milanında ronaldinho için 150m €ama bahsettiğimiz oyuncular hep üst düzey
appiah gene 10m € eder
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
öyle ya satacaksak en aşağı 10m €zaten deivid transferinden ağzımız yandı bir daha transferden zarar edemeyiz...
![]()
Sana cevap verme zorunluluğum yok ama sana sadece şunu diyeceğim.
Galatasaray Transfer Haberlerindeki mesajları en son 02.07.2007 tarihinde kontrol ettim ve o tarihten bu zamana kadar ki mesajları bugün kontrol ettim bil bakalım en çok kim konu dışı mesaj atmış, diğer kullanıcıları tahrik etmiş vs. vs. ? Böyle devam edersen siteden uzaklaştırılırsın ve ÖM ile uyarılarımı dinlemeyen kullanıcıları forumda herkesin göreceği şekilde uyarıyorum ki uyardığım kişi de 1 miktar sosyallik varsa kurallara uyar. ( En azından ben böyle düşünüyorum. )
Yani forumda sadece seni uyarmıyorum.
Burak ben 2 kere söyledim ama adam dinlemiyor..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
komik olmayin .. Fb yi tercih etmsinin nedeni ne olabilr dogustan fb li olmasi mi yoksa bonservisinin fb de olmasi mi ... Bana hikaye anlatmayin .... Bonservisini eline alsin bir saniye fb de ddurmaz bunu sizde biliyorsunuz ... Ben bunu Galatasarayli oldugum icin soylemiyorum ... Ayni olay Galatasarayli bor oyuncu icin olsa onada derim ...
Bu arada (dokunmak-appaih-fb-shalke-bana-transfer) bi alaka kuramadim ama ......
Mesaj Kontrol Zamanı. Bir süre kilitli.
Silinen Mesaj Sayısı : 492
Mesaj Aralıkları : 02.07.2007 - 23.07.2007
Uyarı verilecek üyeler listesine 5 kişiyi ekledim. Biraz daha dikkatli olun. Anlamsız anlamsız tartışmalar çıkarmayın, boş ve konu dışı mesajlar atmayın.
Türksportal İnteraktif kıraathane değil resmi bir sitedir. Lütfen.
Mesaj Kontrol Noktası
arkadaslar yeni haberler varmı ?
Besiktas join race for Lua Lua
Besiktas have joined the race to sign £3million-rated Portsmouth striker Lomana LuaLua. Following a string of run-ins last season, Pompey boss Harry Redknapp is privately seething that the DR Congo captain chose to travel to South Africa last week to play in a charity match for Nelson Mandela. Redknapp is also likely to lose the striker in January, for the African Cup of Nations, so is willing to sell to the highest bidder. Wigan and Seville are also interested in the 26-year-old, who is believed to favour a move to the continent.
Would you have the exciting forward at your club? Does he do one trick too many? Have your view below...
http://notw.typepad.com/extratime/
İngiliz basının bir haberi bu,3 milyon pound falan önermişiz-Sevilla ve Wigan da ilgileniyomuş..
26 yaşında-Güney Amerikalı..
Redknapp ın açıklaması var;En yüksek ücreti ödeyen alır LuaLua'yı diye..Haberin Türkçesi bu hemen hemen..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
çok yetenekli bi oyuncu umarım gelir
İngiliz ligindeki ortalama oyuncular ile ilgileniyoruz ancak bunlar Türkiye'de iş yaparlar umarım transfer gerçekleşirse tabii.
Tolga'dan mutlusu yok !..
Sırp oyuncusu Milan Stepanov'u Portekiz'in Porto Kulübü'ne veren Trabzonspor, bonservisi Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk Kulübü'nde bulunan eski oyuncu Tolga Seyhan ile kiralık olarak anlaşmaya vardı.
Tolga Seyhan'ın menajeri Haluk Canatar,yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile bugün bir görüşme yaptıklarını ve her konuda anlaşmaya vardıklarını belirtti.
Trabzonspor ile 1 yıllık kiralık olarak anlaştıklarını ifade eden Canatar, "Trabzonspor, Tolga konusunda Ukrayna Kulübü'ne herhangi bir bedel ödemeyecek. Sezon sonunda da satın alma opsiyonu Trabzonspor'da olacak. Yarın Trabzon'a geleceğiz ve resmi sözleşme imzalayacağız" dedi.
TOLGA: "ESKİ TAKIMIMA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM"
Trabzonspor ile tekrar anlaşmaya varan Tolga Seyhan, eski takımına döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.
Trabzonspor'da zorluk çekmeyeceğini düşündüğünü ifade eden Tolga Seyhan, "Daha önce futbol oynadığım bir takıma geliyorum. O dönemdeki arkadaşlarım ve teknik direktörümüz de Trabzonspor'da. Bir problem yaşayacağımı sanmıyorum" dedi.
Trabzonspor'da forma giydiği dönemde takım içinde kimseyle bir problem yaşamadığını da dile getiren Tolga Seyhan, "Takımdan ayrılmama rağmen telefonla da olsa sürekli takım arkadaşlarımla görüştük. Ziya hocaya da çok teşekkür ediyorum. İnşallah bana inananları, güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Başarılı bir sezonda benim de katkımın olmasını çok istiyorum" diye konuştu.
30 yaşındaki savunma oyuncusu 2003 yılında teknik direktör Ziya Doğan döneminde Malatyaspor'dan Trabzonspor'a alınmıştı. Trabzonspor, Tolga'yı 2005 yılında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk Kulübü'ne 3 milyon 750 bin dolara satmıştı.
2 sezon aradan sonra Trabzonspor'a dönecek olan Tolga, geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
umarım başarılı olur ama tolga eski tolga degil Gs de oynarkende milli takımda oynarkende maç başı bir büyük hata ortalamasıyla oynamıştı..inşallah trabzonsporda çok başarılı olur ...
Taraftarın istemediği bir oyuncu Tolga.Giderken nasıl gittiğini unutmadılar sanırım...
en azından yüklü bi oranda para kazandırmştı..bence taraftar onu affedip bagrına basar..
Daha önce newcastle'da oynamıştı Congo'lu.Süratli bir oyuncu ama ne kadar yararlı olur bilmiyorum.