1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: Atletico ile Dünyanın Zirvesine!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Atletico gerçekte bir markadır.Barcelona ve Real'den sonra en çok şampiyonluğu bulunan 3. ekiptir.

En son LA Liga zaferini 1966'da almıştır.Ondan öncede 8 şampiyonluğu vardır.Daha çok şey var ama yazıp kirlilik yapmayalım.

Neyse konun dağılmasın..

Başarılar..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Atletico gerçekte bir markadır.Barcelona ve Real'den sonra en çok şampiyonluğu bulunan 3. ekiptir.

En son LA Liga zaferini 1966'da almıştır.Ondan öncede 8 şampiyonluğu vardır.Daha çok şey var ama yazıp kirlilik yapmayalım.

Neyse konun dağılmasın..

Başarılar..
    Basari dilegin icin saol ligte la ligada oynayan zaten nerdeyse butun takimlar marka ama benim bahsettigim marka cl de cl de bi marka haline gelmek istiyorum.la liga da deportivo da marka ornek vericek olursak.
    NOT:1966 deil 1996 son sampiyonlugu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Programla ilgili gorusleriniz icin tesekkur ederim.

Program isalla begenilir guzel bir sey yapmak istedigim icin yarin sabaha erteledim isalla begenceksiniz..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by fudges123 View Post
    Basari dilegin icin saol ligte la ligada oynayan zaten nerdeyse butun takimlar marka ama benim bahsettigim marka cl de cl de bi marka haline gelmek istiyorum.la liga da deportivo da marka ornek vericek olursak.
    NOT:1966 deil 1996 son sampiyonlugu
    Özür dilerim.O sıra 1966 ile ilgili bir konu vardı.Dalgınlıkla yazmışım.

Haklısın 1996 olacak..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Estafurullah tobi atleticoyla ilgili verdigin bilgiler icinde ayrica tesekkur benim markadaki kastimi anlamissindir isalla

Mesaj Yetkileri