Sayfa 431 / 439 İlkİlk ... 331381421429430431432433 ... SonSon
12,901 ile 12,930 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

o ya beyler hazırlık maçlarını hiç izlemedim hangi sistemde oynuyoruz???

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ivan View Post
    Wacker Kadrousu

Volkan
    Gökhan Gönül
    Canarat
    Mateus
    Kemal Aslan
    Mithat
    Gürhan
    Colin Kazim
    İlhan Parlak
    Selçuk Şahin
    Ali bilgin

tek Stoper var şu anda kadroda

Transfer haberleriyle bir alaksı yok, bu maçla ilgili konu varsa oraya yazalım, yoksa yeni konu açalım. Barası Transfer Haberleri Bölümü!!!
    "YÜCE ATATÜRK"

ivan Misafir

Zico sanki 3lü gibi oynatıo Wederson son maçta Arka kanat gibi oynadı

4. Default

Horoz`da Samba rüzgarı
    Denizlispor, prensipte anlaştığı Brezilyalı savunma oyuncuları Carlos Alberto Dos Santos Gomes ve Allyson Araujo Santos ile sözleşme imzaladı.
    19.07.2007

Denizlispor Kulübünde düzenlenen imza töreninde, 26 yaşındaki oyuncu Alberto ile daha önce Çaykur Rizespor formasını da giyen 25 yaşındaki Allyson, kendilerini 3’er yıllığına yeşil-siyahlı renklere bağlayan imzayı attı.

Kulüp başkanı Ali İpek, oyuncuları uzun süredir takip ettiklerini belirterek, oyuncuların Denizlispor’a faydalı olacaklarına inandığını söyledi. İpek, "Alberto ve Allyson uzun süredir gündemimizdeydi. Geçen hafta da imza attırabilirdik ama Brezilya’dan Türkiye’ye gelişleri gecikti. Oyuncuların Denizlispor’a faydalı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Denizlispor’daki maddi sıkıntı konusuna da değinen İpek, "Denizlispor’da maddi sıkıntının olduğu doğru ancak çözülemeyecek problemimiz yok. Şu an bir seçim atmosferi var. Seçimlerden sonra Valimiz Hasan Canpolat ve belediye başkanımız Nihat Zeybekçi ile oturup bu konuları konuşacağız" dedi. Yeni transfer Alberto, Barcelona’nın yıldız oyuncusu Ronaldinho’ya benzetilmesi üzerine, Ronaldinho’nun Brezilya’da çok sevilen bir oyuncu olduğunu belirterek, "Ronaldinho ile farklı mevkilerde oynuyoruz ama böyle bir oyuncuya benzetilmek güzel" ifadelerini kullandı.

fanatik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Isaac kadro dışı!
    Yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünü Avusturya’da kamp yaparak sürdüren Gençlerbirliği’nde, Isaac kadro dışı bırakıldı.
    19.07.2007

Teknik direktör Fuat Çapa, yaptığı açıklamada, Avusturya kampında Isaac’in bazı disiplinsiz hareketleri ve takımda kalmak istememesi nedeniyle kendisiyle görüştüklerini belirterek, "Antrenmanlara da çeşitli bahaneler göstererek çıkmıyordu. Dün akşam kendisiyle konuşarak, disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bıraktık. Bu sabah da uçakla Ankara’ya gönderdik" dedi.
    Isaac’in Ankara’da bir süre PAF takımıyla antrenmanlara çıkacağı ve bu futbolcu hakkında kesin kararı yönetim kurulunun vereceği öğrenildi.

isaac eski türk filmlerimizden özenti yapıp mektup yazıp kaçmış dmk haha

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    bu arada apinin sözleşmesi ne zaman bitior 2009 2010?
    2010'da...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Deivid'i her turlu tartisirim hatta diyebilirim ki Deivid gecen sezon Kezman'dan daha cok is yapti.

Vestel manisaspor 3-2 yendigimiz macta hat-rick yapti Kayserispor'a 1-0 yenilirken son dakikada attigi gol ile maci berabere bitirmemizi sagladi ayni sekilde Trabzon maci icinde gecerli.

Bence Deivid'e acimasizca davraniliyor Deivid Kezman kadar unlu ve gecmis kariyeri onun gibi olsa bu kadar soz soyleyebilecekmiyiz acaba Kezman'a soyleyemedigimiz gibi ona da soylemezdik..

Demek istedigim 1 sans daha verilecektir Deivid'e bu sezon basari yakaladi yakaladi yakalayamadi tak sepeti koluna Deivid kendi yoluna..
    o şans ona geçen sezon fazlasıyla verildi,OLMADI!! tartışacak birşey yok! onun attığı golleri odunda atardı... deivid kezmana kurban olsun onun tırnağı bile olamaz...kezman bence dünyanın en iyi 20 forvetinden biri-zico kullanmasını bilmiyor o ayrı- yani deividi tartışmayalım ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz.sen beğenirsin,kalmasını istersin o senin fikrin.sonuna kadar saygı duyuyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    şampiyonlar ligi ön eleme maçımız hangi tarihlerdeydi ya lig başlamadan önce ilk maçı yapacaz deilmi çok özledim takımımı ya tuncayın gitmesi kesinlikle kötü oldu ama hiç olmassa bencil birinden kurtulduk die kendimi awutuorum...buarada kezmanın bitiriciliği zayıf gibi gelior ya bana son hazırlık maçlarında da lig maçlarında da izlediim kadarıyla bitiriciliği zayıf gibi
    ilk maç 15 rövanş 29 ağustos tarihlerinde kura 3 ağustosta çekiliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Seyrantepe Stadı İhalesi’nde Teklifler Alındı

Seyrantepe Stadı projesinde teklif veren firmaların belirleneceği ihale TOKİ tarafından bugün Ankara’da yapıldı.

Nurol İnşaat, Cengiz İnşaat, Eren Talu Mimarlık, Mesa İnşaat ve Bozoğlu İnşaat firmalarının sunduğu teklifler ihale şartnamesindeki kriterlere uygun bulunarak incelenmek üzere kabul edildi.

Yapılacak inceleme sonunda kesin olarak kabul edilen firma TOKİ tarafından önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacak alıntıdır..

hayırlı ugurlu olsun Galatasaray ımıza
    Tamam kadro yorumlarını, yeni transferin değerlendirilmeleri de yapıldığı için, ayrıca uzun uzun özen gösterilip yazıldığı için birşey demiyorum ama bu haberin GS Transfer Haberleriyle nasıl alakası olduğunu açıklayabilir misin?

Bu arada Morientes bugün gelmiyor muydu yahu? %99 bitmişti. (Aman yanlış anlamayın, Fenerbahçe'ye inat 19'unda açıklanacak yorumlarına karşı yazdım. Hiçbir takım rakip takıma inat olsun diye transfer yapmaz.)

Morientes gelebilir, anlaşma bittiği anda açıklanır, beklenmez. Cruz mu Morientes mi derseniz tabi ki Morientes derim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

''Sattık yine satarız.
    Durmak yok yola devam...''

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Arkadaslar Odemwingie Moskou transfer olmus bugun..
    Ozaman forvete aday morientes mi kaliyor?
    http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=45927

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bi çılgınlar var tribünde gerisi yalan..diğerleri hep paralı asker...kısacası tribünün babsı kale arkası...nekop kardeş bu arada harika yazmışsın ellerine sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar resmi sitedede kadroların resimlerini düzenlemişler buyrun bakın

http://www.galatasaray.org/superlig/takim/kadro.asp

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ivan View Post
    Trabzon halkı kadar takımınaa sahip çıkan 1 tane taraftar grubu söyleyinde görelim?
    eskişehirspor-orduspor daha örnek var
    I'm back...

Bu demek olduki forma numaraları belli oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

arda 22 giymicekmiydi yavvv?

santa cruz gelirse 25 giyer
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[QUOTE=Sekopej;769753]Tamam kadro yorumlarını, yeni transferin değerlendirilmeleri de yapıldığı için, ayrıca uzun uzun özen gösterilip yazıldığı için birşey demiyorum ama bu haberin GS Transfer Haberleriyle nasıl alakası olduğunu açıklayabilir misin?
    [QUOTE]

herkes herşeyi koyuyodu ..neyse ek bilgi olarak koydm arkadasları bilgilendirmek adına..farklı bi konu açma geregi duymadm

eger yaptgm yanlışsa ? kusura bakmayn

Ben gayet doğru anladım ikimiz adına söylemişsin ben kendi adıma olan tarafını yorumladım...Ama halen uzatıyosun yahu illa uyarı yedirmeye çalışıyosun ikimizede...Kapanmış olaya Serkan Abi nin msjına rağmen 9:18de cvp yazıyosuN...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ben gayet doğru anladım ikimiz adına söylemişsin ben kendi adıma olan tarafını yorumladım...Ama halen uzatıyosun yahu illa uyarı yedirmeye çalışıyosun ikimizede...Kapanmış olaya Serkan Abi nin msjına rağmen 9:18de cvp yazıyosuN...

saatlerdir pc de deildm foruma girdm baktm sen cvp yazmşsn bende onu yanıtladım dedigin şahsın mesajına dikkat etmedm..

uzasın istesem pm atardım inan neyse kapansn konuya zarar geliyo uzatmak istersen pm atarsn konuşr hallederiz sorunumuzu ok ?

Halledilcek bir sorun yok...Bende istemem uzatmayı Erdem heleki Mübarek Bir Kandil Akşamında...Umarım konu kapanmıştır...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Halledilcek bir sorun yok...Bende istemem uzatmayı Erdem heleki Mübarek Bir Kandil Akşamında...Umarım konu kapanmıştır...
    tmm Fırat kapatalm haklısın bu Mübarek günde.. bi yanlışım olduysa kusura bakma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hala yıldız transferi beklioruz :S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

daha çok bekleriz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yeni transferler gelince ekleme yaparlar bazıları daha trnasfer olmucak sanıyor öyle birsey yok olucak..............

Kroldrup olayında yeni bir gelişme var mı?

