1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: İstanbul Anadolu Yakasinda Alt Yapi Futbolcu SeÇmelerİ Var

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kadikoylu1903 View Post
    merhaba arkadasım yerımız anadolu yakasında rıhtım kadıköyde eger iritibata gecmek istersen her zaman talf acık internet adresımızdende bıze ulasabılırsın

www.yeldegirmeni1951.com 535 219 68 68 ahmet
    tatil olayı işimi bozuo ben 24 temmuzda gitcem 5 ağustos gibi gelirim bu sorun mu?

2. Default

Quote Originally Posted by ibob View Post
    tatil olayı işimi bozuo ben 24 temmuzda gitcem 5 ağustos gibi gelirim bu sorun mu?
    gec gelmen sorun olmaz geldıgınde bana maıl yada cepten ulas ben senı ekstra ıdmanlara cıkartırım ok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kadikoylu1903 View Post
    gec gelmen sorun olmaz geldıgınde bana maıl yada cepten ulas ben senı ekstra ıdmanlara cıkartırım ok.
    verdiğin sitede bugün 18.30 da seçme var yazıo

yenisahra yazıo ve tam adreside var bugün ona gidebilirsem giderim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Hortlatılmış galeba bende İstanbul'da olsaydım gelirdi.m
    olm adamın kendi konusu ister hortlatır ister hortlatmaz bu arada büyük ihtimalle benim soruma cvp vermek için hortlattı çünkü ben gidebilirim

4. Default secmelerımız sona erdı ancak..

SEÇMELERİMİZE GÖSTERİLEN İLGİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDRİZ GERÇİ 53 KİŞİ BAŞVURU YAPTIRMASINA KARŞI SADECE 23 KİŞİ SEÇMELERE GELDİ BİR KAÇ ARKADAŞIMIZLA YOLA DEVAM ETME KARARI ALDIK GELEN TÜM ARKADAŞLARIN AYAĞINA SAĞLIK. SEÇMELERE YETİŞEMEYİP KATILAMAYANLARA 2. BİR ŞANS VERİLECEK VE ÖZEL BİR SEÇME DAHA SONRAKİ BİR TARİHTE YAPILACAKTIR. SEÇMELERE KATILMAK İSTİYENLER BENİMLE İRTİBATA GEÇERLERSE SEVİNİRİM. SAYGILARIMLA..

[email protected]

Mesaj Yetkileri