o ya beyler hazırlık maçlarını hiç izlemedim hangi sistemde oynuyoruz???
o ya beyler hazırlık maçlarını hiç izlemedim hangi sistemde oynuyoruz???
Zico sanki 3lü gibi oynatıo Wederson son maçta Arka kanat gibi oynadı
Horoz`da Samba rüzgarı
Denizlispor, prensipte anlaştığı Brezilyalı savunma oyuncuları Carlos Alberto Dos Santos Gomes ve Allyson Araujo Santos ile sözleşme imzaladı.
19.07.2007
Denizlispor Kulübünde düzenlenen imza töreninde, 26 yaşındaki oyuncu Alberto ile daha önce Çaykur Rizespor formasını da giyen 25 yaşındaki Allyson, kendilerini 3’er yıllığına yeşil-siyahlı renklere bağlayan imzayı attı.
Kulüp başkanı Ali İpek, oyuncuları uzun süredir takip ettiklerini belirterek, oyuncuların Denizlispor’a faydalı olacaklarına inandığını söyledi. İpek, "Alberto ve Allyson uzun süredir gündemimizdeydi. Geçen hafta da imza attırabilirdik ama Brezilya’dan Türkiye’ye gelişleri gecikti. Oyuncuların Denizlispor’a faydalı olacağına inanıyorum" diye konuştu.
Denizlispor’daki maddi sıkıntı konusuna da değinen İpek, "Denizlispor’da maddi sıkıntının olduğu doğru ancak çözülemeyecek problemimiz yok. Şu an bir seçim atmosferi var. Seçimlerden sonra Valimiz Hasan Canpolat ve belediye başkanımız Nihat Zeybekçi ile oturup bu konuları konuşacağız" dedi. Yeni transfer Alberto, Barcelona’nın yıldız oyuncusu Ronaldinho’ya benzetilmesi üzerine, Ronaldinho’nun Brezilya’da çok sevilen bir oyuncu olduğunu belirterek, "Ronaldinho ile farklı mevkilerde oynuyoruz ama böyle bir oyuncuya benzetilmek güzel" ifadelerini kullandı.
fanatik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Isaac kadro dışı!
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünü Avusturya’da kamp yaparak sürdüren Gençlerbirliği’nde, Isaac kadro dışı bırakıldı.
19.07.2007
Teknik direktör Fuat Çapa, yaptığı açıklamada, Avusturya kampında Isaac’in bazı disiplinsiz hareketleri ve takımda kalmak istememesi nedeniyle kendisiyle görüştüklerini belirterek, "Antrenmanlara da çeşitli bahaneler göstererek çıkmıyordu. Dün akşam kendisiyle konuşarak, disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bıraktık. Bu sabah da uçakla Ankara’ya gönderdik" dedi.
Isaac’in Ankara’da bir süre PAF takımıyla antrenmanlara çıkacağı ve bu futbolcu hakkında kesin kararı yönetim kurulunun vereceği öğrenildi.
isaac eski türk filmlerimizden özenti yapıp mektup yazıp kaçmış dmkhaha
2010'da...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
o şans ona geçen sezon fazlasıyla verildi,OLMADI!! tartışacak birşey yok! onun attığı golleri odunda atardı... deivid kezmana kurban olsun onun tırnağı bile olamaz...kezman bence dünyanın en iyi 20 forvetinden biri-zico kullanmasını bilmiyor o ayrı- yani deividi tartışmayalım ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz.sen beğenirsin,kalmasını istersin o senin fikrin.sonuna kadar saygı duyuyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilk maç 15 rövanş 29 ağustos tarihlerinde kura 3 ağustosta çekiliyor![]()
Tamam kadro yorumlarını, yeni transferin değerlendirilmeleri de yapıldığı için, ayrıca uzun uzun özen gösterilip yazıldığı için birşey demiyorum ama bu haberin GS Transfer Haberleriyle nasıl alakası olduğunu açıklayabilir misin?
Bu arada Morientes bugün gelmiyor muydu yahu? %99 bitmişti.(Aman yanlış anlamayın, Fenerbahçe'ye inat 19'unda açıklanacak yorumlarına karşı yazdım. Hiçbir takım rakip takıma inat olsun diye transfer yapmaz.
)
Morientes gelebilir, anlaşma bittiği anda açıklanır, beklenmez. Cruz mu Morientes mi derseniz tabi ki Morientes derim.
"YÜCE ATATÜRK"
''Sattık yine satarız.
Durmak yok yola devam...''
Arkadaslar Odemwingie Moskou transfer olmus bugun..
Ozaman forvete aday morientes mi kaliyor?
http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=45927
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
bi çılgınlar var tribünde gerisi yalan..diğerleri hep paralı asker...kısacası tribünün babsı kale arkası...nekop kardeş bu arada harika yazmışsın ellerine sağlık
Arkadaslar resmi sitedede kadroların resimlerini düzenlemişler buyrun bakın
http://www.galatasaray.org/superlig/takim/kadro.asp
Bu demek olduki forma numaraları belli oldu![]()
arda 22 giymicekmiydi yavvv?
santa cruz gelirse 25 giyer![]()
I'm back...
