Necati ve Kabze yollaniyorsa, kesinlikle yabanci bir forvet gelecek demektir.
Necati ve Kabze yollaniyorsa, kesinlikle yabanci bir forvet gelecek demektir.
Vay be demek Uğur'u transfer etti Antep.İyi transfer.Fm'de çoğu zaman aldığım bir adamdı Türkiye liginde.
So what?
Saike
başka bir sitede hasan şaş gönderildi yazıyor ????
Gürhan MC oynamıyorki![]()
BiLdiğim kadarı iLe Eğer ŞampiyonLar Ligine yada Uefa ya kaLırsakta tekrar bir Liste gönderebiLiyoruz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
necattinin gönderilmesi iyi olmuş zaten 2 senedir top oynamaıyodu galatasaray necatiyi aramaz zaten onun ayarında çok topçu war bizde necati anca döwme yapar başaka bişi yapamaz
Allah Allaaaah.. Oyununa birsey demedim ben orada. Oyununu begenmesem, sezon basinda dusundugum sablonda ilk 11'de gostermezdim onu.
Ayni soruyu sana da sorayim.. Ulker tarafindan alinmadi mi Delgado? Gecen sene en kotu zamanlarinda bundan dolayi musaama gosterilmedi mi ona?
Sponsor cocugu = Sponsor tarafindan alinan.
Bunun tartisilacak bir yani yok, dogru zira.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Onelemelerde verilen liste farkli, gruplarda verilen liste farkli.
Ya Necati'ye şimdi buradan birşey diyecektim de, uygun değil... Kalli çok akıllı valla, Hasan Kabze ve Necati'nin son senemizde bize zerre fayda katmışlıkları yok. Kaldı ki üstüne üstlük yine artistlik yapıyormuş antrenmanlarda. Daha niye takımda dursun ki bu 2 adam...
Kalli işini biliyor vallahi...
Bu sorunun aynısı Galatasaray'da Carrusca içinde var. Oda Ülker tarafından alındı ve takıma zerre faydası olmadığı halde yollanamıyor. Delgado içinde aynı ama Delgado daha bir kendini kanıtlamış isim. Sponsorlar tarafından desteklendiği doğrudur. Arkadaşta bunu söylemeye çalışmış sanırım yanlış anlaşıldı herhalde.Ancak bu sene daha iyi bir performansla Beşiktaş için vazgeçilmez bir oyuncu olur umarım.
Size inanamıyorum ben gerçekten, vefa duygusunu kaybetmişsiniz hepiniz.. İki sene önce şampiyon olurken, hepiniz Necati Necati diye bağırıyordunuz.. En çok katkıyı o yapmıştı.. Gerçek bir Galatasaraylı gönderiliyor, dansöz gibi kıvıranlar takımda kalıyor.. Kalli düştü benim gözümden, umarım en kısa zamanda takımdan ayrılır..
Profesyonelliğe karşı, Metin OKTAY..!
Uğur Yıldırım harika transfer olmuş
Gürhan'ın asıl mevkisi orta saha'nın sol kanadı ile forvet arkası değilmi yahu?
Ben sponsorLar tarafından aLındığını için ısrar ediLdiğini düşünmüyorum ki + Tigana böyLe şeyLere taviz vermez.Tigana da onda potansiyeL olduğunu biLiyordu ve ısrarLı farkLı böLgeLerde kendisinden performans bekLiyordu.Dediğiniz iLe aLakaLı değiL
Antalya ya attığı gol ortada sponsor felan bilmem ben Delgado kalmalı takımda... Bu sene daha da iyi olcak bence...
Herhalde gruplara kalırsak o zaman oynayacak yeni transferler.Baksanıza bir gelişme yok.Borsayada bişi bildirilmedi.
So what?
Saike
Çıkarmayacak tabii ki son sene ne yapmış bakalım ayrıca sadık olan her adamı takımda tutacaksak işimiz var.
Evet haklısın Burak Abi, şamp. senesi yaptıklarını unutmuyorum(yine de standardın çok üstünde değil dansöz dedilen adam ondan daha iyi oynadı) ama son sene neler yaptı? Koca bir "HİÇ"... Hatta kaç tane puan kaybettimiştir kaçırdığı gollerle disiplinsizliklerle.
Şimdi sen bu adamı yok "ben Galatasaraylıyım" mış yok vefalıymış diye takımda mı tutacaksın? Hem onun yerine çok daha iyi bir forvet gelebilir, eğer Özhan marifetini göstermezse.
Bu durumda eLeme maçLarında şu an ki mevcut kadro iLe oynayacağımız kesin.Bence bu kadro eLemeLeri geçmek için yeterLi.
Geçen sene iyi oynayan adam varmıydı ? Arda Arda diye yırtınızdınız, saman alevi gibi söndü o da.. Takım kötüydü, ayrıca Gerets onu sakatlığı atlatmadan ŞL maçında sahaya sürerek bitirdi..
Bu saatten sonra transfer yapamıyorsak transferde biraz daha ince eleyip sık dokuyabiliriz.Aceleden gereksiz bir transfer hatasına düşmeyiz en azından.
So what?
Saike
Alla Alla nası oLmus bu transfer yaa ınanmıorum
antepe gıdecegını bıLsem ben kendım gaLatasaraya getırırdım.
cok ii transfer
Sakat sakat ŞL maçına çıkardı diyorum..!
Önce Mondi, şimdi Necati.. Hiç hoşuma gitmiyor bu gidişler.. Gitmesi gerekenler, Cihan, Okan Buruk, Ayhan ve Kabze(Kiralık) olmalıydı..
ayhan mı_?
ayhan gecen senenın en ii adamıydı banko 11 de oLmaLı
hıc bırı gıtmemeLı ama kıraLık verıLebıLır.
hakan şükür'unde kotu oynadıgı donemLer oLdu onuda gondereLım o zmn
yok gecen sene kotu oynamıs gecen sezon naapmıs faLan fıLan necatının ısmı yeter en gaLatasarayLı adamLarın basında geLıo kesınLıkLe kaLmaLı
Necati Türkiyede bir takıma giderse, performansına imrenerek bakarsınız..
M@rm@let kardes hani kalli necatiyi kovamazdı kalli tek patron degıldi hani şimdi anladın sanırım....................Kalli nin dedigi olur.......Kimseye acımaz herkez örnek olsun
bence necati gidenler arasında olmamalıydı.onun yerine hakan ve okan olmalıydı.carrusca zaten gidici.
Daha gidecekler yine var carusca var