık yaşadığını ve bu yüzden kendisinden beklenen performansı gösteremediğini ancak bu sezon kendisini çok iyi hissettiğini belirtti.

Adriano kararını verdi:
    Adı bir süredir F.Bahçe ile geçen Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta Della Sport'a yaptığı açıklamada Inter'den ayrılmak istemediğini söyledi.

Her fırsatta Inter başkanı Moratti'nin kendine olan güveninden dolayı İtalyan ekibinde kalmak istediğinin altını çizen 25 yaşındaki yetenekli futbolcu "Eğer Inter beni istemezse yine tercihim İtalya olacaktır. Bundan eminim" dedi. Inter'i bir yuva olarak gördüğünü belirten Adriano, onların kendisi için alacakları farklı bir karara da saygı duyacağını fakat geleceğini planlamasının zamanının geldiğini ifade etti..

Transferde ilk bombasını Roberto Carlos'u Real Madrid'den transfer ederek patlatan F.Bahçe'nin adı Adriano ve Milan'ın yıldızı Ronaldo ile uzun süredir anılıyordu. Süper yetenek bir süredir Inter teknik direktörü R.Mancini ile sorunlar yaşıyordu ve oluşan bu krizden dolayı takımdan gönderilebileceği söyleniyordu.

bu haberleri kasdetmiştim.

Fb yönetimi'de her seferinde yalanladı.Bu adamın transferi olmaz.
    hmm... bende 2 hafta önce fotomaçta okumuştum adriano geliyor diye arşivden bulursam koyarım bende... bunlar medya yüzünden hep çarpıtıyorlar... neyse haber için sağol

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tümer saha kenarında Zico'dan daha faydalı oluyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hmm... bir dahaki hazırlık maçı ne zaman? bende izleyim şunu
    tarh olarak bilmyorm ama dün gerçekten çk ayrı bi deivid vardı sahada

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Tümer saha kenarında Zico'dan daha faydalı oluyor.
    ne tumeri selcuku dahi koysan daha faydali olur en azindan takima mudahele eder

29. Default

bence sol bekte volkanı oynatcak sol acıga arda yı koycak sabrıyı de sag acıkta oynatcak ozellıkle sabrıyı cok begenıyo kallı eger serkanın yanına hava toplarına hakım hakan sukurun genclık yıllarındakı gıbı bırı alınırsa super olur

Fabiano Eller gibi bir adam geldi 2 sene önce, Trabzonspor yedek bıraktı, kıymetini bilemedi, adamı Internacional'e kiraladılar ve adam Libartadores Kupası'nın şampiyonu Internacional'de banko oynadı. Ligin en değerli karmasına seçildi. Sonra tekrar geldi Trabzonspor'a ama artık kalmak istemediğini ve kendisine değer verilmediğini söyledi, sonuçta da At. Madrid'e satıldı. Eğer Eller kalsaydı Stepanov ile süper bir ikili oluştururlardı, Trabzonspor da rahat ederdi defansta, ileride ikisini de yüksek fiyatlara satardı. Şimdi çok cüzzi rakamlara sattılar. Hem Eller'i hem Stepanov'u.

Trabzonspor'un bence hiçbir amacı yok, tek amacı ligde orta sıralarda yer almak. Eğer belli amaçları olsa (Şampiyonlar Ligi'ne katılmak, Türkiye Kupası gibi) geçen sene Eller'i satmazlar, Stepanov gibi bir adamı da bu sene satmazlardı. Gördük ki Trabzonspor'un ne geçen sene bir amacı varmış ne de bu sene var.

Musampa geldi, adamı izleyemedik bile. Marcelinho desen çok kötü oynadı. Keşke Ziya Doğan değil de Lazaroni kalsaymış teknik direktör olarak. Böylesine yıldız futbolculara yazık oldu Ziya Doğan yüzünden. Tabii yönetimin de payını görmezden gelemeyiz.

Jefferson gibi elde iyi bir kaleci var fakat kullanılamıyor. Brezilya Milli Takımının geleceği olarak gösteriliyor Jefferson ama Trabzonspor'da bile yedek kalıyor. Gerçekten bazı şeylerin TS'de değişme zamanı geldi, en başta yönetimin ve zihniyetin... Fatih Tekke'yi satmak da zaten başlı başına bir amaçsızlık göstergesiydi, ondan gelen yüklü paraya rağmen, yani TS'nin hiçbir ekonomik sıkıntısı olmamasına rağmen Stepanov'u da sattı.

TS yakında Gökdeniz ve Umut'u da satarsa şaşırmam.

Mesaj Yetkileri