[QUOTE=Sekopej;769753]Tamam kadro yorumlarını, yeni transferin değerlendirilmeleri de yapıldığı için, ayrıca uzun uzun özen gösterilip yazıldığı için birşey demiyorum ama bu haberin GS Transfer Haberleriyle nasıl alakası olduğunu açıklayabilir misin?
[QUOTE]
herkes herşeyi koyuyodu ..neyse ek bilgi olarak koydm arkadasları bilgilendirmek adına..farklı bi konu açma geregi duymadm
eger yaptgm yanlışsa ? kusura bakmayn
Ben gayet doğru anladım ikimiz adına söylemişsin ben kendi adıma olan tarafını yorumladım...Ama halen uzatıyosun yahu illa uyarı yedirmeye çalışıyosun ikimizede...Kapanmış olaya Serkan Abi nin msjına rağmen 9:18de cvp yazıyosuN...
Halledilcek bir sorun yok...Bende istemem uzatmayı Erdem heleki Mübarek Bir Kandil Akşamında...Umarım konu kapanmıştır...
hala yıldız transferi beklioruz :S
daha çok bekleriz![]()
Yeni transferler gelince ekleme yaparlar bazıları daha trnasfer olmucak sanıyor öyle birsey yok olucak..............
Kroldrup olayında yeni bir gelişme var mı?
Mert o transfer olmadı galiba...
evet , transfer olucak ama dünya yıldızı olmayacak bu transfer galiba...maalesef öyle geliyo bana artık. salt Lincoln'le uyutmaya çalışıcaklar bu sene de, yetenekli gençlerimiz var vs.. vs.. ayağına... bunun bence sadece para ile finans ile de ilişkisi yok , vizyonla çevreyle beceriyle ilişkisi var. Biz Galatasarayda, dünya çapında bir yıldızı ancak Özhan Canaydın gittiği zaman görücez.
River Plate - Boca Juniors Carrusca için kapıştı!..
Arjantinli futbolcuyu kiralamak isteyen River Plate son olarak 300 bin dolar önerdi... Ardından Boca Juniors devreye girdi: Carrusca'nın bonservisinin yüzde 50'si için 1 milyon dolar...
BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..
Galatasaray'da Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın kadroda yer vermeyi düşünmediği Arjantinli oyuncusu Marcelo Carrusca'ya ülkesinden iki dev kulüp; River Plate ile Boca Juniors talip oldu.
Carrusa için bir süredir girişimlerde bulunan River Plate kulübü, bu oyuncu için bir yıllık kiralama bedeli olarak önce 200 bin dolar önerdi, ardından 300 bin dolara çıktı.
River Plate yönetiminden Sarı-Kırmızılılar'a gelen teklifte, "Carrusca'yı bir yıllığına kiralayalım, ancak satın alma opsiyonu bizim olsun" denildi. Arjantin kulübü ilk etapta bir yıllık kiralama bedeli olarak 200 bin dolar önerdi.
Galatasaray olumsuz yanıt verince bu rakam 300 bin dolara çıktı. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim, kiralamaya sıcak bakmadığını, Carrusca'yı satmak istediğini bildirdi ve bonservis bedeli olarak 2 milyon dolar istediğini açıkladı.
Galatasaray'ın River Plate ile kesin anlaşmaya varamaması üzerine Arjantin'in diğer büyük devi Boca Juniors devreye girdi. Boca Teknik Direktörü Miguel Angel Russo, Marcelo Carrusca'nın alınmasını istedi. Russo, yönetime verdiği raporda, "Carrusca ideal bir oyuncu. Riquelme giderse onun yerine oynatabiliriz, eğer takımda kalırsa da Riquelme ile birlikte çok yararlı olur" dedi.
Bunun üzerine Galatasaray'ın kapısını çalan Boca Juniors yönetimi, Marcelo Carrusca'nın bonservisinin yüzde 50'i için 1 milyon dolar önerdi. Galatasaray, yeni teklifi kabul ederse Carrusca önümüzdeki sezon Boca Juniors formasını giyecek. Bu oyuncunun daha sonra satılması durumunda bonservisinin yüzde 50'i Sarı-Kırmızılı kulübe ait olacak.
Dakka90.com Dış Haberler Servisi
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
bencede 2008 yazına kadar bekleriz:![]()
Ah kardeş ah ne umduk ne bulduk...bizde sabahtan beri bekliyoruz Aziz başkan transfer yapacak fenerbahçeliler günümüzü kutlayacak...
o kutlamadı bari ben kutlayım...
Dünya Fenerbahçeliler Günümüz Kutlu Olsun!
BİZİ RAHATLATAN HABER GELDİ
Kaptan Zafer biryere gitmiyor..
Transfer Komitesi Başkanımız Rıdvan ÇAKIRGÖZ son günlerde takım Kaptanımız Zafer ŞAHİN´in takımdan gönderilmesi konusundaki son noktayı koydu:
‘’Son günlerde internette ve yerel basında Zafer ŞAHİN’in takımdan ayrılabileceğine dair haberler oluyordu.Kaptanımız Zafer’le sözleşmemiz devam ediyor ve bu sezonda takımımızda yer alacak dedi’’
Kaynak: Eskişehirspor.org
I'm back...
beyler karamsarlıga kapılmayn kadronz iyi ztn boşverinbizm ilgilendigimz
oynculara gülerek gelmez diyen bazı arkadslar vardı ama ben öyle yapmycagm umarm fb için hayırlısı neyse o olur