Mert o transfer olmadı galiba...

24. Default

evet , transfer olucak ama dünya yıldızı olmayacak bu transfer galiba...maalesef öyle geliyo bana artık. salt Lincoln'le uyutmaya çalışıcaklar bu sene de, yetenekli gençlerimiz var vs.. vs.. ayağına... bunun bence sadece para ile finans ile de ilişkisi yok , vizyonla çevreyle beceriyle ilişkisi var. Biz Galatasarayda, dünya çapında bir yıldızı ancak Özhan Canaydın gittiği zaman görücez.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

River Plate - Boca Juniors Carrusca için kapıştı!..

Arjantinli futbolcuyu kiralamak isteyen River Plate son olarak 300 bin dolar önerdi... Ardından Boca Juniors devreye girdi: Carrusca'nın bonservisinin yüzde 50'si için 1 milyon dolar...
    BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..
    Galatasaray'da Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın kadroda yer vermeyi düşünmediği Arjantinli oyuncusu Marcelo Carrusca'ya ülkesinden iki dev kulüp; River Plate ile Boca Juniors talip oldu.

Carrusa için bir süredir girişimlerde bulunan River Plate kulübü, bu oyuncu için bir yıllık kiralama bedeli olarak önce 200 bin dolar önerdi, ardından 300 bin dolara çıktı.
    River Plate yönetiminden Sarı-Kırmızılılar'a gelen teklifte, "Carrusca'yı bir yıllığına kiralayalım, ancak satın alma opsiyonu bizim olsun" denildi. Arjantin kulübü ilk etapta bir yıllık kiralama bedeli olarak 200 bin dolar önerdi.
    Galatasaray olumsuz yanıt verince bu rakam 300 bin dolara çıktı. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim, kiralamaya sıcak bakmadığını, Carrusca'yı satmak istediğini bildirdi ve bonservis bedeli olarak 2 milyon dolar istediğini açıkladı.
    Galatasaray'ın River Plate ile kesin anlaşmaya varamaması üzerine Arjantin'in diğer büyük devi Boca Juniors devreye girdi. Boca Teknik Direktörü Miguel Angel Russo, Marcelo Carrusca'nın alınmasını istedi. Russo, yönetime verdiği raporda, "Carrusca ideal bir oyuncu. Riquelme giderse onun yerine oynatabiliriz, eğer takımda kalırsa da Riquelme ile birlikte çok yararlı olur" dedi.

Bunun üzerine Galatasaray'ın kapısını çalan Boca Juniors yönetimi, Marcelo Carrusca'nın bonservisinin yüzde 50'i için 1 milyon dolar önerdi. Galatasaray, yeni teklifi kabul ederse Carrusca önümüzdeki sezon Boca Juniors formasını giyecek. Bu oyuncunun daha sonra satılması durumunda bonservisinin yüzde 50'i Sarı-Kırmızılı kulübe ait olacak.
    Dakka90.com Dış Haberler Servisi

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ilker29 View Post
    evet , transfer olucak ama dünya yıldızı olmayacak bu transfer galiba...maalesef öyle geliyo bana artık. salt Lincoln'le uyutmaya çalışıcaklar bu sene de, yetenekli gençlerimiz var vs.. vs.. ayağına... bunun bence sadece para ile finans ile de ilişkisi yok , vizyonla çevreyle beceriyle ilişkisi var. Biz Galatasarayda, dünya çapında bir yıldızı ancak Özhan Canaydın gittiği zaman görücez.
    Kardes bu dedıklerinde canaydının suçu ne.....Sanki klübte para varda adam cepe indiriyormuş gibi yapıyorsun dünyaca ünlü oyuncu almak okadar kolay degil ayrıca morientes olayı bitmedi..........Sunuda bilki yöneticiler iyi birforvet almak için cok calısıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bencede 2008 yazına kadar bekleriz:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah kardeş ah ne umduk ne bulduk... bizde sabahtan beri bekliyoruz Aziz başkan transfer yapacak fenerbahçeliler günümüzü kutlayacak... o kutlamadı bari ben kutlayım...

Dünya Fenerbahçeliler Günümüz Kutlu Olsun!

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

BİZİ RAHATLATAN HABER GELDİ

Kaptan Zafer biryere gitmiyor..

Transfer Komitesi Başkanımız Rıdvan ÇAKIRGÖZ son günlerde takım Kaptanımız Zafer ŞAHİN´in takımdan gönderilmesi konusundaki son noktayı koydu:
    ‘’Son günlerde internette ve yerel basında Zafer ŞAHİN’in takımdan ayrılabileceğine dair haberler oluyordu.Kaptanımız Zafer’le sözleşmemiz devam ediyor ve bu sezonda takımımızda yer alacak dedi’’
    Kaynak: Eskişehirspor.org
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beyler karamsarlıga kapılmayn kadronz iyi ztn boşverin bizm ilgilendigimz

oynculara gülerek gelmez diyen bazı arkadslar vardı ama ben öyle yapmycagm umarm fb için hayırlısı neyse o olur

Mesaj Yetkileri