Originally Posted by
starfreedom
Aşırı derecede fazla transfer yapıyorsun ama çoğu oynayamayacak. Paralar uçuyor böylece.
Ayrıca transfer bütçeni vs. yani kısaca ekonomik özelliklerini merak ediyorum bir SS yollarsan sevinirim.
Ben boşa transfer yapmıyorum. Kulübe geldiğim hal ile şu anki hal arasında dağlar kadar fark var. Çok az oyuncu duruyor ilk halinden. Kadromu bir önceki sayfada verdim. Benim adetimdir, her pozisyon için 11 oynayabilecek iki adam alırım. Etti sana 22. Mesela bak, Leyreilton'u alınca Stiliyan Petrov'u yedekler takımına yolladım.
Premier Lig uzun bir maraton ve oyuncularımı değişmeli oynatıyorum hep. Yorulanları bir sonraki hafta kenara çekiyorum. Takımdan zaten son gelen transferlerden sonra Carew, Petrov, Taylor ve Sorensen gibi oyuncuları hep Yedekler takımına yolladım. Yani kadrom saf ve temiz, için rahat olsun
Şu anda ekran resmi koymam imkansız çünkü ofisteyim ve resimleri gece kopyalayıp buradan hikayeli bir biçimde anlatıyorum. ama maşşa bütçem 69 milyon avro oldu son eknomik gelişmeyle, ben o bütçeden 55 milyon avroyu kullanıyorum. Ayrıca 18 milyon avroluk bir transfer bütçem halen mevcut konumda.
Ayrıca yönetim stadı genişletip 55000 kişilik süper bi stad haline getirdi. Her halimizle büyük bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz.
Ekran resimlerini atarım akşama. Birazdan puan durumu, yaptığım transferleri ve Şampiyonlar Ligi 2. Turda eşleştiğim takımı göstereceğim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi