Anket Sonuçlarını Görüntüle: En başarılı kim olur?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Liverpool(Oghuse)

10 23.26%
  • ManU(Fenerbahce_1907)

20 46.51%
  • Arsenal(blackeagle3992)

13 30.23%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 163 sonuç

Konu: Hedef Chelsea'yi Devirmek...[Ortak Kariyer]

1. Default

çok saol:d

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Şampiyonlar liginde tamam mı devam mı? Lyon maçı birazdan..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Man.Utd-Anderlecht (Şampiyonlar Ligi 4.Mac)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [B]Barclays Premiership Ayın Menajeri Mertcan Dönmez

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Liverpool Asistan Menajerini Buldu.. Ben...şaka şaka...:muhaha.,...

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

Bende MANU nun asisstant manager ı olmak isterim,ama acemiyim...Kendime güveniyorum.Takımdaki bu güzel sinerjiyi daha da büyütebileceğimi biliyorum.Takımı barlara discolara striptiz kulüplere götürerek motivenin dibine vuracağız

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bayağı güzel bir ortak kariyer mücadelesi oluyor.En son puan durumunu öğrensek iyi olurdu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    Liverpool Asistan Menajerini Buldu.. Ben...şaka şaka...:muhaha.,...
    Biran çok heyecanlandım Ama beklerim

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bizim için kolay bir maç oldu
    Ve kariyerdeki ilk yenilgimle tanıştım.Bu maçta takımın başında ben yoktum.Oyunda oluşan bir hata yüzünden maça müdahale edemedim bir baktım 2-0 yenilmişim ama sağlık olsun.Fakat bir şeyden eminimki bu maçta takımın başında ben olsam sonuç böyle olmazdı
    Carlin Cup'da en zor rakip bana gelmişti fakat penaltılarla güldük ve yolumuza devam ettik
    Şampiyonlar Liginde kolay bir maç oynadık futbolcularım kendilerini pek zorlamadılar gerekeni yaptılar.
    West Ham maçını da elimde olmayan sebepler yüzünden kaybetmesek her şey çok daha güzel olcaktı ama yine de takımımdan çok memnunum özellikle de Henry'den....Hedefimiz çok büyük:Sezonu 4 kupa ile kapatmak

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

CL Grup Maçı Lİverpool - Lyon

Bu maç şampiyonlar liginde şansımızı düşürdü.Kalan maçlar kazanılmak zorunda.
    Barclays Premiership Newcastle - Liverpool

Lİgte Newcastle maçında zorlansakta 3 puanı almasını bildik.
    Carling Cup maçları birazdan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barclays Premiership 11.Hafta

Sezonun en önemli maclarından biri cok rahat alabilicğim bir mactı ama yine şansızlık biraz şansım olsa cok büyük farkla kazanırdım macı.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Barclays Premiership Puan Durumu

Carling Cup Brighton - Liverpool

Yedek ağırlıklı çıktığımız maçta rahat kazandık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carling Cup

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Liverpool Asistan Menajerini Arıyor

Klüp için her konuda danışılmak için ()danışman aranıyor.Taktik bilgisinin üst düzey olması şartımız.Başvuru için:
    Ad-Soyad:
    Msn Adresi:
    Barclays Premiership Liverpool - Aston Villa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

favorim fenerbahce_1907.Bide benim bir önerim olucak.Lİgde gol kralı,en çok asist yapan kişi,en iyi ortalamaya sahip oyuncu vb.özelliklerin fotolarını koyarsanız daha bi çekici olur kariyer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barclays PremierShip 12.Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uykum_ fiRaRi View Post
    favorim fenerbahce_1907.Bide benim bir önerim olucak.Lİgde gol kralı,en çok asist yapan kişi,en iyi ortalamaya sahip oyuncu vb.özelliklerin fotolarını koyarsanız daha bi çekici olur kariyer
    Teşekkürler öneri için, devre arası dediklerini dikkate alıcaz.
    Danışman konusunda transfer ve taktik anlamda bilgili birisini arıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diego hangi İngiliz Devine gidicek!!

Werder Bremen’İn superstar ı Diego için 3 büyük İngiliz kulübü Man.Utd,Arsenal ve Liverpool büyük bir yarısa girdi.

Seneye Rosicky,Van Persie ve Reyes gibi oyuncuları satıcak olan Arsenal kulübü burdakı boslugu doldurmak için en iyi oyuncunun Diego oldugunu düşünüyor genc superstar için 25 milyon €’yu gözden cıkaran Arsenal transfer sezonunun acılmasını bekliyor.

Man.Utd ise seneye Saviola ve Cassano kulüplerine geri döneceği için orta saha arayıslarına şimdeden basladı.Orta saha için en ideal oyuncunun Diego olacagını düşünen Mertcan Dönmez bu transferi bitirmek için Diego’nun eski takım arkadası ManU’nun oyuncusu Klose’yı devreye soktugu söyleniyor bu yüzden Diego’ya en yakın takım ManU olarak gösteriliyor.

