cassano çok iyi olur da kaynak biraz sakateğer doğruysa kiralanabilir veya direk alabiliriz zaten cassano orada fazla forma şansı bulamıyor.. banko oynayacağı bir yere gelmek isteyebilir
![]()
taraftar istemiyo tolgayı..bunu galati maçında da belirtecektir...
Shot at 2007-07-24
İsaac Fransa yolcusu
Gençlerbirliği'nin Nijeryalı oyuncusu Isaac Promise'ye yeni sezonda Fransa yolu göründü. Gençlerbirliği'nden ayrılmak istediği için kadro dışı bırakılan ve son olarak sıtma hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Nijeryalı oyuncu Isaac'in peşini Fransız kulüpleri bırakmıyor.
2 sezon önce Dünya Gençler Futbol Şampiyonası'nda final oynayan Nijerya Milli Takımı'nda gösterdiği performansla dikkatleri çeken ve Gençlerbirliği'ne transfer olan Isaac'e yeni sezonda Fransa yolu göründü. 19 yaşındaki golcü oyuncu ile 3 Fransız kulübünün ilgilendiği öğrenildi. Isaac ile Fransız kulüpleri arasından en çok Lorient'in ilgilendiği belirtildi. Lorient takımı yetkililerinin, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile bir görüşme yaptığı ve tekliflerini sundukları öğrenildi. İlhan Cavcav'ın da takımdan ayrılmak isteyen ve sürekli sorun çıkartan Isaac'in satılmasına yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Cavcav'ın Lorient takımı yetkililerine istedikleri bonservis bedelini ilettiği ve Fransız takımının süre istediği belirtildi.
24.07.2007
Kaynak : AA
Cassano'nun Galatasaray'a gelmesini hiç istemem.Roma'da kavgayı başlatan isim oydu.Bende halen daha antipatisi var..
Olacaksa Morientes olsun bitsin..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İstanbulspor'dan alınmıştı değil mi Cemil?
Saffet'in açıklamasında vardı..(:
2 Ağustos ' da kuralar çekilecek..2.ön eleme tur ilk maçı ise 16 Ağustos da oynanacak 2.ön eleme turunun rövanşı ise 30 Ağustos ' da ( Zafer Bayramı )
Bu arada 27 Temmuz 'da oyuncu listeleri verilecekmiş.Transferler 3 gün içinde netleşir sanirim..
O da benim gibi göçmen çocuğu aynı kaderi payLaşıyoruz.GöçmenLer harbiden çok soğukkanLı oLuyorLar.Umarım Beşiktaşımıza uzun yıLLar iyi emekLer verir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bi forvet bi sağ bek yeter bize...
Cassano sorunlu bir isim gelmemeli GS'ye
Ne kadar sorunlu olursa olsun büyük bir yıldız.Gelirse faydalı olur
appiden bunu hiç beklemezdim eğer gerçekten schalke ile anlaştıysa bundan sonra bu takımın bünyesinde bir dakika daha durmasını istemiyorum her şeyin bir usulu adabı var kardeşim önce kulüple anlaşsın sonra sıra sende bu resmen bir terbiyesizliktir
Ronaldo İle İlgilenmiyoruz
24 Temmuz 2007 Salı
Bugün tarihli Fotomaç gazetesi bir kez daha kulübümüzün Ronaldo ile ilgili transfer hazırlığında olduğunu hatta teknik direktör Zico'nun da bu oyuncunun transfer edilmesini istediğini yazmıştır. Bu haber doğru değildir. Kulübümüzün Ronaldo'yu transfer etmek gibi bir amacı ve çalışması söz konusu değildir.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kulüp yalanlamaya bıktı medya yazmaya bıkmadı..
Valla benim aklım karıştı.Kimler geliyor şimdi?Lua Lua deniyor,Cole deniyor,Ruben deniyor.Bugün listeye kayıtın son günü bakalım son transferleri bugün öğrenebilecekmiyiz.
So what?
Saike
Zico Appi giderse defans istiyormuş.aslında bir bakıma dğru Mehmet,Selçuk,Kemal,Deniz o mevkide oynayabilirler.Gerekirse Vederson dahi oynayabilir.Ancak gelen defans oyuncusu Edu yada Lugano'yu kesicek bence ikiside iyi o açıdan sıkıntı doğabilir.
Gürhan dediğiniz adam, yüksek tempolu maçlarda Appiah'ın yerini nasıl dolduracak merak ediyorum?
cassanonun tr de ne işi var allah aşkına.gazeteler yazıcak bişey bulamayınca sallıyor.tartışmak yersiz
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
Öncelikle alınacak oyuncu kesinlikle 30 yaşın üzerinde olmayacak. Yani son alıcı olmayacağız.Gazetelerde çıkan isimler arasından işte... Yani tahmin ettikleriniz........ Takıma gelince... Lincoln sizi çıldırtacak, o kadar söylüyorum. Bir futbolcuya top bu kadar yakışır. Serkan Çalık ligin bombası olur. Kesin... Onu Türkiyede tutabilecek savunma adamı göremiyorum, ayrıca Sabriden çok daha süratli. Düşünün artık... Barış Özbek tam bir joker. İki ayağını da mükemmel kullanıyor. Sağ bek, ön libero, forvet arkası, sağ açık. Her mevkiide oynuyor. Linderothu da anlatmaya gerek yok. Braveheart... Tek tereddütümüz Bouzid. Onunda referansı Kalli. Ama kampta vasatı aşamadı... Servet kesinlikle 11de oynar. Kamp dönemindeki en iyi savunmacıydı...
cassanonun geleceğine inanmıyormda,daa gelmedende yok sorun çıkarır,şunu yapar bunu yapar demek yanlış,belkide aradığı şeyleri burada bulacak,kimse bunun ya da aksinin garantisini veremezki
Legrottaglie Kartal oluyor iddiası!
Transfer döneminde adı bir çok isimle geçen ve son olarak Racing Santander'in stoperi Ruben Gonzales ile anlaştığı öne sürülen Beşiktaş'ın sürpriz bir şekilde Juventus'un 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Nicola Legrottaglie'nin işini bitirdiği iddia ediliyor.
İtalya'nın ünlü spor gazetesi La Gazetta Della Sport'ta yer alan habere göre Nicola Legrottaglie'nin Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu ve bu transferin sadece resmi imzaya kaldığı belirtildi.
2003 yılında Juventus'a gelen Nicola Legrottaglie, iki sezon İtalyan ekibinde forma giydikten sonra sırası ile Bologna ve Siena takımlarında kiralık olarak forma giymişti. Tecrübeli defans oyuncusunun Türkiye'ye gidişi konusunda Beşiktaş ile anlaştığını bildirilirken, Appiah ve daha önce siyah-beyazlı ekipte forma giyen Guinti'den ülke ile ilgili bilgi aldığı ifade ediliyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Haberi veren kaynak süper üfürmüş. Legrottaglie stoper oyuncusudur, orta saha ile alakası yoktur. böyle yalanları düzerken hiç utanmıyorlar. Ben daha iyi yalan söylerim. Geln FM kariyer hikayeme bakın, daha gerçekçi söylentiler mevcut orda, cidden.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
G.Saray'a Carrusca piyangosu
Cim-Bom geçtiğimiz sezon Arjantin'in Estudiantes takımından büyük umutlarla transfer ederek 5 yıllık imza attırdığı Marcelo Adrian Carrusca ile yollarını ayırıyor. Tedavi için gittiği Arjantin'den sakat olarak dönmesi ve isteksiz davranışları yüzünden Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın yeni sezonun kadrosunda kesin olarak görmek istemediği genç sol kanat oyuncusu ülkesine geri dönüyor.
Milliyet Gazetesi'nin 24 Temmuz 2007 tarihli haberine göre bir süre önce Carrusca'yı 1 yıllığına kiralamak için 300 bin dolar öneren Arjantin'in ünlü kulübü River Plate, sarı - kırmızılıların bu oyuncuyu satmak istemesi üzerine genç futbolcunun bonservisine karşılık 1 milyon 500 bin dolar teklif etti.
River Plate geride kaldı
Ancak Carrusca için sürpriz bir şekilde devreye giren Boca Juniors kulübü, Galatasaray'ın kapısını çalarak ezeli rakibi olan River Plate'in yaptığı teklifin üzerine çıktı.
Boca Juniors'lu yöneticiler, teknik direktör Miguel Angel Russo'nun ısrarla transfer edilmesini istediği Marcelo Carrusca'nın bonservisinin yüzde 75'i için Galatasaray'a 1 milyon 750 bin dolar önerdi. Sarı - kırmızılılar bu cazip öneriyi kabul ederken, tarafların kısa süre içinde imzaları atarak transfere resmiyet kazandıracakları bildirildi. Genç oyuncunun bonservisinin yüzde 25'inin ise sarı - kırmızılı kulüpte kalacağı kaydedildi.
Teklifi doğruladılar
Galatasaraylı idareciler, Carrusca için Arjantin'den ciddi transfer teklifleri aldıklarını doğruladı. Sarı - kırmızılılar, birkaç gün içinde genç oyuncunun durumunun netleşeceğini açıkladı.
Kaynak: Milliyet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YENİ BOMBA PODOLSKİ
İşte Canaydın’ın “Lincoln’ü gölgede bırakacak” dediği büyük bomba...Cim-Bom, B.Münihli golcünün menajeriyle İstanbul’da görüştü... Müthiş pazarlık her an tatlıya bağlanabilir!..
GALATASARAY’DA büyük bir bomba daha patlatmanın planları yapılıyor şu günlerde... Bir yandan Kuranyi ve Morientes ile ilgileniliyor; diğer taraftan Lukas Podolski’ye yakın markaj uygulanıyor. Luca Toni ve Klose’nin gelişiyle Bayern Münih’te geri plana düşen 22 yaşındaki Alman golcünün menajeri geçtiğimiz cumartesi İstanbul’daydı.YENİ BOMBA PODOLSKİ
İşte Canaydın’ın “Lincoln’ü gölgede bırakacak” dediği büyük bomba...Cim-Bom, B.Münihli golcünün menajeriyle İstanbul’da görüştü... Müthiş pazarlık her an tatlıya bağlanabilir!..
kaynak: fotospor![]()
podolski işi tam bi saçmalk bence..yazacak şey bulamayp yazyolar..cassano işine gelince schuster adamı kampa götürmemş ve hatrlarsanz adnan polatın açklaması vardı real madridle birbirimizi kardes klup ilan ettk o yüzden transferde öncülük tanıyacaz birbirmze demşti..o yzden olmasna ihtimal veriyorum..
Zico defans peşinde koşsun bakalım forvetler kaç gol atacak ? (Özellikle Avrupa )
Fenerbahçe Cumhuriyeti
açıkçası ben duygusal bakıyorum işe. adam romadan gitti. ben ve bütün gsliler romaya gıcık oluruz. benim gönlüm morienteste açıkcası
aziz yıldırım , zicoyla falan ugraşmayp....rangers la anlaşmadan önce boşta olan paul le guen i geitrip teknik direktörlük koltuguna oturtmuş olsaydı şuan herşey çok daha farklı olurdu..zico başta oldukça .....