oooo bakıyorumda kalliye laflar siz kalliden iyimi biliyorsunuz kendisi bile acıkladı ama siz hala baska konusuyorsunuz adam ne dedi suanda kafamda 3 isim vardedi onun için son maclarıda oynayıp ona göre gidecekleri belirlicem dedi yani yutdısındaki maclar gideceklerim macı idi ayrıca kalli her türlü önlemi alıyor mesela birisi kırmızı gördü oyun içinde o mevkiye kim gecebilir falan fılan..........Adam her halde kimin nerde oynadıgını biliyor gecen sezon bir cok macı takip etmıs

Emrah kardes cok karamsar olma bunlar hazırlık macı osman tanburacı bile dedi bunlar prova oyüzden yok su üstüne oturmadı gibi lafları bırakalım..........

Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
ya bu kallinin video teknolojisinden haberi yok ya da anteremanları da takip etmiyor.1 aydır hala mı tanıyamadı futbolcuları.takarsın kaseti izlersin geçen sezon maçlarını yetmediyse anteramanlarda denersin.daha takım oyununu geçtim ilk 11 belli değil.yok eğer bi de lig başlayınca uyum süreci için 4-5 haftaya daha ihtiyacımız var filan derse seyircisiz asyde değmeyin keyfimize(!)
Arkadasım ezbere konusma kalli nededi esas takımı istanbulda görecek herkez dedi ligin ilkonbirinide karsıyaka macında cıkarcam dedi yani herseyi dedi........Elbette senden benden iyi biliyor...........Gstv izleyin biraz röportajlara bakın

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
Gs eğer toparlanmazsa ligi erken bitirir..
dostum bunlar hazırlık macı olur yanı yenılgıler ozaman amatörden takım secerledı her mac 10 gol atarladı bu seferde o cok güzel oynuyorlar derlerdı almanyadakı maclara önem verılmedı dıyorum sadece gidecekler belli oldu..........Biraz takip edin su yorumları.......