Sayfa 18 / 439 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by paco View Post
    dayanamayip gelmis oynamis ha ..... valla super bir yorum ... Mileete futboldan anlamiyorsun demissin ama su yorumundan sonra bende senin anlamadigini dusunuyorum ... barcelona arsenal isticekde appiah duracak ... cok ilginc ....
    UEFA'nin sitesinde bile haber olmustu ozaman bende UEFA'nin yalancisiyim oldu mu?
    Appiah kendi agziyla söyledi iki takimdan da teklif aldigini..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    1-2 transfer haberi piyasanın dustugunu gostermez madridin kaka icin 100 milyon dolar dusundugunu goz onunde tut
    milanında ronaldinho için 150m € ama bahsettiğimiz oyuncular hep üst düzey appiah gene 10m € eder
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Sen asil transfer piyasasini takip etmeyensin biz Appiah'i 8 Milyon'a aldik kalkip 4 milyon'a mi satacagiz..
    öyle ya satacaksak en aşağı 10m € zaten deivid transferinden ağzımız yandı bir daha transferden zarar edemeyiz...

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    UEFA'nin sitesinde bile haber olmustu ozaman bende UEFA'nin yalancisiyim oldu mu?
    Appiah kendi agziyla söyledi iki takimdan da teklif aldigini..
    Ben teklif almadi demedim eger aldiysa ve gitme imkani varsa gider .. kimse tutamaz onu Tuncay nasil gitti ... Appiah tuncaydan daha once gider merak etme .....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by neondh View Post
    bak galıba
    appiah tarzı derken
    oyunu cfıt yonlu oynayan hem ofans hem defans yapan adamlardan bahsedıosun dımı
    işte burda bi yanlıs var
    appiah ole bı oyuncu diil
    demek istediği defansa yönelik orta saha! ofansla alakası yok

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by paco View Post
    Ben teklif almadi demedim eger aldiysa ve gitme imkani varsa gider .. kimse tutamaz onu Tuncay nasil gitti ... Appiah tuncaydan daha once gider merak etme .....
    gitmedi işte teklif aldı ve gitmedi yani bir oyuncunun fenerbahçeyi tercih etmesi bu kadar çokmu dokunuyor

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    nedense uyarilar sadece bana yapiliyor, baskalarinin attigi tahrik edici mesajlar görmezden geliniyor..
    Ayrica üslubumda anormal birsey göremiyorum.
    Sana cevap verme zorunluluğum yok ama sana sadece şunu diyeceğim.
    Galatasaray Transfer Haberlerindeki mesajları en son 02.07.2007 tarihinde kontrol ettim ve o tarihten bu zamana kadar ki mesajları bugün kontrol ettim bil bakalım en çok kim konu dışı mesaj atmış, diğer kullanıcıları tahrik etmiş vs. vs. ? Böyle devam edersen siteden uzaklaştırılırsın ve ÖM ile uyarılarımı dinlemeyen kullanıcıları forumda herkesin göreceği şekilde uyarıyorum ki uyardığım kişi de 1 miktar sosyallik varsa kurallara uyar. ( En azından ben böyle düşünüyorum. )
    Yani forumda sadece seni uyarmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Katılıyorum ayrıca artık DM ler oyun kuruyolar... AMC mevkisi git gide oynamak zorlanıyor v ilgi çekmesi zor... Appiah gibi iyi savunmacı v iyi ofans yapabilen bir oyuncu bence Lincon den daha cazip...
    avrupa içinde uygun olan bu... artık takımlar avrupa maçlarında iyi defans yapıyor bunu son cl finalindede gördük appiah her takıma lazım bir futbolcu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kuranyi - Appiah takası iki kulübünde işine yaramaz, bu takas zor bence..
    doğru yani biri forvet biri önlibero... bizim forvete ihtiyacımız var ama appiahı veremeyiz bunu göze alamayız

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Burak ben 2 kere söyledim ama adam dinlemiyor..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    O 27 Milyon Euro Kuranyi'nin değeri değil, kulüpten ayrılma maddesi olarak konulmuş.Yani 27 milyon euro'yu veren bir takım Kuranyi'yi alabilir..
    o halde 15m € gibi bir fiyata alınabilir...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Tamam Getirsinler 27 Milyon Euro'u alsınlar Appiah'ı o zaman
    o kadar vereceklerini zannetmem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

8 mılyon kuranyi
    umıtın uzun boylusu
    baska bıse diil
    mıllı takım kadrosunda yer bulamıo artık zaten
    kısa sure parladı gecti
    hocam yapma ya herşeyi küçümsüyorsun kuranyi kaliteli bir isim,milli takıma alınmaması klinsmannla yaşadığı sorunlardı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Haklısın Mehmet ama Kuranyi'nin değeri de 27 milyon değil.En fazla 10 milyon euro olsa gerek.
    o kadarda değil de şöyle bir 15m € olabilir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    gitmedi işte teklif aldı ve gitmedi yani bir oyuncunun fenerbahçeyi tercih etmesi bu kadar çokmu dokunuyor
    komik olmayin .. Fb yi tercih etmsinin nedeni ne olabilr dogustan fb li olmasi mi yoksa bonservisinin fb de olmasi mi ... Bana hikaye anlatmayin .... Bonservisini eline alsin bir saniye fb de ddurmaz bunu sizde biliyorsunuz ... Ben bunu Galatasarayli oldugum icin soylemiyorum ... Ayni olay Galatasarayli bor oyuncu icin olsa onada derim ...

