Sayfa 9 / 49 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    ya birader senden bişey istiyeceğim kadronu ve dizilimini yollar mısın?
    Şu anda resimli bir şekilde anlatmam imkansız çünkü ofisteyim. Ama yazarak anlatayım. 4-4-2 dizilişine sahibim. Kendi yapımım olan (Taktik ve Antreman Odası forumunda da yayınladım) bir taktikle sahaya çıkıyorum. Şu an ki adela dizilişim şu:

GK: Dudek (Sezon sonu Barbosa gelecek- ARG milli kalecisi)
    DR: Paulo Ferriera (Manuel Ruz)
    DL: Asier Del Horno (Fabio Aurelio)
    DC: Ezequiel Garay (Gökhan Zan)
    DC: Jonathan Woodgate (Igor Tudor)
    MR: Luis Jimenez (Leyreilton)
    ML: Adriano[Sevilla'dan alınmıştı] (Felipe)
    MC: Alou Diarra (Kristofer Haestad)
    MC: Luka Modric (Tomas Hitzlsperger)
    FC: Luke Moore (Djibril Cisse, Jose Sosa)
    FC: Rolando Bianchi (Steffen Iversen)
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

adim adim sampiyonluga

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

gercekten cok iyi gidiyorsun abi kadronda cok guzel
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Şampiyonluk Bekliyorum abi...

Fulham galibiyeti gzl olmuş...Man Unt sonunda kazanmış Abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership'te haftanın maçı: Aston Villa - Liverpool

-

İntikam mı? Yoksa devam mı?

Premiership'te haftanın en önemli mücadelerinden biri kuşkusuz bu maç. Ligin ilk yarısında Liverpool'un sahasında rakibini 2-1'lik bozguna uğratan Aydoğan'ın öğrencileri, şimdi evlerinde oynanacak rövanştan kayıpsız çıkmayı planlıyor. Buna karşılık Benitez'in aslanları intikamı alıp hanelerine üç puan yazdrımak istiyor.

İki takımın karşılaşacağı bu haftaya gelinirken Aston Villa oynadığı 22 maçta 43 puan toplamış durumda. Reds ise oynadığı 22 maçtan 37 puan çıkarmış.

Aston Villa teknik direktörü Aydoğan, maçtan önce şöyle konuştu.

- Zor bir maça daha giriyoruz. Ancak bu maça iyi hazırlandık, hem fiziksel hem de taktiksel açıdan. Amacımız bu maçtan 3 puan çıkarmak, ve bunu da başaracağımıza inanıyorum.

Bakalım zorlu maçta kazanan kim olacak?

Tahminleriniz bekleniyor arkadaşlar
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence beraberlik olur..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 23.Hafta

Aston Villa:2-0:Liverpool

İntikam değil, devam...

Aston Villa, haftanın maçında sahasında Liverpool'a geçit vermedi, yine iki farklı bir galibiyet alıp yoluna devam etti.

Maça hızlı başlayan taraf yine Villans'tı. Sosa ve Bianchi ile 4 önemli fırsattan yararlanamayan Aston Villa maçı domine etti. İlk yarının sonlarında maçın ilk golü geldi.

Defansı ile beraber oyunu Liverpool sahasına yıkan Aston Villa'da sağdan Ruz topu Bianchi'nin kafasına yolladı. Altın kafa kendine düşeni yaptı: 1-0

İkinci yarıda ortada bir maç geçti, iki taraf da net bir üstünlük kuramadı. Maçın sonlarına doğru Villans taraftarı rahatlıyordu. Korner sonrası oluşan karambolde henüz ilk maçına çıkan sol bek Del Horno ilk maçında gol atma başarısını gösteriyordu: 2-0.

Maç bu skorla bitince Aston Villa, bir maç eksiğiyle 49 puana çıkıyor, Chelsea ile aynı puanda ikinci sıraya yerleşip şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalıyordu.

Puan durumu birazdan arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Aşırı derecede fazla transfer yapıyorsun ama çoğu oynayamayacak. Paralar uçuyor böylece.

Ayrıca transfer bütçeni vs. yani kısaca ekonomik özelliklerini merak ediyorum bir SS yollarsan sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Aşırı derecede fazla transfer yapıyorsun ama çoğu oynayamayacak. Paralar uçuyor böylece.

Ayrıca transfer bütçeni vs. yani kısaca ekonomik özelliklerini merak ediyorum bir SS yollarsan sevinirim.
    Ben boşa transfer yapmıyorum. Kulübe geldiğim hal ile şu anki hal arasında dağlar kadar fark var. Çok az oyuncu duruyor ilk halinden. Kadromu bir önceki sayfada verdim. Benim adetimdir, her pozisyon için 11 oynayabilecek iki adam alırım. Etti sana 22. Mesela bak, Leyreilton'u alınca Stiliyan Petrov'u yedekler takımına yolladım.

Premier Lig uzun bir maraton ve oyuncularımı değişmeli oynatıyorum hep. Yorulanları bir sonraki hafta kenara çekiyorum. Takımdan zaten son gelen transferlerden sonra Carew, Petrov, Taylor ve Sorensen gibi oyuncuları hep Yedekler takımına yolladım. Yani kadrom saf ve temiz, için rahat olsun

Şu anda ekran resmi koymam imkansız çünkü ofisteyim ve resimleri gece kopyalayıp buradan hikayeli bir biçimde anlatıyorum. ama maşşa bütçem 69 milyon avro oldu son eknomik gelişmeyle, ben o bütçeden 55 milyon avroyu kullanıyorum. Ayrıca 18 milyon avroluk bir transfer bütçem halen mevcut konumda.

Ayrıca yönetim stadı genişletip 55000 kişilik süper bi stad haline getirdi. Her halimizle büyük bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz.

Ekran resimlerini atarım akşama. Birazdan puan durumu, yaptığım transferleri ve Şampiyonlar Ligi 2. Turda eşleştiğim takımı göstereceğim.

Tebrikler Abi Liverpool ü gzl yenmişsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 23. Hafta Puan Durumu (Aston Villa için 23. Hafta)

Aston Villa bir maç eksiği ile Chelsea ile aynı puanda ikinci sırada. Aston Villa bu sezon şu ana kadar ligin en az gol yiyen ekibi olmayı da başarmış durumda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Harika valla hem en az gol yiyen ekip olman hemde 1 mac eksikle rakiple ayni puanda olman bence sampiyonluk cok uzak degil...

Harika gidyorsun İlhan Abi... Artık liderliğ devralma vakti geldi...

hariKa gidiyorsun ilhan abi şampiyonsun sezon sonu

Aston Villa gibi bir takim icin cok guzel bir gidisat basarilarinin devamini diliyorum.

İlhan Abİ Charlton Eksİk İkİ MaÇinida Alirsa Sana Epey YaklaŞicak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aston Villa Şampiyonlar Ligi 2. Turunda Dinamo Kiev İle Eşleşti

İlk maç Kiev'de oynanacak ve turu geçen takım çeyrek finale yükselecek. Kuradan sonra Aydoğan şöyle konuştu:

- Bizim için A takımı veya B takımı farketmez. Her takımın belli bir profili vardır ve biz ona göre önlemler alır, sahada futbolumuzu sergileriz. Hedefimiz turu geçmek.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence, Çeyrek Final yolu göründü..(:
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Ilhan deplasmanda 2 gol at evindede yememeye bak derim cok zorlanmassin gibi gelior bana basarilar ne zaman gelcek sonuc ?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Aston Villa Şampiyonlar Ligi 2. Turunda Dinamo Kiev İle Eşleşti

İlk maç Kiev'de oynanacak ve turu geçen takım çeyrek finale yükselecek. Kuradan sonra Aydoğan şöyle konuştu:

- Bizim için A takımı veya B takımı farketmez. Her takımın belli bir profili vardır ve biz ona göre önlemler alır, sahada futbolumuzu sergileriz. Hedefimiz turu geçmek.

Kolay bir kura gibi görünüyor ama nedense Cl maçlarında hangi takımla oynarsam oynayım Dinamo Kiev'i zorla geçiyorum. Hatta bazen geçemediğimde oluyor. Maçın 3/2 gibi kısmını defans yaparak geçiriyorlar arada bir ileri çıkıp golü atıp maçı bitiriyorlar.

Yani bence geçersin ama o fark bekleyenler bence hiç beklemesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fudges123 View Post
    Ilhan deplasmanda 2 gol at evindede yememeye bak derim cok zorlanmassin gibi gelior bana basarilar ne zaman gelcek sonuc ?
    Yok yahu, ne zorlanması! Gayet rahatım, siz de rahat olun. Sonuçlar akşam gelecek. Bekleyin ve görün

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

DinamO Kiev benim kariyerlerimde hep gruplari 1.likle geciyor. Aynen starfreedom'un dedigi gibi defans yapiyorlar gol yemiyorlar ve kontrayla golu buluyorlar ama Aston Villa bu teknik direktorle bu kadroyle gecme sansi fazla

Elersin bence D.Kiev i güveniyoruz sana Abi...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

D.Kievi gecersin Ilhan abi. bu arada kendi kariyerimde senin taktigini kullaniyorum, cok süper.

ÇOK RAHAT GEÇİCEK İLHAN ABİ DİNAMO KİEVİ

TUR SONRASI TARAFTAR İLHAN ABİYİ SAHAYA ÇAĞIRACAK BU DA İLHAN ABİNİN GÖRÜNTÜSÜ OLUCAK

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Mesaj silme butonunu bulamadım. Böyle editledik artık.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

harikasın abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harıkasın Ilhan Abı bende bız ortak karıyer acınca senın taktıgını kulanacagım
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Abi merak ettik , hadi koysana artık maçı. Ben Galatasaray'la bile elemiştim. 2-1 ve 1 - 0'la. Grup maçıydı ama.

Sayfa 9 / 49 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri