Bence de süpersin Yunus.. Devam et.. CL'yi getir![]()
Bence de süpersin Yunus.. Devam et.. CL'yi getir![]()
Tesekkurler Ertugrul getırecegım cl yı ınsallah cunku cok hırslıyım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet dagıttık onları hıcbır takımdan korkumuz yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İrfanın henuz yası kucuk zaten onun yerıne Yıldıray oynuyor ama 1 2 sene sonra banko oyuncum.Cl yı Turkıyeye getırecegım hıc merak etmeyın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve şimdiki rakibimiz Fenerbahce dunyanın en buyuk derbılerınden bırısınde karsı karsıya gelıyoruz ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Haydı beyler Inter macını unutun ve bu maca odaklanın bu macı almamız lazım gosterın kendınızı yenın Fenerbahceyı.
Mac oncesı boyle konusmustum mac da cok kolay gectı ıste macın bızım acımızdan guzel skoru
MACIN YILDIZI:PIQUE
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Harıkaydınız beyler artık onumuzdekı maclara bakıyoruz buyrun galıbıyet prımınız ıyı geceler dagılabılırsınız onumuzdekı maclara sıkı calısın kendınıze dıkkat edın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey ne zaman yenıleceksınız?
Ben:Ulan bu soru boyle kalıtelı kadrosu olan bır takıma sorulurmu sanane ulan(domatesı fırlattım,suyu fırlattım,kagıdı fırlattım)bır daha senın gozum gormesın bız kazandık mutluyuz ınsallah boyle devam ederız tsl de hedef 34 de 34 cl de ıse mac kaybetmeden kupa kazandık ftk da ıse yıne mac kaybetmeden kupa ıyı geceler.
DEVAMI BIRAZDAN
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SAMSUN VE MALATYA MACLARINDA AYRINTIYA GIRMIYORUM.Iste Samsunspor macının skoru
MACIN YILDIZI:FALCAO
Bu da Malatya macının skoru:
MACIN YILDIZI:GERARD PIQUE
DEVAMI BU AKSAM YA DA YARIN
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sonuclar harika Samsunu gole bogmussun Cimbomlular seninle gurur duyuyor
Bu karıyerın 400.mesajını atmaktan gurur duyuyorum.Tesekkurler gurur duyan herkese sonsuz tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Devamı gelmez olurmu yarın ya da bu aksam devam edecegım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adaş oldugumuza sevindim tesekkurler asagısakı karıyerı takıp edıyorum![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?