Çıkar oyununu oynar, başarılı olursa seçilir. 2 maç iyi oynadı diye kimse milli takıma seçilmez. Umarım Almanya'ya giderim çağrılmazsam diyerek Terim'e göndermede bulunmazlar çünkü Milli Forma pazarlıkla giyilmez. Gerçekten iyilerse ve hakediyolarsa ilerleyen yıllarda onları milli forma altında zevkle izleriz
Barış Özbek Almanya'ya göz kırptı
Galatasaray'ın gurbetçi futbolcusu Barış Özbek, "Türk Milli Takımı'ndan çağrı gelmezse Almanya Milli Takımı'nda oynayabilirim'' dedi.
Galatasaray'ın gurbetçi futbolcusu Barış Özbek, Türk Milli Takımı'ndan teklfi gelmemesi halinde, Almanya Milli Takımı'nın formasını giyebileceğini söyledi.
Serkan Çalık ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Barış Özbek, Türk Milli Takımı'ndan bugüne kadar teklif almadığını ifade ederek, ''Almanya Ümit Milli Takımı'nda 5 kez forma giydim ve iyi maçlar çıkardım. Hocam da bunu teyit etti. Almanya A Milli Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw de beni izlemiş ve çok beğenmiş. Eğer Türk Milli Takımı'ndan çağrı gelmezse Almanya A Milli Takımı'nda oynayabilirim'' diye konuştu.
SERKAN: TERCİHİM TÜRK MİLLİ TAKIMI
Sarı-kırmızılı takımın diğer gurbetçi futbolcusu Serkan Çalık da kendisine henüz bir teklif gelmediğini, fakat geldiği takdirde seve seve Türk Milli Takımı'nı seçeceğini söyledi.
Serkan, kısa boylu olması nedeniyle uzun boylu defans oyuncularına karşı oynamasının dezavantaj olup olmadığı yönündeki bir soruya ise, ''Defans elemanları genelde uzun boylu olur. Yukarıdan gelen toplarda elimden geldiğince çıkmaya çalışıyorum. Tabii ki problem oluyor ama şimdiye kadar benim için ciddi bir dezavantaj olmadı'' diye yanıtladı.
''HIZLI FUTBOLA ALIŞIYORUZ''
Galatasaray'da, daha önceki takımlarına oranla daha hızlı futbol oynandığının altını çizen Serkan ve Barış, bu duruma alıştıklarını söylediler.
Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamanın kolay olmadığını ifade eden gurbetçi futbolcular, Almanya Ümit Milli Takımı'nda da görev yaptıkları için hızlı futbol oynama konusunda tecrübelerinin bulunduğunu dile getirdi.
Serkan ve Barış, Galatasaray'a gelmelerinde teknik direktör Feldkamp'ın da büyük etkisi bulunduğunu, fakat sadece Alman teknik adam için gelmediklerini vurgularken, Galatasaray'ın büyük bir camia olduğunu ve burada başarılı performans sergileyeceklerine inandıkları için tercihlerini sarı-kırmızılı kulüpten yana kullandıklarını söylediler.
Gurbetçi oyuncular, her iki ayaklarını iyi kullanmalarını ise antrenmanlardan sonra özel olarak yaptıkları şut çalışmalarına borçlu olduklarını belirttiler.
BARIŞ: LİNCOLN'Ü DÜNYA TANIYOR
Lincoln ile ilgili bir soruya ise Barış Özbek, ''Biz onu tanıdığımız için merak etmiyoruz. Onu bütün dünya tanıyor. Herkes antrenmanda nasıl bir futbolcu olduğunu görmüştür. Maçlarda da inşallah hep birlikte göreceğiz. Fenerbahçeli Alex ve Lincoln aynı mevkide görev yapıyor. İkisi de iyi futbolcu'' diye cevap verdi.
NTVSpor
kendi tercihleri.Hayırlısı neyse o olsun.
barış fiziği ve oyun disipliniyle alman futboluna yakınlık gösteren bir isim zaten,hafif altıntoplardan hamiti andırıyor,ama bence serkan mutlaka kaçırılmamalı,hem hızlı hem teknik oyuncular kolay çıkmıyor ülkemizde
Tehdit mi ediliyoruz ne böyle![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kendisini hic izlemedim, fakat milli takimda oynayacak kadar kaliteli oldugunu düsünmüyorum siradan 2. ligten gelen bir futbolcu.
Bence zor milli takıma girmesi ama ümit millide falan oynayabilir
ikiside alman ümit milli takımında oynuyolar ztn neyse izlemeni tavsiye etmyorm... bir fb li olarak çok üzülürsün izleyince![]()
Hangisi sağ kanat bilmiyorum ama sağ kanatta olanın hiç şansı yok. Hamit, Topuz, Sabri gibi isimler varken sağ kanatta Türkiye Milli Takımında şans bulamaz. Bunlara ilaveten Ali Bilgin, Mehmet Yozgatlı ve Gökhan Gönül gibi isimler de var. Bu yüzden sağ kanat olanının şansı zor gözüküyor.
A Milli Takımda oynayamaz...
