Şimdi kendimiz kandırmayalım yahu öyle ahım şahım bir futbolcu değil. İş yapar mı? Orası muamma ama inşallah iyi olur..
Şimdi kendimiz kandırmayalım yahu öyle ahım şahım bir futbolcu değil. İş yapar mı? Orası muamma ama inşallah iyi olur..
evt süper bi oyncu degil ama Bjk için gerekli oyuncu..bobonun yanına bobo tipinde bi oyncu almak mantıksz olurdu o yüzden boboyla süper ikili olabilrler..o anlamda söyledm daha iyisi alınadabilrdi ama şartlar cole u gerektrdi demekki
hayırlı olsn
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tmm hadi hocam yanlş biliyo olsn![]()
neyse amacm tartsma falan çkarmak degil..umarm cole hayrlı olr..verilen paranın hakkını verir..
morientes olmalı bu forvet tekbüyük.com dan haber var mı
Carlton Cole inşallah Beşiktaş'ımıza yararlı olur.Pres yapan,kafa toplarında etkili bir forvet.Hayırlısı olsun !!
erdemzorer10'dan alıntı
tmm hadi hocam yanlş biliyo olsn![]()
neyse amacm tartsma falan çkarmak degil..umarm cole hayrlı olr..verilen paranın hakkını verir..
Hocanın yanlış bildiğinin ispatı amacım tartışma çıkarmak değil.
Türkçe ingilizce sözlük yanlış deme sakın bu sefer![]()
tmm kardes inandımsözlük olmasa inanmazdm ama sözlk var
![]()
ama dedigim gibi ben ögrendigim şekliyle söyledim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama Bjk cole için ödedigi bonservisle ondan iyisni alamazdı ztn, o yüzden bence parasının karşılıgını aldı..
serkan takıma ısınırda arda ve sabri çok orta açarlar hava hakimiyeti yok o durumu zor
bence basın yer alan fiyatlara inanmamak lazım kaynak ne erdem
mori her topa ii vurur mori gelsin iş biter
kardes lige dogru programına Bjk kampnda bulunan ,Bjk yı takip eden bi spor adamı katıldı..bjk ile ilgili gelişmeleri verirken bunlarıda söyledi...
Gs muhabiri süleyman rodop gibi o adam da Gs kampna falan katılr ve gerçek haberleri bilirdi..yani bu tür adamalr yöneticilerle görüşebilen insanlar..
açıkçası bana dogru gibi geliyo
sizce (gelirse) morientes-hakan mı yoksa morientes-ümit karan mı daha faydalı olur??
öyleyse doğrudur