Originally Posted by
TobiAslan
Kolay maçlarda full atak başlama.İlk olarak temkinli orta saha ağırlıklı bi kadroyla çık.Maç içerisinde dizilişini atak yap ve komutları ayarla..
Özellikle Gimnastic ve Recreativo oldukça zorluyor bu konuda..
Evet sanirim adamlar kaybedicek bisiy yok diyip saldiriyolar surekli.nasilsa duscez mantigi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligin Ilk Yarisinin Bitimiyle Olusan Puan Durumu
[URL=http://imageshack.us]

[/URL
Not:Bu performansimizi dusurmessek artik ciddi ciddi sampiyonluk hesaplari yapmaya basladim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaslar sunu da belirteyim ikinci yarinin baslamasiyla beraber her 5 haftada bir lig tablosu ve oyuncu veriler sizlerle olucak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Copa Del Rey 5th Round Maclari
1.Mac Atletico-Villareal

Macin Adami:Pascal Cygan
Mac Yorumu:Torres Delgado Aguero bu uc oyuncum sakat olunca forveti arizmendi ve mistaya teslim ettim onlarda ilk defa birlikte oynuyorlardi ve de uyum sorunu yasadilar gol yollarinda etkisiz kaldik ikinci maca bakiyoruz.
2.Mac Villareal-Atletico

Macin Adami:Alessio Tacnicardi
Mac Yorumu:Bu Mactada sakatliklar devam etti hucum edemeyince surekli atak yedik ve sonucundada kupaya erken veda ettik artik tek hedef lig.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lige Devam !!
19.Hafta

20.Hafta

Mac Yorumu:Ortada gecti mac iki tarafta cok isteyince puanlari paylastik.
21.Hafta

Mac Yorumu:Formdan yavas yavas dusuyoruz bir an once toparlanmamiz lazim.Oynadigimiz en kotu oyundu.
22.Hafta

23.Hafta

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
24.Hafta

25.Hafta

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligde bi hayli yol alinca oyuncu istatistiklerini sizlerle paylasmak istedim.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sok Sok Sok

Transfer sezonu acilmamasina ragmen Man Utd Maxi Rodriguez le ciddi bir sekilde ilgilendigini acikladi.
Man Utd. nin basin sozcusu Maxi Rodriguezi almak icin her yola basvurucaklarini bu transfer icin 20 milyon poundu gozden cikardiklarini soyledi.