Çıkar oyununu oynar, başarılı olursa seçilir. 2 maç iyi oynadı diye kimse milli takıma seçilmez. Umarım Almanya'ya giderim çağrılmazsam diyerek Terim'e göndermede bulunmazlar çünkü Milli Forma pazarlıkla giyilmez. Gerçekten iyilerse ve hakediyolarsa ilerleyen yıllarda onları milli forma altında zevkle izleriz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Arkadaslar heryerde bir tartısma ne bu ya 2.ligden geldi diye milli takımda oynamazmı ayrıca her futbolcu amatörden falan gelir barıs ve serkanı fatih hoca bir macta cagırır milli yapar böylece onları saglama alır ayrıca kötü dediginiz adamlar almanya ümit millide oynuyor yapmayın şimdi mesela gökhan gönül cagırılsa bizde mı aynısı diyecez lütfen her konuda tartısma cıkarmayın...........Bunu sezonda görücez elbette hakederlerse cagırılcaklar bu arada barıs sadece sag tarafta oynamıyor cok yönlü kendisi izlemeden yorum yapanlar var onlar kınıyorum...........
2. ligden diye eleştiri yapılmasını ben de yanlış buluyorum. Ali Bilgin de Rot-Weiss Essen'den geldi, eğer bu sene Fenerbahçe'de kaliteli bir performans gösterirse milli takıma yükselebilir. Bunun yanı sıra Lig A'dan gelen Gökhan Gönül de adaylar arasında...
Önümüzdeki 10 yıl sağ kanat sorunu çekmeyiz, bu da sevindirici bir haber, sol bekte çektiğimiz sıkıntının acısını sağ taraftan çıkarıyoruz.
Sağ kanat için adaylar: Hamit Altıntop, Mehmet Topuz, Sabri Sarıoğlu, Ali Bilgin, Mehmet Yozgatlı, Barış Özbek, Gökhan Gönül...
Omerdinho 2. ligden dedigini kınıyorum alibilgin,Volkan yaman,Gökhan gönül, Daha bir sürü futbolcu..................İsterse amatörden gelsin yetenegini bellidir hem izlemedim diyorsun hemde kapasite yoktur diyorsun neyse.........onlar sana cevabı sahada verırler.............
Egemen sag bek sızde gelıyor sol bekte bızde var volkan,ferhat hatta anıl gelıyor![]()
Sacma sapan fikirler yürütmüyorum inan bana milli takim seviyesinde bir futbolcu olsaydi almanlar bizden önce davranip onu milli takimlarina alirlardi,ayrica GS'nin 2. Ligten oyuncu almasinin sebebini sen benden daha iyi biliyorsun, GS'nin parasi olsa Baris'tan daha iyisini alirdi.
her mesajın ortamı germeye yönelik bu kdr olmaz ya..her futbolcu alt ligden yetişir bu bu kdr basit bunu anlayamyomsn ??
serkanda barış da almanya ümit milli de oynyo ... izlemeden etmeden yorum yapyosn ne biçm zihniyet ya
lig başlaynca takip et de gör nsl oynadıklarnı
Omerdinho her mesajin ortami geriyorsun yeter deme artik..............2.ligden alinan futbolcular kötümü oluyor illa her futbolcu belli bir ligden gelmiştir.......yeter artık ya siz gökhan gönül aldınız biz birsey dedikmi hatta onu övdüm yeter artık bir kere düzgün yorum yap..............
demek istedigimi anlamak istemiyorsunuz, diyorumki GS nin maddi durumu iyi olsa 2.ligten degilde daha iyi daha kaliteli avrupa tecrübesi olan bir futbolcu alamazmiydi???? baris dediginiz kadar kaliteli milli takim seviyesinde bir futbolcu olsaydi almanlar bizden önce davranirdi. 2.ligten geldi diye kötü futbolcu demedim... ona bakarsaniz topuz ve ünalda 2.ligten geldiler fakat su anda milli takimda oynuyorlar, baris icin daha cok erken sahaya cikip kendini kanitlasin, ozaman konusalim milli takima alinmalimi diye..
arkadaslar 2.ligten diye kötü bir futbolcu demedim mesaji tekrar tekrar okuyun biraz anlamaya calisin lütfen.. bunun tarafli yorum yapmakla alakasi yok.. tamamen kendi fikrimi belirttim.
omerdınho en basta yazdıgın ne 2.ligden geldıklerı ıcın kapasıtelerı yoktur dedın.....
@Omerdinho, Ali Bilgin de Essen'den geldi. Serkan ve Barış'ın takımından yani. Ayrıca Galatasaray Barış'tan daha iyisini alabilirdi, ama yabancı kontenjanı var ne yazık ki. Barış'tan kaliteli sağ kanatlar Mehmet Topuz (kulübü bırakmıyor), Hamit (München'e transfer oldu), Sabri (zaten GS'de), Yozgatlı (BJK'ye transfer oldu) gibi... Bu yüzden GS yerli sağ kanada yöneldi, bu yüzden de en ideal isim Barış'tı. Yani 2. ligden geldi diye yadırgamamak lazım.
Gökhan Gönül Lig A'dan geldi, belki gelecekte harika olacak. Bunun da sinyallerini veriyor. Ali Bilgin 2. ligden geldi, Almanya 2. ligi, TSL'de başarılı oldu ve FB'ye geldi. Önder Standard Liege gibi bir takımdan geldi ama başarılı oldu. Yani önemli olan futbolcunun kalitesi, hangi ligde oynadığı değil. Bu sene izleyelim, görelim Barış'ı ve Serkan'ı, ondan sonra sanırım daha sağlıklı yorum yaparız.
Tamam kardes kötü demedin ama şu yorumun ne ben bunu diyorum sana izlemeden yorum yapıyorsun birde sen sanırım macları ızlemedın ızleyen varsa anlatsın sana.............Hayırlı olsun ınsallah gelecekte ıs yapar lafı gibi seyler hiç duymadım neyse artık cevap yazmıcam sana........
Ligi falan önemli değildir önemli olan icraatidir 2 sene önce kim tanıyordu topuzu falan???????????