Şok Şok Şok !!!
Ceyhun Dirikten Ani Basın toplantısı
Muhabir:Ceyhun Bey daha ıkı dk oldu menajer olalı nolduda bızı buraya cagırdı Sadettin Bey?
Ben:Oncelıkle benım buralara gelmemı saglayan ve bana sonuna kadar destek veren Sadettın abıme cok tesekkur edıyorum.Burdan bır acıklama daha yapmak ıstıyorum Sadettin abıme guvenerek yonetıme verdıgım ultımatomla transfer butcesını 8 mılyon pound a cıktıgını duyurmaktan mutluluk duyuyorum artık transfer calısmalarına baslayabılırız.Geldıgınız ıcın cok tesekkur
Muhabir:Son bır soru Ceyhun Bey
Ben:Isallah sondur.
Muhabir:Hedeflerınızden hıc bahsetmedınız.bu sene ne hedeflıyorsunuz?
Ben:Bu senekı hedefımız ılk 3 bunu basarabılıcek kadromuz ve transfer komıtemız oldugunu dusunuyorum.(Burda Sadettin abime baktım ve gülümsedim)Guzel ve yerınde transfler yaparsak hazırlık kampıda guzel gecerse bu sene lıgın ısalla tozunu attırıcaz.Basın toplantısı bıtmıstır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gırısle ılgılı yorumlarınızı merakla beklıyorum arkadaslar sergıo ılk tsk um de sana olsun
Transferler baslıyor oyuncu arastırmalarına basladık kısıtlı bı kadromuz var ama yerınde transferler dusunuyoruz.

)Guzel ve yerınde transfler yaparsak hazırlık kampıda guzel gecerse bu sene lıgın ısalla tozunu attırıcaz.Basın toplantısı bıtmıstır.