Liverpool’sa bu sene cok sıkıntı cektıgı orta saha mevkiisene Kaka,Ronaldinho gibi oyuncuları alamayınca Diego’ya döndüğü söylenen haberler arrasında.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ŞOK ŞOK ŞOK

Arsenal para krizinde!!!
    Kerem Çağan'ın arkadaş sohbetlerinde mali krizden söz ettiği hatta oyuncuların maaşlarının geciktiğini belirtti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ManU Taraftarı Şokta.

Takımın yıldız forveti Klose’nin 3 ay sahalardan kalıcağı haberini öğrenen kulüp taraftarı Klose’nin sitesi www.Klose.com.tr.net.gen adresini mesaj bombardımanına tutu Klose’ye acil şifalar dileyen taraftarlar o bizim en önemli oyuncumuz insallah bir an once iyileşir dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Barclays Premiership Puan Durumu

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

ŞOK ŞOK ŞOK

Arsenal para krizinde!!!
    Kerem Çağan'ın arkadaş sohbetlerinde mali krizden söz ettiği hatta oyuncuların maaşlarının geciktiğini belirtti.
    Son zamanda basında çıkan mali krizde olduğumuz iddaları gerçeği yansıtmamaktadır.Arsenal gibi büyük bir kulübün mali krizde olması söz konusu bile olamaz.Oyuncuların maaşları ise günü gününe yatmaktadadır.Kamuoyuna duyurulur...

Arsenal F.C

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[B]Barclays Premiership

Basın Toplantısı

Cok iyi oynadık bu macta ama şansızlık peşimi bırakmadı yine.İlk yarı Chelsea’ye nefes bile aldırmadık ama Cech öle kurtarıslar yaptı ki adeta bize tek basına direndi 2. yarıda ise oyunda yine üstün olmamıza ragmen Cech’I gecemedık ve maglubiyet kacınılmaz oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Barclay Premiership Middlesbrough - Liverpool

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

liverpool kötü gidyor

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Biran çok heyecanlandım Ama beklerim
    tmm olurum....

Son Dakika!!!
    Liverpool'la anlaşmak için Liverpoll şehrine inen ben MAN U menajeri Mert'in O Cazibeli teklifini kıramayarak U dönüşü yaptım..Artık Man'Uiçin varım..Kusura bakma Liverpoll Taraftarı.......

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    liverpool kötü gidyor
    Gol konusunda çok şansızım devre arası defansı ve kaleye takviye yaparak takımdaki dengeyi sağlıcam.Bu kadar şansızlığa rağmen yine de ilk 5'deyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    tmm olurum....

Son Dakika!!!
    Liverpool'la anlaşmak için Liverpoll şehrine inen ben MAN U menajeri Mert'in O Cazibeli teklifini kıramayarak U dönüşü yaptım..Artık Man'Uiçin varım..Kusura bakma Liverpoll Taraftarı.......

Çok büyük bir iş başardık süper bir asistan menajer aldık.Aykut beyle büyük basarılar yakalayıcagımıza eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Maçı tek kale oynadık rakip 2 kez kaleye geldi onlar da gol oldu zaten böyle bir şans olamaz.Robinson doping yapmış olabilir
    Geçen maçın şanssızlığından ardından bu maçta adeta patladık.Oyuncularımı tek tek tebrik ediyorumCarling kaptı rakibimiz kolaydı.Yolumuza devam ettik
    Bir ara düşüşe geçtik ama Bolton maçı ile tekrar çıkışa geçmeyi umuyorum.Geçen Machester derbisindne tüm askilikler bizi buldu 4.dk 10 kişi kaldık maçın başlarında Henry 2 go lattı ve sakatlandı bu rağmen inanılmaz bir mücadele gösterdik ve maç 4-4 bitti.10 kişi olmamıza rağmen galbiyet kaçıran taraf bizdik.Bu arada Henry Manu maçında sonra 1 ay sahalardan uzak kalcak

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Liverpool Asistan Menajerini Arıyor!!!
    Bu konum için bir çok kişiyle özel olarak görüşülmüş ancak anlaşma sağlanamamıştır.İlanımız devam etmektedir.
    Aranan şartlar basittir taktik konuda yeterli bilgiye sahip ve oyuncu bilgisi iyi kişiler aranmaktadır.

Bu koltukta sizde oturabilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Barclays Premiership

Basın Toplantısı
    [b]
    Cok iyi oynadık bu macta ama şansızlık peşimi bırakmadı yine.İlk yarı Chelsea’ye nefes bile aldırmadık ama Cech öle kurtarıslar yaptı ki adeta bize tek basına direndi 2. yarıda ise oyunda yine üstün olmamıza ragmen Cech’I gecemedık ve maglubiyet kacınılmaz oldu.

Açıklama
    Teknik Direktöründe dediği gibi çok iyi oynadık..Rakibimizi yenebilirdik ancak kişisel hatalardan dolayı golleri yedik..Ve kaleci Cech'i geçemedik..Sonradan Öğrendikki RakiplerimiZ Cech'e para vermişler..Ama bizi Kimse Durduramaz..Mert'e verdiğim taktiklerle yeniden fırtına gibi döneceğiz...

Manchester United Asistan Menajeri...

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri