1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Yine, Yeni, Yeniden... [ FC Köln ]

Hybrid View

gercekten koln takimini bundes liga ya cikarip 1. ligte en az 4. olabilecek kapasiteye sokabilirsin 2 sene icerisinde. inaniyorum ve basarilar diliyorum maclar gayet guzel gidiyor arti arjantinden guzel bir ofansiz orta saha bulursan ki cok fazla genc yetenek var takimin sahlanabilir neyse simdilik bu kadar saygilar

Quote Originally Posted by emkore View Post
    gercekten koln takimini bundes liga ya cikarip 1. ligte en az 4. olabilecek kapasiteye sokabilirsin 2 sene icerisinde. inaniyorum ve basarilar diliyorum maclar gayet guzel gidiyor arti arjantinden guzel bir ofansiz orta saha bulursan ki cok fazla genc yetenek var takimin sahlanabilir neyse simdilik bu kadar saygilar
    teşekkür ederim görüşlerin için.Güney Amerika'daki cevherleri biliyorum fakat maalesef kulübün imkanları avrupa kıtası dışında oyuncu izlemeye el vermiyor.Birinci lige çıkabilirsek kafamda birkaç plan var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    evet şimdi gördüm.. Arada kaynamış ama. Dikkat çekmediği için göremedim sanırım
    Haklısın.Pek dikkat çekici transferler yapamadığım için ballandırmak istemedim.Sadece takımın ihtiyacı dogrultusunda transferler yaptım.

Mesaj Yetkileri