1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: Atletico ile Dünyanın Zirvesine!

Hybrid View

Başarılar. Araba kıyakmış Pasanene yakışmaz ama

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Başarılar. Araba kıyakmış Pasanene yakışmaz ama
    Yav birader transferlerden para kalmadi ondan bizde boyle bi araba alabildik petri nin gozu yukseklerde deil zaten pek yeter bana bu araba dedi kendisindede anadol varmis zaten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve Son Bomba!!

Ceyhun Dirikin bizzat transferiyle kendisinin ilgilendigi Mathieu Bodmer Sadettin Saranin finishinginin 20 olmasindan dolayi transferin son gununde oldukca buyuk bir para olan 10.5 milyon pounda transfer edildi.
    Basin Toplantisi

Muhabir:
    Yav hoca sende sadettin beyi buldun ekmek elden su golden gecinion bi adama bu kadar para verilirmi yav
    Ben:Arkadaslar bodmerin kalitesinden suphem yok.yaratici ve zeki oyunuyla bizim playmaker imiz olucak.torres ve cesar da ondan cok faydalanicak.Takimimiza yararli olmasi dilegiyle.
    Not:Gelen oyuncular ve giden oyuncularin ss lerini koyucam.bu kdar parayi nerden buldun diyen cikabilir.

Iste Gelenler Liste Halinde

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve Bunlarda Gidenler

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar Yorumlarinizi bekliyorum gelen ve gidenler hakkinda elestiredebilirsniz.Biraz yorum aliyim hazirlik kampini yayinlicam.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
    Sana YÖnetİm 8 Mİlyon Pound Vermedİmİ Sen Bodmerİ Ve Delgadoyu Nasil Aldin Kİ????????????
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bodmerle Delgado UÇurur Senİ
    Arkadasim ustte gelenler ve gidenler diye liste halinde yazdim hesap makinesini alip hesapliyabilirsniz param tam yetti su anda kasa bos
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hazirlik Maclarim
    Yardim antrenor hazirlik kampi ayarlamamis bende lige son 15 gun kala 3 mac ayarladim ve takim kondisyon olarak lige hazir hale geldi guzel gectigini dusunuyorum.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Lig Maclarini Yayinlamaya Baslicam 12.30 dan itibaren kariyerle ilgili yorum bekliyorum simdiden saolun.

Arka Arkaya 3 mac daha ve real madrıd derbısı oncesı ve sonrasıyla sızlerle..

26.Hafta

27.Hafta

28.Hafta

Mac Yorumu:Baskılı tempolu ısteklı oynayan taraf bızdık deportıve ıse zaman gecırmeye oynadı pozısyonlar bulduk ama degerlendıremedık kendı evımızde 2 puan bıraktık telafısı olur ısallah.

Mesaj Yetkileri