Bu arada (dokunmak-appaih-fb-shalke-bana-transfer) bi alaka kuramadim ama ......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Appiah hem ofans hem defans yapar benim bildiğim..

Kuranyi-Appiah takası olmayıp fenerbahçe başka bir forvet alabilirse güzelo olur.
    Ama takımın durumunu bilmiyorum tam olarak. Bence böyle.. Appiah kalmalı
    aslında doğrusu o ama ziconun deivid ısrarı malum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ıstedıgı numarayı gıysın ben oynadıgı oyuna bakkarım
    hiç de ii oynamadı dunya kupasında
    teknıgı yetersiz o tarz oyun icin
    hocam sen appiahı bırakta dünya üzerinde beğendiğin bir oyuncu var mı onu söyle?

Mesaj Kontrol Zamanı. Bir süre kilitli.

Silinen Mesaj Sayısı : 492
    Mesaj Aralıkları : 02.07.2007 - 23.07.2007

Uyarı verilecek üyeler listesine 5 kişiyi ekledim. Biraz daha dikkatli olun. Anlamsız anlamsız tartışmalar çıkarmayın, boş ve konu dışı mesajlar atmayın.
    Türksportal İnteraktif kıraathane değil resmi bir sitedir. Lütfen.

Mesaj Kontrol Noktası

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar yeni haberler varmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Besiktas join race for Lua Lua

Besiktas have joined the race to sign £3million-rated Portsmouth striker Lomana LuaLua. Following a string of run-ins last season, Pompey boss Harry Redknapp is privately seething that the DR Congo captain chose to travel to South Africa last week to play in a charity match for Nelson Mandela. Redknapp is also likely to lose the striker in January, for the African Cup of Nations, so is willing to sell to the highest bidder. Wigan and Seville are also interested in the 26-year-old, who is believed to favour a move to the continent.

Would you have the exciting forward at your club? Does he do one trick too many? Have your view below...

http://notw.typepad.com/extratime/

İngiliz basının bir haberi bu,3 milyon pound falan önermişiz-Sevilla ve Wigan da ilgileniyomuş..
    26 yaşında-Güney Amerikalı..

Redknapp ın açıklaması var;En yüksek ücreti ödeyen alır LuaLua'yı diye..Haberin Türkçesi bu hemen hemen..

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok yetenekli bi oyuncu umarım gelir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İngiliz ligindeki ortalama oyuncular ile ilgileniyoruz ancak bunlar Türkiye'de iş yaparlar umarım transfer gerçekleşirse tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tolga'dan mutlusu yok !..

Sırp oyuncusu Milan Stepanov'u Portekiz'in Porto Kulübü'ne veren Trabzonspor, bonservisi Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk Kulübü'nde bulunan eski oyuncu Tolga Seyhan ile kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Tolga Seyhan'ın menajeri Haluk Canatar,yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile bugün bir görüşme yaptıklarını ve her konuda anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Trabzonspor ile 1 yıllık kiralık olarak anlaştıklarını ifade eden Canatar, "Trabzonspor, Tolga konusunda Ukrayna Kulübü'ne herhangi bir bedel ödemeyecek. Sezon sonunda da satın alma opsiyonu Trabzonspor'da olacak. Yarın Trabzon'a geleceğiz ve resmi sözleşme imzalayacağız" dedi.
    TOLGA: "ESKİ TAKIMIMA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM"
    Trabzonspor ile tekrar anlaşmaya varan Tolga Seyhan, eski takımına döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.
    Trabzonspor'da zorluk çekmeyeceğini düşündüğünü ifade eden Tolga Seyhan, "Daha önce futbol oynadığım bir takıma geliyorum. O dönemdeki arkadaşlarım ve teknik direktörümüz de Trabzonspor'da. Bir problem yaşayacağımı sanmıyorum" dedi.
    Trabzonspor'da forma giydiği dönemde takım içinde kimseyle bir problem yaşamadığını da dile getiren Tolga Seyhan, "Takımdan ayrılmama rağmen telefonla da olsa sürekli takım arkadaşlarımla görüştük. Ziya hocaya da çok teşekkür ediyorum. İnşallah bana inananları, güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Başarılı bir sezonda benim de katkımın olmasını çok istiyorum" diye konuştu.
    30 yaşındaki savunma oyuncusu 2003 yılında teknik direktör Ziya Doğan döneminde Malatyaspor'dan Trabzonspor'a alınmıştı. Trabzonspor, Tolga'yı 2005 yılında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk Kulübü'ne 3 milyon 750 bin dolara satmıştı.
    2 sezon aradan sonra Trabzonspor'a dönecek olan Tolga, geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umarım başarılı olur ama tolga eski tolga degil Gs de oynarkende milli takımda oynarkende maç başı bir büyük hata ortalamasıyla oynamıştı..inşallah trabzonsporda çok başarılı olur ...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Taraftarın istemediği bir oyuncu Tolga.Giderken nasıl gittiğini unutmadılar sanırım...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

en azından yüklü bi oranda para kazandırmştı..bence taraftar onu affedip bagrına basar..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Daha önce newcastle'da oynamıştı Congo'lu.Süratli bir oyuncu ama ne kadar yararlı olur bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    çok yetenekli bi oyuncu umarım gelir
    aynen katılıyorum kardeşim
    I'm back...

Sayfa 18 / 439 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Mesaj Yetkileri