Diğer yönetici arkadaşlarım ceza sistemini pek kullanmamış ama inanın ben bu tartışmalardan çok sıkıldım. Biraz daha dikkat olalım. Lütfen.
Diğer yönetici arkadaşlarım ceza sistemini pek kullanmamış ama inanın ben bu tartışmalardan çok sıkıldım. Biraz daha dikkat olalım. Lütfen.
Egemen gazetelerin her yazdığı transfer haberine inanmıyoruz, bu haberin de uydurma olmadığını nerden bilelim? Appiah'ın ağzından böyle birşey duyan varsa tamam ama haber olarak yapıldıysa ve böyle dediği söyleniyor diyorsa kesinlikle inanmam ben o habere. Bence sende inanma ve bu şekilde tepki gösterme.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yukarıda yazan bir transfer söylentisi var. Bende merak ettim o na cevap verdim doğal olarak , siz daha iyi biliyosunuzdur diye, ama bi dövmediğiniz kaldı.
Baptista'yı renklerine bağlamak isteyen ancak bu oyuncunun Copa America'daki performansının ardından taliplerinin artması ile bu transferden vazgeçen Galatasaray'da, golcü arayışlarını tüm hızıyla sürdürürken, Sarı Kırmızılıların transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Fernando Morientes'e de Lyon'un talip olduğu öğrenildi..
Bu sürpriz gelişme öncesinde Valencia'nın Lyon'un başarılı orta saha oyuncusu Kim Kallstörm'e talip olduğu ve bu oyuncu için 12 milyon euro gibi bir rakamı gözden çıkarttığı iddia edilirken, Kallström'ü satmak istemeyen Lyon'un ise bu teklif karşısında transfer etmek istediği isimler arasında Valencialı Morientes'in de olması nedeniyle sıkıntıya düştüğü öğrenildi..
Galatasaray'ın da talip olduğu Morientes'i almak isteyen Lyon'un, bu nedenle Valencia'nın Kallström için yaptığı teklifi kabul etmek zorunda olduğu, hatta iki takım arasında takas + para şeklinde bir anlaşmanın da gerçekleşebileceği gelen haberler arasında..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Osman ALTUNTERİM
Arkadaslar gördünüzmü bugün dedigim haberin aynısını yazmıslar..............
NTV gibi güvenilir bir haber sitesi bile böyle haber yaptığına göre mutlaka doğruluk payı vardır diye düşünüyorum. Üstelik resmi siteden de konuyla ilgili herhangi bir yalanlamanın gelmemesi haberin doğruluk payını arttırıyor.
evt söylemiştn bu haberi sen söylemştn Emrah abi
Schalke'nin istediğini yazmıştı zaten Resmi Site. Appiah nereye söylemiş, kime söylemiş, ne zaman söylemiş? Bunları da yazsınlar bilelim. Kaynak ne olursa olsun, dediğim gibi "böyle olduğu söyleniyor" tarzı haberlere inanmam.
İyi bir teklif varsa zaten satılacaktır, hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir. Ama Appiah'ın böyle konuştuğuna hala inanmıyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
lyon da fred-milan baros-(hala duruyosa)ben arfa var napsın morientes i yani bu üçlü daha gençinşallah valencia anlaşamaz lyon la..
Sponsor cocuguymus pehh sen o adamı bi kac mac forvet arkası gör hayran kalacaksın buna eminim...
LuaLua gelirse cok iyi olur ismide JanJanLı forması baya satılır![]()
Lyon şaşırmısmı ? Napcak Moriantes'i ...
Beşiktaşın bu seneki en önemli transferi DELGADO'dur.
Yeniden doğacak bir yıldız...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bir sezon Deniz ilk 11'de oynayacak Appi giderse. Felaket.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Futbolcu Milletine güven olmuyor valla...Appiah hani "Kalacağım. Siz beni sevmiyor musunuz?"![]()
Appiah giderse Zigic alinmali.. orta sahada Aurelio Deniz ikilisi oynar.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Appiah Schalke ile anlaştı.Ama bakalım Schalke ne kadar teklif getirecek Appiah için Fenerbahçe'ye eğer kalmak istemiyorsa bence satılsın tabikide karla,şuan pek oyuncu gelmiyor onun yerine Jenas olabilir belki
Hazırlık maçlarında Can Arat, Uğur, Gökhan, Deivid, Colin gibi aslında oynamayacak adamlar oynadı. Appiah, Alex, Lugano oynamadılar (sakatlıkları ve Copa America sebebiyle). Yani hazırlık maçlarına takılmamak gerek, sistemi oturtmaya çalışmadı bu maçlarda Zico, oyuncuları görmek, onlara form kazandırmak istedi.
Zico'nun esas sistemi oturtacağı hazırlık maçı muhtemelen Shaktar maçı ile belli olabilir. Veya bu maçtan sonra yapılacak hazırlık maçları olabilir.
Delgado geçen sene istediği yerde oynamadığı için verimli olmadı,bu sene patlama yapabilir
Appiah Arsenal'e mi?
West Ham'la adı anılmakta olan siyahî oyuncuyla şimdi de Arsenal'in ilgilendiği iddia edildi.
The Sun gazetesine konuşan Appiah şunları söyledi:
"Fenerbahçe'de kalacağıma dair çıkan yazılara çok sinirleniyorum. West Ham benimle ilgileniyor. Kulübümün gelen teklifi ciddiye alacağını sanıyorum. Amaçlarımdan biri Premier League'de oynamak bunu bilmeyen kalmadı sanırım."
Arsenal'in ganalı oyuncu için Schalke'yle kapışacağı sanılıyor.
Oyuncunun News of the World gazetesine konuşan bir arkadaşı konu hakkında şunları söyledi:
"Arsenal 10 milyon Avro bedel ödemesi egrektiğinin bilincinde. Bu fiyat tâ geçtiğimiz Ocak ayında sorulmuştu. Londra kulübü için bunun sorun olacağını sanmam."
Kaynak:Goal.com
Arsenal alacağını sanmıyorum o mevkide bir çok oyuncusu var