1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Galatasaray işi bilir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Galatasaray işi bilir

Futbolseverler, Avrupa'da Galatasaray'ı tek geçti. ligtv.com.tr, kullanıcılarına "Sizce Galatasaray'ın ardından Avrupa'da kupa alan ilk Türk takımı hangisi olur?" diye sorarken, ankete katılanların yüzde 37'si Feldkamp'la yoluna devam eden ve takımı büyük oranda yenileyen sarı-kırmızılı ekibe oy verdi. Galatasaray
    ilk sıraya otururken, yüzde 33 oy alan Fenerbahçe 2. sırada yer bulabildi. Ankette Beşiktaş'a yüzde 20, Trabzonspor'a yüzde 9 oy çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oylamayla olmaz bu işler...

Quote Originally Posted by welet View Post
    Oylamayla olmaz bu işler...
    evet oylamayla olmuyacagini gosterdik yine gosteririz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ozaman sen seçimlerde oyda kullanma.
    Secimlerle bunu aynı kefeye koymak yanlıs..Burda Gs'li veya BjK'li takımını tuttugu için veriyor..Ben gidip sahsen Beşiktaş'ta cok kotu bi kadroda olsa yine Beşiktaş'a veririm demek istedigim bu..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by welet View Post
    Secimlerle bunu aynı kefeye koymak yanlıs..Burda Gs'li veya BjK'li takımını tuttugu için veriyor..Ben gidip sahsen Beşiktaş'ta cok kotu bi kadroda olsa yine Beşiktaş'a veririm demek istedigim bu..
    Herkes sen değil.Bir FB'li GS'ye veya BJK'ye verebilir.Aynı şekilde diğer takımlar içinde geçerli..O kişinin hem fanatikliğine hemde futbol anlayışına kalmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Herkes sen değil.Bir FB'li GS'ye veya BJK'ye verebilir.Aynı şekilde diğer takımlar içinde geçerli..O kişinin hem fanatikliğine hemde futbol anlayışına kalmış.
    Sen buna inanıyor musun.Ben şahsen inamıyorum.Objektif değil böyle oylamalar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben en az 2-3 sezon daha Avrupada kupa kazanacağımıza inanmıyorum.Kazanırsakta bu kim oLur sorusuna ise Bu iki üç sezonLuk süre içerisinde en istikrarLı oLan takım kazanır.Şu anda kazanbiLecek takımımız yok maaLesef.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kimin taraftarı çoksa o kazanacak tabii bu tür oylamaları.Hayrettin abiye katılıyorum.Kim düzenli bir istikrar tutarsa önümüzdeki dönemlerde o daha şanslı olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fenerbahçe o kadar imkana,kadroya rağmen 2.ci sırayı alabilmişse helal olsun derim..(:
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kimin taraftarı çoksa o kazanacak tabii bu tür oylamaları.Hayrettin abiye katılıyorum.Kim düzenli bir istikrar tutarsa önümüzdeki dönemlerde o daha şanslı olur.
    Şemsi FB'liler her yerde bağırıyorlarya 30 Milyon taraftarları varmış diye..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ne yazık ki sadece bu tür başarıLar taraftar iLe oLmuyor aygüncüm.Uzun vadeLi çaLışmaLarın ödüLüdür bu tür turnuva şampiyonLukLarı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hadi bakalım soruyorum.Ben bu anketi görmedim.Oylayanlar söylesin hanginiz kendi takımından başka bir takıma oy verdi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ne yazık ki sadece bu tür başarıLar taraftar iLe oLmuyor aygüncüm.Uzun vadeLi çaLışmaLarın ödüLüdür bu tür turnuva şampiyonLukLarı.
    Aynen öyle abi..Taraftarı çok olan en başarılı olsa küçük takımların olmasına gerek yok o zaman..

Mesaj Yetkileri